Ετήσιες Προβλέψεις: Κριός 2023!

ASTROTEAM GUEST
11/12/2022

Αγαπητοί κριοί μετά από μια δύσκολη περίοδο συναισθηματικού περιορισμού που νιώσατε οικογενειακές καταστάσεις που βγήκαν στην επιφάνεια και γεγονότα που σας ταλαιπωρούσαν χρόνια και έπρεπε να λύσετε ήρθε η στιγμή να πάρετε μια ανάσα.

Έχετε την ευκαιρία να δείχνετε μαγνητική με τον πλανήτη Πλούτωνα να βρίσκετε στον 10ο οίκο σας. Εκτός αυτού μεγάλες μεταμορφωτικές αλλαγές στο κομμάτι των επαγγελματικών σας, έχετε την δυνατότητα να κάνετε 180 μοίρες στροφή στην καριέρα σας. Είστε αφοσιωμένοι σε αυτό, θέλετε την τελειότητα και θα εισπράξετε την αναγνώριση. Προσοχή!!! Μην καταστρέψετε τα πάντα από την τάση της τελειομανίας σας. Περνώντας ο Πλούτωνας στον Υδροχόο θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε και νέους φίλους διαφορετικής φιλοσοφίας και να γευτείτε την βοήθεια και την στήριξή τους.

Θα ασχοληθείτε λοιπόν με ό,τι δεν είναι συμβατικό και τετριμμένο.

Με τον πλανήτη Ποσειδώνα να παραμένει στον 12ο οίκο σας δεν πρέπει να σταματήσετε να ακούτε την διαίσθησή σας και να δίνετε σημασία στα όνειρά σας. Και τα δύο έχουνε να σας πούνε πολλά. Με τον πλανήτη Ουρανό στον 2ο οίκο σας θα έχετε πρωτότυπες και δημιουργικές ιδέες σε ότι έχει σχέση με τα οικονομικά σας, τα επαγγελματικά σας και ότι σχετίζεται με τις ασφάλειες σας. Καλείστε να ασχοληθείτε με θέματα Ουρανού, όπως τεχνολογία, αστρολογία, εναλλακτικά επαγγέλματα κλπ. Θα ασχοληθείτε λοιπόν με ό,τι δεν είναι συμβατικό και τετριμμένο. Αυτή η θέση του Ουρανού φέρνει επίσης και ανασφάλεια στα οικονομικά του ανθρώπου και δημιουργεί σκαμπανεβάσματα.

Ο Δίας πλανήτης της επέκτασης σας φέρνει τύχη και αισιοδοξία, θα σας βοηθήσει να γίνετε χαρούμενοι και να έχετε διάθεση νέων εμπειριών και γνώσης. Προσοχή γιατί σε αυτή την θέση δίνει επέκταση στο φυσικό σώμα πάχος και χαλάρωση των ηθικών αξιών. Από την άνοιξη θα σας φέρει αύξηση στα εισοδήματα σας και μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, επίσης ξαφνικά γυρίσματα τύχης στην αφθονία ξαφνικά κέρδη. Με τον Κρόνο θα εξακολουθήσετε να κάνετε κι άλλα ξεκαθαρίσματα στο κομμάτι των φίλων και των συνεργατών μέχρι την άνοιξη. Από την άνοιξη μπαίνοντας ο Κρόνος στους ιχθύς θα ανοίξουν νέοι κύκλοι φίλων για εσάς με ανθρώπους διαφορετικού πνεύματος. Η Αφροδίτη από τον Ιούλιο μπαίνοντας στο ζώδιο του Λέοντα και που θα παραμείνει για 4 ολόκληρους μήνες θα σας δώσει την ευκαιρία της χαράς, του έρωτα, της γνώσης, της δημιουργίας και των ταξιδιών.

Καλή απόλαυση λοιπόν για τα όμορφα που έρχονται.

 

Από την Ελισάβετ Δανιηλίδου

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα