Ετήσιες Προβλέψεις: Κριός 2023!

ASTROTEAM GUEST
20/12/2022

*(Ζώδιο & Ωροσκόπος)

Αγαπητοί Κριοί,

Κάτι καλό ξεκινάει για Εσάς…. Ή συνεχίζεται..Μία χρονιά σημαντική, χαρούμενη και αρκετά επεκτατική έρχεται για εσάς τους Κριούς! Ανανεώνεστε στο συναίσθημα και στις προσωπικές σας σχέσεις. Ο ενθουσιασμός, η καλοτυχία, η καλή διάθεση και η καλή υγεία που έχετε θα είναι αυτά που κυρίως ψυχολογικά θα σας τονώσουν αυτό το χρόνο. Ήδη από τα μέσα Μαΐου 2022 η είσοδος του Δία στο ζώδιό σας ( α’ δεκαήμερο), σας χάρισε αισιοδοξία για ένα νέο εγχείρημα που ξεκινήσατε ή για κάτι που είχατε ήδη ξεκινήσει, φέτος θα το ολοκληρώσετε. Από τις 20 Δεκεμβρίου 2022 ξανά δέχεστε την θετική επιρροή του Δία όπου και θα παραμείνει έως τις 16 Μαΐου 2023. Θα αρχίσετε από εκεί και πέρα να ανταμείβεστε για όσα τολμήσατε πριν.

Θα είστε πιο αγαπητοί και συμπαθείς προς τους άλλους!

Θα νιώσετε πιο ασφαλείς (οικονομικά, συναισθηματικά) σε μεγάλο βαθμό. Η θετική επιρροή θα σας ενισχύει με κουράγιο για να επεκτείνετε τις δραστηριότητες σας, τα ρίσκα σας αλλά και κάποιο ενδιαφέρον προς μια νέα σπουδή ή ενασχόληση με πνευματικά θέματα έρχεται να σας βάλει σε νέους πνευματικούς δρόμους. Θα είστε πιο αγαπητοί και συμπαθείς προς τους άλλους, έτσι βοήθειες και διευκολύνσεις θα έρχονται πιο εύκολα από τους τριγύρω σας. Έχετε ευκαιρίες για επιτυχία αλλά και να διευρύνεται τους ορίζοντές σας! Ακόμα και αν νιώσετε ότι κάτι δεν πάει καλά, στο τέλος κάτι θα σας βοηθήσει, έχετε περισσότερη πίστη! Νιώστε ευγνώμονες και πείτε «ευχαριστώ» ακόμα και στα μικρά γεγονότα που θα έχουν όμως ένα θετικό πρόσημο για εσάς! Μοιραστείτε τις όμορφες σκέψεις σας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και κάντε τους να πιστέψουν σε κάτι!

Ως προς το γήινο κόσμο μας η ενέργεια του Δία στη θέση του Κριού φέρνει ακόμα:

 • Υπερβολές στην απόκτηση υλικών αγαθών αλλά και συναισθηματικές υπερβολές (ενθουσιασμού, άγχους)
 • Κατανάλωση άσκοπης ενέργειας επιμένοντας σε όχι τόσο σημαντικά θέματα ή διοχετεύοντας την ενέργειά σας κάνοντας πολλά πράγματα ταυτόχρονα! Επιμείνετε στο στόχο σας!
 • Μπορεί να σας φέρει τεμπελιά και απραξία. Προσπαθήστε όσο ευνοϊκά είναι τα πράγματα για εσάς να μην επαναπαύεστε και τολμήστε νέες ή παλιές σας ιδέες.
 • Προσοχή στην αύξηση του βάρους σας λόγω υπερβολικής κατανάλωσης φαγητού.(αν και είστε πάντα τόσο δραστήριοι!!!) Βρείτε κάτι να διαβάσετε που σας εκφράζει ψυχικά ή αναζητήστε ένα νέο χόμπι!

Εκλείψεις (ηλιακές) Άξονας Κριού – Ζυγού

 • 20/4 τέλος 3ο δεκαημέρου Κριού (29ο)
  Φέρνει κάποιο κλείσιμο σε κάποια σχέση ή συνεργασία. Ό,τι δε μας κάνει να νιώθουμε άνετα καλύτερα να το αφήσουμε.
 • 14/10 αρχές 3ου δεκαημέρου Ζυγού (21ο)
  Συνδέεται με την έκλειψη του Απριλίου. Οριστικό κλείσιμο ή ανάγκη για διευθέτηση σε κάποια προσωπική σχέση ή συνεργασία. Ανανεώστε τις σχέσεις σας!

Κρόνος στους Ιχθύες ( από 7/2/2023 έως 13/2/2026)

Η είσοδος του Κρόνου στο ζώδιο των Ιχθύων σας φέρνει αντιμέτωπους με άβολα συναισθήματα και αγωνίες σας που έχετε κρυμμένα μέσα σας. Θα χρειαστεί να «ξεσκαρτάρετε» ανησυχίες σας, άγχη, φόβους που ταλαιπωρούν το υποσυνείδητο σας. Ήρθε η ώρα έστω και να αναγνωρίσετε όλα τα παραπάνω. Ξεκαθαρίσματα ίσως και μέσα από κάποιο είδος συναισθηματικής απομόνωσης, θα σας βοηθήσει να βγείτε πιο δυνατοί και σωστά δομημένοι ψυχολογικά!

Ερμής (σημαντικές θέσεις σε ανάδρομη πορεία)

 • 1 – 18 Γενάρη
  2ο δεκαήμερο και αρχές 3ου δεκαημέρου Κριού
 • 12 Δεκεμβρίου (έως 2/1/2024)
  1ο δεκαήμερο Κριού

Ιδιαίτερα σημαντικές οι συγκεκριμένες θέσεις του ανάδρομου Ερμή από το ζώδιο του Αιγόκερω για εσάς. Συζητήσεις, θέματα που αφορούν την οικογένεια σας και το σπίτι σας αλλά και η καριέρα σας έρχεται στο προσκήνιο για να προσέξετε κάτι ή να ξανά διαπραγματευτείτε κάτι καλύτερα.

Αφροδίτη

 • 23/7 έως 4/9 ανάδρομη στο ζώδιο του Λέοντα
 • 8/11 έως 4/12 στο ζώδιο του Ζυγού

Το καλοκαίρι για εσάς είναι κεφάτο, ευχάριστο αφού η Αφροδίτη αν και ανάδρομη στο ζώδιο του Λέοντα θα σας φτιάξει αρκετά τη διάθεση στον ερωτικό κομμάτι. Νέες γνωριμίες αλλά και επιστροφές συντρόφων κάνουν την εμφάνισή τους. Απολαμβάνετε τα καλύτερα και νιώθετε πολύ καλά!
Το Νοέμβρη, η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο Ζυγό(θέση κυβέρνησης). Η ενέργεια από απέναντί σας θα σας κάνει να αναζητήσετε ισορροπία στις σχέσεις, αλλά και συντροφικότητα. Ψάξτε για αυτό που σας ηρεμεί και σας κάνει χαρούμενο. Μετριάστε τον εγωισμό σας!

Άρης (σημαντικές θέσεις)

 • 25/3 έως 20/5 στο ζώδιο του Καρκίνου
 • 27/8 έως 12/10 στο ζώδιο του Ζυγού

Η θέση του Άρη από το ζώδιο του Καρκίνου (25/3 έως 20/5) θα σας φέρει δραστηριοποίηση σε θέματα του σπιτιού αλλά και εκνευρισμό – εντάσεις με άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον. Δεύτερη σημαντική θέση του Άρη για εσάς θα είναι από το ζώδιο του Ζυγού (27/8 έως 12/10) οπού θα χρειαστεί να δείξετε ψυχραιμία και να ψάξετε για ισορροπίες μέσα στις συνεργασίες σας αλλά και την ερωτική σας ζωή όσο και αν νιώθετε ότι σας εκνευρίζουν οι άλλοι. Μείνετε ψύχραιμοι και όμορφοι επαναπροσδιορίζοντας σχέσεις και συνεργασίες σας.

Ας είναι ένα ειρηνικό και με αγάπη το έτος αυτό για εσάς Κριοί!!!

 

Από την Αγγελική Μάρακα

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα