Ετήσιες Προβλέψεις: Λέων 2023!

ΔΗΜΗΤΡΑ ΝΑΤΣΙΟΥΛΗ
02/12/2022

Λιοντάρια, για το 2023, o Κρόνος μπαίνει στους Ιχθύς, o Πλούτωνας μπαίνει στον Υδροχόο, o Δίας μπαίνει στον Ταύρο, οι δεσμοί της Σελήνης μπαίνουν στον άξονα Κριού-Ζυγού, o Άρης μπαίνει στον Λέοντα και η Αφροδίτη μπαίνει στον Λέοντα και γίνεται ανάδρομη!

Α’ Τρίμηνο 2023

Δυναμική η εκκίνηση της χρονιάς με την Αφροδίτη, τον πλανήτη της εξισορρόπησης των σχέσεων και των συνεργασιών να μπαίνει στο σπίτι του. Ο Δίας είναι ήδη σε ευνοϊκή θέση και οι του πρώτου δεκαημέρου, αισθάνεσθε τα δώρα, πιθανόν και τα κιλάκια των εορτών. Μετά τις 20 Γενάρη ισορροπείτε τις καταστάσεις, βγάζετε την ατζέντα, σαν καλοί επιχειρηματίες που είστε, και βάζετε τα πράγματα σε μια σειρά. Εύνοια σε νέες και παλιές σχέσεις, αλλά και ξεκαθαρίσματα. Είναι το νέο φεγγάρι, στις 21 Γενάρη, fresh start για όλες σας τις σχέσεις, ακόμα και στη σχέση και με τον εαυτό σας. Επίσης, από τις 27 Ιανουαρίου μέχρι και τέλος Φεβρουαρίου, ζητήστε και θα σας δοθεί. Χρήματα, πηγές εσόδων, δάνεια, είναι η εποχή να λάβετε.

Ιδιαίτερη προσοχή 5 Φεβρουαρίου την πανσέληνο, και τις μέρες που ακολουθούν, ένταση στη δουλειά και στην καθημερινότητα, ένταση που μπορεί να σας ρίξει αρκετά. Από τα μέσα του μήνα, επιδιώκετε την επικοινωνία στις σχέσεις άλλα και την αποστασιοποίηση, το ξεκαθάρισμα. Ο Βαλεντίνος θα είναι πολύ σεξουαλικός για εσάς, γεμάτος ρομαντισμό και ένταση. Προσοχή, όμως μην φορέσετε τα κόκκινα γυαλιά και όλα γύρω σινεμά τα βλέπετε. Κίνδυνος για εξαπάτηση, διαχείριση, απογοήτευση λόγω ανεδαφικών προσδοκιών. Καλύτερα τα πράγματα από τις 19,20 Φεβρουαρίου και έπειτα. Βάζετε νέα δεδομένα στο τραπέζι. Διεκδικείτε και απολαμβάνετε. Α, και ταξίδια στο πλάνο. Ανάπτυξη, εξέλιξη σε όλα τα επίπεδα.

Παίρνετε τώρα μια πρόγευση για όσα θα βιώσετε τα επόμενα χρόνια!

Όλο το Μάρτη σχέσεις και οικονομικά θα σας απασχολήσουν αρκετά. 3 Μαρτίου πολύ καλή ημερομηνία και για χρήματα, αλλά και για σχέσεις. Θα έχετε και την ικανότητα της διαπραγμάτευσης στο πλάι. Προσοχή, ωστόσο μην πάτε για τα πολλά και χάσετε και τα λίγα! Η πανσέληνος στις 7 Μαρτίου ανακατεύει την άμμο της θάλασσας, τα ψυχολογικά, τα εσωτερικά, την αυταξία και την πραγματική αξία σας. Γενικά ο Μάρτης ανοίγει το δρόμο για πολλά. Ο Κρόνος που σας ταλαιπωρούσε τόσα χρόνια σε επίπεδο σχέσεων και εαυτού, μπαίνει στον οίκο της μεταμόρφωσης, της μετάλλαξης και θα αξιολογήσει όσα έχετε περάσει. Για τα επόμενα χρόνια κλείσιμο καταστάσεων, κατανόηση, με ποιους θα πάω και ποιους θα αφήσω; Η 21 Μαρτίου η εαρινή ισημερία θα είναι για εσάς η έναρξη μιας νέας εποχής! Το ίδιο τονίζει και η είσοδος του Πλούτωνα, του πλανήτη της μεταμόρφωσης, -από τις 24 Μαρτίου έως τις 11 Ιουνίου που ξαναμπαίνει ανάδρομος στον Αιγόκερω- στον οίκο των σχέσεων. Μπαίνετε σε μια νέα εποχή, εαυτού και σχέσεων. Πολλή ψυχανάλυση και ψυχοθεραπεία με ζητούμενο τις σχέσεις, πολλή καρμικότητα στη σύνδεσή σας με τους άλλους. Παίρνετε τώρα μια πρόγευση για όσα θα βιώσετε τα επόμενα χρόνια!

Β’ Τρίμηνο 2023

Το δεύτερο τρίμηνο της χρονιάς χαρακτηρίζεται από τις εκλείψεις σε ένα κομμάτι βαθιά ψυχολογικό, το οποίο σας δίνει πάσα να πάτε παρακάτω. Ερωτικά και οικονομικά μαζί. Ερωτικά και φιλικά, επίσης μαζί, προσοχή μπλέξιμο. Σας διακρίνει μια δημιουργική ικανότητα -ούτως ή άλλως- σε θέματα σχέσεων και χρημάτων. Πολύ πιθανόν να έρχεται να καλύψει ένα προσωπικό σας κενό, την προσωπική σας έκθεση στην κοινωνία.Η πρώτη έκλειψη λαμβάνει χώρα στον οίκο των στόχων και της ανάπτυξης. Επίσης, νομικά ζητήματα στο τραπέζι. Αυτή η έκλειψη θα σας φωτίσει το δρόμο στο πως να τα διαχειριστείτε. Δώστε μεγάλη σημασία στα γεγονότα που θα ακολουθήσουν το επόμενο τρίμηνο. Ένταση εσωτερική σε θέματα τα οποία έχετε μια αναβλητικότητα να τα ακουμπήσετε, και θα σας ερεθίζει η αναβλητικότητα, θα αισθάνεσθε τα χέρια σας δεμένα όλο τον Απρίλιο και μέχρι τις 21 Μαϊου.

Θα είναι προκλητικό διάστημα αγώνα δύναμης τις τελευταίες μέρες του Μαΐου.

Στις 5 Μαϊου η έκλειψη αφορά στην οικογένεια, στη δικιά σας ψυχολογία, θέματα με ακίνητα, με το σπίτι γενικά. Δύσκολος τομέας. Και η αναδρομή του Ερμή από 20 Απριλίου έως 14 Μαΐου σας λέει να κλείσετε το στόμα, να σκεφτείτε περισσότερο. Δουλειά και σπίτι, σπίτι και δουλειά. Η είσοδος του Δία στον Ταύρο σας ευνοεί, κάνετε άνοιγμα προς τα έξω, σας γεμίζει τύχη και αισιοδοξία και λαμβάνετε δώρα μικρά και μεγάλα. Ανάσα μετά τις 21 και η είσοδος του Άρη στο ζώδιό σας σας δίνει όλο το πακέτο για να ανακτήσετε την ταλαιπωρημένη σας λάμψη, γοητεία, θωριά! Αγωνιστικότητα, θετικότητα, αυτοπεποίθηση! Προσοχή στα ατυχήματα! Παράλληλα, θα έρθει σε αντίθεση με τον Πλούτωνα. Αυτό σημαίνει ότι επιθυμώντας να αλλάξετε τα πράγματα θα βρείτε αντίσταση. Θα είναι προκλητικό διάστημα αγώνα δύναμης τις τελευταίες μέρες του Μαΐου. 6 Ιουνίου η Αφροδίτη ενισχύει την ομορφιά και τη λάμψη σας. Γίνεστε πιο ελκυστικοί, πιο ευχάριστοι, πιο θελκτικοί, πιο ενδιαφέροντες προς τους άλλους. 16 Ιουνίου η αναδρομή του Κρόνου ξεκινά να σας προβληματίζει πάνω σε οικονομικά και χρήματα άλλων, σε αξιακά σας ζητήματα, σας φέρνει ουσιαστικά αντιμέτωπους με την σκληρή πραγματικότητα. Και την τελευταία μέρα του μήνα έρχεται και ο Ποσειδώνας ανάδρομος να ανακαλέσει το κομμάτι της ευαισθησίας και της φαντασίας στο ταξίδι που κάνετε στο βαθύτερο, εσώτερό σας εαυτό.

Γ’ Τρίμηνο 2023

Όσο προχωράμε στο καλοκαίρι τα πράγματα διαμορφώνονται αλλιώς. Πέφτει ο ενθουσιασμός, το ύφος, οι τόνοι, άλλα έχετε λαμβάνειν. Γίνεστε πιο παραγωγικοί, αυξάνονται τα έσοδα. Ωστόσο, τα γενέθλιά σας ξεκινούν με μια όψη προκλητική. Σας βρίσκουν αποκομμένους από το περιβάλλον. Μπορεί όλο αυτό να σχετίζεται με την αναδρομή των μεγάλων πλανητών στα πιο βαθιά, εσωτερικά σας θέματα. Στα κομμάτια που επεξεργάζεστε χρόνια τώρα. Και τώρα τα ξαναβρίσκεστε μπροστά σας. Η είσοδος των δεσμών της Σελήνης στον άξονα Κριού-Ζυγού ζητά διαπραγμάτευση και ισορροπία στη διεύρυνση οριζόντων και ανάπτυξης. Την ίδια στιγμή μέχρι και αρχές Σεπτέμβρη, η ανάδρομη Αφροδίτη από το ζώδιό σας έρχεται να ανεβάσει τη θερμοκρασία και να σας φέρει αντιμέτωπους με παλιές καταστάσεις, παλιές σχέσεις, παλιούς έρωτες!

Εκκεντρικότητα και επαναστατικότητα σε αυτά που πρεσβεύετε…

Πρωτομηνιά και ένταση με το αυγουστιάτικο φεγγάρι πάνω σας. Μετά τις 10 του μήνα Ερμής και Δίας σε τρίγωνο και σας δίνουν χώρο για να κάνετε σχέδια και την αισιοδοξία να ξεπεράσετε τα εμπόδια, και τη γονιμότητα, καθώς σας κρατάει γειωμένους, προσγειωμένους. Σας διευρύνει τη ματιά και σας δίνει αυτοπεποίθηση. Αμέσως μετά το σχεδιασμό, ευκαιρία για δυναμική εκκίνηση, το νέο φεγγάρι στο ζώδιό σας στις 16 Αυγούστου. Την προσγείωσή σας ζητάει και ο Ήλιος στην Παρθένο και το τετράγωνο της Αφροδίτης με το Δία. Προσοχή σε σπατάλη και φαγητό! 28 Αυγούστου και ο Ουρανός ανάδρομος… Εκκεντρικότητα και επαναστατικότητα σε αυτά που πρεσβεύετε, αλλά και στον τρόπο που σας βλέπουν οι άλλοι. Λίγο πριν τον Σεπτέμβρη ο Άρης εξελίσσει την επικοινωνία σας. Επιτυγχάνετε πιο εύκολα. Ωστόσο, πρέπει να λάβετε υπόψιν τον ανάδρομο Ερμή, 22 Αυγούστου μέχρι 27 Σεπτέμβρη, στον οίκο των οικονομικών. Προσοχή σε συναλλαγές, σε επικοινωνία που αφορά σε έσοδα, σε μεταφορές, μετακινήσεις, έγγραφα… Η πανσέληνος στις 30 έρχεται να ανοίξει ξανά το κεφάλαιο επικοινωνία και εξέλιξη.

Δ’ Τρίμηνο 2023

Ο Άρης κάνει σύνοδο με τον νότιο δεσμό, και με όλους τους πλανήτες ανάδρομους σε βαθιά, ψυχολογικά προσωπικά κομμάτια σας, στρώνει το έδαφος για τις εκλείψεις, ιδιαίτερα για εσάς Λιοντάρια ψυχεί τε και σώματι, για το παραπέρα, το άγνωστο. Βρίσκεστε σύμμαχοι και αντιμέτωποι με τον ίδιο σας τον εαυτό… για άλλη μια φορά φέτος. 14 Οκτωβρίου, έκλειψη. Λεφτά υπάρχουν. Εσείς αντιμέτωποι με το μεγαλύτερο εγώ, με τη συνειδητότητα. Εδώ θα σας βοηθήσουν και οι μεγάλοι πλανήτες που είναι ανάδρομοι. Πνευματικότητα, εγκεφαλική δραστηριότητα, επαναπροσδιορισμός. Η επίτευξη σε αξιολόγηση… Τί κάνατε σωστά; Και η γλώσσα κόκκαλα δεν έχει και κόκκαλα τσακίζει. Προσοχή τι λέτε και πως το λέτε. Το ζητούμενο είναι η αποτελεσματική επικοινωνία και η ψυχραιμία, και όχι να πυροδοτήσετε ή να καταφέρουν να σας πυροδοτήσουν.

Άλλη μια χρονιά θα ξεκινήσει, άλλη μια χρονιά που σας ζητά να γίνετε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας!

Όλο τον Νοέμβριο θα έχετε τη δυνατότητα να ζήσετε με τις επιλογές που κάνατε το προηγούμενο διάστημα. Θα έχει αυτός ο μήνας μια σκληράδα και μια στειρότητα. “Αυτός ο κόσμος είναι αμείλικτος, γίνε και συ αμείλικτος για να ανταπεξέλθεις”, έχει πει ο Τσάρλι Τσάπλιν. Πλούτωνας και Κρόνος έχουν ήδη γυρίσει ορθόδρομοι, 6 Δεκέμβρη και ο Ποσειδώνας. 12 του μηνός ο Ερμής ανάδρομος για τελευταία φορά φέτος. 13 το νέο φεγγάρι στον Τοξότη με τον Άρη αρκετά κοντά. Τελευταία μέρα της χρονιάς ο Δίας σε στάση για να γυρίσει ορθόδρομος και αυτός στο κεφάλι σας πάνω στον Ταύρο. Εκεί που φαίνεστε, εκεί που όλοι σας βλέπουν, εκεί που αναγνωρίζουν και εμπνέονται από την περηφάνια σας και σας καμαρώνουν. Το εγώ, το εμείς, η μονάδα και το σύνολο. Άλλη μια χρονιά θα ξεκινήσει, άλλη μια χρονιά που σας ζητά να γίνετε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας, πιο ώριμοι, πιο σοφοί, με σήμα κατατεθέν την παιδική καρδιά του Λέοντα!

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα