Ετήσιες Προβλέψεις: Κριός 2023!

ASTROTEAM GUEST
24/11/2022

Κριοί μου αγαπημένοι, μία νέα χρονιά ξεκινάει κι αυτό που βασικά έχω να πω είναι…προσδεθείτε!

Προσδεθείτε, γιατί φέτος θα έχει έρωτα… Έρωτα καινούργιο, ίσως και παλιό, πάντως έρωτα θα έχει σίγουρα! Να μη σας πω ψέματα, θα έχει και τις δυσκολίες της η χρονιά κι αλλαγές σε προσωπικό κυρίως επίπεδο, στο περιβάλλον και σε σημαντικές για εσάς σχέσεις. Όμως θα έχει και χαρά και φλερτ κι έρωτα (σε περίπτωση που δεν το είπα παραπάνω) από τα μέσα κυρίως της χρονιάς. Πάμε όμως να τα δούμε όλα λίγο πιο αναλυτικά:

Η χρονιά δεν ξεκινάει καθόλου άσχημα, καθώς ο καλός μας Δίας θα βρίσκεται ήδη από τα τέλη του 2022 στο ζώδιό σας, ευνοώντας σταδιακά όλα τα δεκαήμερα μέχρι και τις 16/5. Οπότε ετοιμαστείτε να βάλετε μπροστά προσωπικά σχέδια και στόχους και να αναπτυχθείτε εσείς και το περιβάλλον σας έχοντας ως σύμμαχο τον ευεργέτη Δία. Λίγο προσοχή μόνο θέλει γιατί η ανάπτυξη έρχεται και στα κιλά καμιά φορά, κατά τ’ άλλα όμως να είστε έτοιμοι για την πολύ ευνοϊκή αυτή κατάσταση. Το 1ο δεκαήμερο να είναι έτοιμο από την αρχή του χρόνου έως τα τέλη Φεβρουαρίου, το 2ο δεκαήμερο παίρνει τότε τη σκυτάλη έως τα μέσα του Απρίλη, όπου πια τον υποδέχεται και το 3ο δεκαήμερο έως και τις 16 του Μάη.

Έτσι στις 17 Μαΐου ο Δίας θα σας αφήσει πλέον οριστικά για να περάσει στο ζώδιο του Ταύρου, όμως δεν υπάρχει λόγος στεναχώριας καθώς κι από εκεί θα συνεχίσει να σας ευνοεί αναλαμβάνοντας να αναπτύξει τον τομέα των οικονομικών σας για το υπόλοιπο της χρονιάς. Το ενδιαφέρον σας άλλωστε είναι στραμμένο ήδη από την χρονιά που διανύουμε στα χρήματά σας. Μια πολύ σημαντική ημερομηνία για όσους είστε γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο είναι η 19η Ιουνίου, καθώς εκείνο το διάστημα ενδείκνυται για κινήσεις όσον αφορά τα οικονομικά, τις ασφάλειες και τα αποκτήματά σας. Οπότε εάν είστε από τους Κριούς του Μαρτίου σημειώστε από τώρα την ημερομηνία για να προγραμματίσετε τις κινήσεις σας αναλόγως. Για τα οικονομικά σας επίσης θα ήθελα να σημειώσετε ως διάστημα που θέλει λίγο προσοχή τις αρχές Μαΐου αλλά και τα τέλη Οκτώβρη καθώς ενδέχεται να υπάρξουν αναπάντεχες αλλαγές σε χρήματα δικά σας, του συντρόφου σας ή της περιουσιακής σας κατάστασης. Για όλους τους εκπροσώπους του ζωδίου θα έλεγα να προσέξετε λίγο παραπάνω και τις δύο αυτές περιόδους και να μην πάρετε ρίσκα.

Σε άλλα καλά νέα ο Ποσειδώνας συνεχίζει από τους Ιχθύς να σας δίνει διαίσθηση, ώστε να κάνετε σωστές κινήσεις!

Μία ακόμη σημαντική αλλαγή της χρονιάς που αξίζει να σημειώσετε είναι αυτή του Πλούτωνα. Ο πλανήτης αυτός ο οποίος για χρόνια πίεζε τον τομέα της καριέρας σας, φέτος την άνοιξη περνά δοκιμαστικά σε μία πολύ πιο καλή θέση για εσάς. Οπότε κι εσείς Κριοί μου των τελευταίων ημερών που έχετε πρόσφατα πιεστεί κι αναγκαστεί να αλλάξετε πράγματα στον τομέα της καριέρας αλλά και της κοινωνικής σας θέσης θα μπορέσετε από τον Μάρτη έως και τον Ιούνιο να πάρετε μία ανάσα επιτέλους και να ετοιμαστείτε για το 2ο εξάμηνο της χρονιάς όπου ο Πλούτωνας θα σας ωθήσει στις τελευταίες πλέον αλλαγές στους τομείς αυτούς. Σε άλλα καλά νέα ο Ποσειδώνας συνεχίζει από τους Ιχθύς να σας δίνει διαίσθηση, ώστε να κάνετε σωστές κινήσεις κι έμπνευση σε οτιδήποτε καλλιτεχνικό ή μη. Θέλει λίγο προσοχή μόνο σε εξαπατήσεις, σύγχυση κι ατυχήματα όσοι είστε γεννημένοι το τελευταίο δεκαήμερο του ζωδίου τα διαστήματα από τις αρχές του Μάρτη έως τις 20/3 περίπου, τον Αύγουστο από τις 15/8 έως τις 31/8 και τον Δεκέμβρη από τις 15/12 έως το τέλος.

Προσοχή σε αντιδικίες και τσακωμούς!

Δύο ακόμη περίοδοι που χρήζουν αρκετής προσοχής είναι ο Απρίλιος από τις 10/4 έως το τέλος του μήνα κι αυτό αφορά ιδιαιτέρως τους γεννημένους γύρω στις 19 Απριλίου αλλά και ο Οκτώβρης από τις αρχές έως τις 20/10 κι αυτό αφορά τους γεννημένος γύρω στις 10 Απριλίου. Και τα δύο αυτά διαστήματα είναι πολύ πιθανό να βιώσετε προσωπικές αλλαγές που έρχονται είτε από δική σας βούληση είτε από πολύ κοντινούς σε εσάς ανθρώπους, σε προσωπική ζωή, περιβάλλον, σημαντικές σχέσεις και συνεργάτες. Προσοχή σε αντιδικίες και τσακωμούς κι εάν δεν επιθυμείτε τη ρήξη καλό θα είναι να κάνετε ένα βήμα πίσω τις μέρες εκείνες. Πολύ πιθανό να χρειαστεί να αφήσετε στην άκρη τον εγωισμό σας, εκτός κι εάν θελήσετε να βάλετε οριστική τελεία σε καταστάσεις που θα σας πιέσουν εκείνο το διάστημα.

Επίσης μιας και είπα για αντιδικίες ο Κρόνος, ο οποίος επίσης κάνει μία σημαντική αλλαγή από την άνοιξη και για όλη τη χρονιά ίσως σας δημιουργήσει προβλήματα με τον νόμο, εάν φυσικά έχετε ανοιχτά μέτωπα. Προσοχή εάν έχετε κρυφούς ή φανερούς εχθρούς που θέλουν να σας βλάψουν αλλά και σε ψυχοσωματικά θέματα υγείας που δημιουργούνται σε περιόδους άγχους. Τέλος ας μην ξεχνάμε τον Ερμή ο οποίος με τις 4 αναδρομές του φέτος ίσως φέρει καθυστερήσεις: σε θέματα καριέρας από την αρχή του έτους έως τις 17/1, σε θέματα οικονομικών από 21/4 έως 14/5, σε θέματα καθημερινότητας, εργασίας και υγείας από 24/8 έως 15/9, σε θέματα καριέρας αλλά και σπουδών από 12/12 έως το τέλος του 2023.

Κανείς Κριός δεν θα μείνει ασυγκίνητος από το υπέροχο αυτό δώρο που σας κάνει φέτος το σύμπαν.

Επειδή όμως ξεκίνησα ευχάριστα έτσι και θα κλείσω μιλώντας φυσικά για την Αφροδίτη! Ο πλανήτης λοιπόν της αγάπης σας κάνει ένα εξαιρετικό δώρο τη χρονιά αυτή καθώς θα μείνει στο πολύ φιλικό για εσάς ζώδιο του Λέοντα για 4 ολόκληρους μήνες. Από εκεί θα δώσει όλη της τη λάμψη σε ότι έχει να κάνει με έρωτα για εσάς (ναι αυτόν που σας υποσχέθηκα στην αρχή), με φλερτ, με δημιουργία, με διασκέδαση, τυχερά παιχνίδια αλλά κι επιχειρήσεις σε περίπτωση που είναι ο τομέας σας. Το ταξίδι της αυτό θα ξεκινήσει στις 5/6 και θα ολοκληρωθεί στις 8/10. Θέλω το 1ο δεκαήμερο να είναι σε ετοιμότητα από 5/6 έως 17/6, το 2ο από 17/6 έως 30/6 αλλά και από 13/8 έως 26/9, το 3ο δεκαήμερο από 30/6 έως 13/8 και από 26/9 έως 8/10. Σίγουρα τη μερίδα του Λέοντος (κυριολεκτικά) την έχουν το 2ο και 3ο δεκαήμερο, καθώς η Αφροδίτη θα παραμείνει ανάδρομη αρκετό καιρό και θα φέρει σε όλους όσους έχετε γεννηθεί τον Απρίλη ανθρώπους από το παρελθόν που σας ενδιαφέρουν, όμως κανείς Κριός δεν θα μείνει ασυγκίνητος από το υπέροχο αυτό δώρο που σας κάνει φέτος το σύμπαν.

Συμπερασματικά λοιπόν και παρατηρώντας τους δυο ευεργέτες του Ζωδιακού, Αφροδίτη και Δία για φέτος, μπορούμε εύκολα να πούμε ότι είστε από τους πιο τυχερούς κι ευνοημένους της χρονιάς! Αυτό που θα σας συμβούλευα είναι να πιάσετε τις αλλαγές από τα μαλλιά και να πάτε παρακάτω, να κάνετε ξεκαθαρίσματα και να αλλάξετε σελίδα, να περάσετε όμορφα και να διασκεδάσετε. Το 2023 είναι μία χρονιά για εσάς και είμαι σίγουρη ότι με τον δυναμισμό που σας χαρακτηρίζει, που θα την αξιοποιήσετε καταλλήλως.

Κριοί μου Καλή Χρονιά!

 

Από την Κρίστη Κοτσυφάκη

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα