Ετήσιες Προβλέψεις – ΛΕΩΝ 2022

ASTROTEAM GUEST
01/12/2021

Καλή Χρονιά Λέοντες!

Μια πολύ σημαντική χρονιά είναι το 2022 για τους Λέοντες! Η αλλαγή των Δεσμών της Σελήνης στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού και οι Εκλείψεις της χρονιάς στον ίδιο άξονα, έρχονται για να ανατρέψουν πολλά από αυτά που θεωρούσατε δεδομένα. Το σπίτι σας, η οικογένεια, η ακίνητη περιουσία, η καριέρα και η προς τα έξω εικόνα σας είναι οι τομείς που βάλλονται αυτή τη χρονιά.

Μη βιαστείτε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις…

Με την έναρξη της νέας χρονιάς, ο Άρης από τον Τοξότη θα σας κάνει δραστήριους, σε θέματα που αφορούν στα παιδιά και στα δημιουργικά σας σχέδια. Μεγάλη κινητικότητα θα έχουν και τα ερωτικά σας. Στη συνέχεια ο Άρης μπαίνοντας στον Αιγόκερω από 24/1 μέχρι 6/3, θα συναντήσει τον Πλούτωνα. Στο διάστημα αυτό, με αποκορύφωμα τις μέρες γύρω από τις 3/3, δώστε σημασία στα εργασιακά σας θέματα και στην υγειά σας. Ειδικά οι γεννημένοι το γ’ δεκαήμερο, μη βιαστείτε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις που θα αφορούν τη δουλειά σας και μη γίνεστε εριστικοί με τους συναδέλφους σας, γιατί μπορεί να δημιουργηθούν συγκρούσεις και διαμάχες στο εργασιακό περιβάλλον. Ο Άρης σας κάνει παρορμητικούς και βιαστικούς. Όμως δείξτε υπομονή αυτό το δύσκολο χρονικό διάστημα.
Από το τέλος Δεκεμβρίου του 2021 μέχρι το τέλος Ιανουαρίου του 2022, η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω -η οποία θα σας παρέχει ένα είδος προστασίας στην υγειά και στην καθημερινότητα- θα γυρίσει ανάδρομη, με αποτέλεσμα παλιά εργασιακά θέματα να επιστρέψουν, με σκοπό να προσφέρουν μια δεύτερη ευκαιρία. Μπορεί, επίσης, να επανέλθουν θέματα υγείας, τα οποία ενδεχομένως είχαν παραμεληθεί στο παρελθόν.

Ένα πολύ σημαντικό γεγονός που αφορά βέβαια όλη την ανθρωπότητα, είναι η είσοδος του Δια στους Ιχθύες τον Ιανουάριο του 2022. Ο ευεργέτης αυτός πλανήτης, που διελαύνει στον οίκο των οικονομικών που σχετίζονται με τους άλλους, θα βοηθήσει να αυξηθούν τα έσοδά σας. Ο πλανήτης της τύχης και της επέκτασης θα ενισχύσει την ασφάλεια και την αυτοπεποίθησή σας και την άνοιξη που θα συναντηθεί με τον Ποσειδώνα, αυτό θα γίνει πιο έντονο. Δάνεια, εφορίες, κληρονομιές, επενδύσεις συνεργασίες, διατροφές ευνοούνται και διευκολύνονται.
Επειδή όμως, ο Ποσειδώνας δίνει μια θολή εικόνα των πραγμάτων, πρέπει να έχετε συγκρατημένη αισιοδοξία, να μην είστε ευκολόπιστοι και να ελέγχετε το κάθε τι πανταχόθεν! Στηριχτείτε στις δικές σας δυνάμεις και έχετε μια ρεαλιστική εικόνα των πραγμάτων, γιατί τα λάθη που ενδεχομένως κάνετε τώρα θα τα πληρώσετε ακριβά. Το ίδιο θα αισθανθείτε και όταν ο Άρης συναντήσει τον Ποσειδώνα τον Μάιο. Είναι μια περίοδος που πρέπει να φερθείτε με σύνεση και όχι με επιπολαιότητα και παρορμητισμό.

Είναι μια περίοδος που πρέπει να φερθείτε με σύνεση!

Μετά τον Ιούνιο, όταν ο Δίας περάσει στον Κριό, θα πάρετε μια γεύση επιτυχίας. Στόχοι, ταξίδια, σπουδές, όλα πραγματοποιούνται! Προοπτικές, αισιοδοξία και επέκταση και οι νομικές σας υποθέσεις στέφονται από επιτυχία. Αυτό εντείνεται από τέλος Μαΐου μέχρι τον Ιούλιο, που ο Άρης θα περάσει στον Κριό και θα συναντηθεί με το Δια. Ο Άρης με τη δύναμη που τον διακατέχει θα σας δώσει ακόμα περισσότερες ευκαιρίες, τις οποίες πρέπει να μην αφήσετε ανεκμετάλλευτες. Θα σας ωθήσει να κάνετε τις σωστές ενέργειες, δίνοντάς σας αποφασιστικότητα και μαχητικότητα για την επίτευξη των στόχων σας. Η δυναμική αυτής της όψης κορυφώνεται στις 29 Μαΐου.

Σε όλη την διάρκεια του 2022 και μέχρι τον Μάρτιο του 2023, ο Κρόνος είναι απέναντί σας. Ο αυστηρός αυτός πλανήτης σας οριοθετεί και μειώνει τον ενθουσιασμό σας. Σας ζητά να εξετάσετε με σοβαρότητα τους άλλους, τις σχέσεις, τις συνεργασίες σας, το σύντροφό σας και να αποφασίσετε αν αξίζει να ασχοληθείτε σοβαρά μαζί τους. Δεν αποκλείονται και οι επισημοποιήσεις των σχέσεων που έχουν δοκιμαστεί από το χρόνο. Ιδιαιτέρως την περίοδο που ο Άρης θα μπει στον Υδροχόο, από τις 6/3 μέχρι 15/4, οι εντάσεις και οι εκνευρισμοί θα είναι συνεχείς. Οι άλλοι θα αντιστέκονται στα σχέδιά σας και οι συναισθηματικές εντάσεις θα κορυφωθούν. Κρατείστε την ψυχραιμία σας και ελέγξτε τις κινήσεις σας, ειδικά γύρω από τις 5/4 οπού η σύνοδος του Άρη με τον Κρόνο θα κορυφωθεί.

Θα έλθετε αντιμέτωποι με τις επιλογές σας

Ο Ουρανός από τον Ταύρο επιδεινώνει την κατάσταση, εντείνοντας την ανάγκη σας για αλλαγές και δραστικές λύσεις σε συνεργασίες και στην καριέρα σας. Σχέσεις που στεναχωρούν, που έχουν φθαρεί ή που τις αισθάνεστε σα βάρος, μπορεί να διακοπούν. Προσοχή σε λάθος κινήσεις, οι οποίες θα φανούν όταν ο Άρης συναντήσει τον Ουρανό το καλοκαίρι. Τότε θα έλθετε αντιμέτωποι με τις επιλογές σας.
Πολύ πιο δύσκολα θα είναι για σας του β’ δεκαημέρου και συγκεκριμένα από τις 11/9 μέχρι 2/12, που ο Κρόνος επιστρέφει στο δικό σας δεκαήμερο. Τα εξάγωνα του Δια με τον Πλούτωνα το Μάιο και του Δία με τον Ουρανό το Φεβρουάριο, θα εκτονώσουν λίγο την κατάσταση στην οποία θα βρεθείτε με τα τετράγωνα Κρόνου-Ουρανού.
Από το τέλος του Οκτώβρη θα ενεργοποιηθείτε σε συλλογικούς χώρους και ενδεχομένως ξαναβρεθείτε με φίλους που είχατε καιρό να δείτε . Μπορεί να καταφέρετε να ηγηθείτε μιας ομάδας ή να καταξιωθείτε σε ένα κοινωνικό σύνολο.

Η ανάγκη για αλλαγή έχει ήδη παρουσιαστεί με την είσοδο του Ουρανού στον Ταύρο το 2018. Οι Δεσμοί της Σελήνης σε τετράγωνο με τον Ήλιο σας, επιβεβαιώνουν τις επερχόμενες αλλαγές στην καριέρα και στη φήμη σας, ειδικά όταν ο Βόρειος Δεσμός κάνει σύνοδο με τον Ουρανό. Τότε μπορεί να πάρετε και μια πολύ σημαντική απόφαση, που να αφορά ένα σημαίνον πρόσωπο της ζωής σας.

Η λέξη ανατροπή είναι αυτή που σας συνοδεύει αυτή τη χρονιά!

Λέοντες, σταθείτε στο πραγματικό σας ύψος! Μην υπερβάλλετε των δυνατοτήτων σας, λιγότερη ματαιοδοξία και πιο εφικτοί στόχοι! Πραγματικά μια δύσκολη χρονιά για πρίγκιπες!…

 

Από την Ελένη Ζαχαράκη

 

Το δικό σου, μοναδικό ID Zodiac – Necklace, θα το βρεις εδώ!

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα