Ετήσιες Προβλέψεις – ΚΡΙΟΣ 2022

ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΑΡΙΝΟΣ
24/11/2021

Καλή Χρονιά Κριοί!

Υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να ξέρει κάθε Κριός για να μπορεί να είναι πραγματικά ευτυχής, χωρίς την ανάγκη εξωτερικών παραγόντων και ανώφελων ενεργειών που δε στοχεύουν στην απλότητα και την ουσία που πάντα θέλει το ζώδιο του Άρη.

Αρχετυπικά ο Κριός συμβολίζει τον πολεμιστή. Αναλαμβάνει δράση με θάρρος, χωρίς κανέναν δισταγμό. Είναι ο άνθρωπος που με τόλμη θα δώσει μάχες για τις πεποιθήσεις του, την επίτευξη των στόχων του, για την υπεράσπιση όσων αγαπά και για να δώσει έμπνευση σε όσους έχουν ανάγκη να πατήσουν στα πόδια τους και να βρουν τη χαμένη τους δύναμη.

Ο Κριός δε μένει στάσιμος σε αναμνήσεις του παρελθόντος ούτε αναλώνεται στο απώτερο μέλλον. Είναι το ζώδιο του «εδώ και τώρα». Η μεγαλύτερη δύναμη αλλά και ανάγκη του Κριού είναι να είναι ο εαυτός του: αυθόρμητα, πηγαία και αληθινά. Χωρίς περιπλοκότητα, αχρείαστη διπλωματία και δεύτερες σκέψεις. Όσο «βιαστικό» κι αν ακούγεται αυτό, η μόνη αλήθεια είναι ότι ένας Κριός είναι ουσιαστικά ευτυχισμένος όταν εκφράζει αυτό που έχει μέσα του ανά πάσα στιγμή. Τότε γίνεται πηγή χαράς, έμπνευσης, δύναμης αλλά και ηγετικό σύμβολο για τους γύρω του, διότι δείχνει το δρόμο σε όλους για το πώς να είναι ο εαυτός τους χωρίς ανασφάλεια. Αντίθετα, όταν καταπιέζει την αυτοέκφρασή του, αυτή θα βγει πιο επιθετικά και βίαια έχοντας συσσωρεύσει ένταση.

Όσες φορές κι αν πέσει, θα σηκωθεί άλλες τόσες μέχρι να φτάσει εκεί που θέλει.

Δεδομένων των παραπάνω, οι ερωτήσεις που πρέπει να αναρωτηθεί κάθε Κριός που διαβάζει αυτό το άρθρο είναι: έχω καταφέρει να είμαι ο εαυτός μου; Έχω πετύχει να λειτουργώ αυθόρμητα και παρορμητικά; Ζω με γνώμονα την δράση και την λήψη πρωτοβουλιών ή σε κάποιο επίπεδο παραμένω παθητικός και πιεσμένος; Κανείς μας δεν είναι τέλειος και όλοι βρισκόμαστε εδώ για να θεραπεύσουμε τις πληγές που μας κρατάνε πίσω. Ο Κριός είναι το μόνο ζώδιο με αστείρευτη ενέργεια προσπάθειας και επιμονής. Όσες φορές κι αν πέσει, θα σηκωθεί άλλες τόσες μέχρι να φτάσει εκεί που θέλει. Για αυτό και δεν πρέπει να φοβάστε ποτέ την αποτυχία. Είναι πολύ πιθανό ότι θα έρθει σε κάποια μορφή αλλά είναι βέβαιο ότι μετά από αυτήν θα ακολουθήσει η επιτυχία και η πραγμάτωση των στόχων. Η νίκη είναι αναπόφευκτη για κάθε Κριό που δε σταματάει ποτέ. Οι άλλοι ανακτούν ενέργεια με την ξεκούραση. Ο Κριός γίνεται ακόμα πιο δυνατός όταν συνεχίζει ακάθεκτος και βρίσκει μονίμως νέα ερεθίσματα και στόχους.

Μετά από όλα αυτά, το τελικό ερώτημα είναι: πόση σημασία έχουν οι προβλέψεις του 2022; Έχω καταφέρει να είμαι ο εαυτός μου ή ψάχνω κάποια αισιόδοξη προβολή για το μέλλον μου για να κοροϊδέψω τις ανασφάλειές μου; Όσο στοχάζεστε τα παραπάνω, ας μιλήσουμε πιο συγκεκριμένα για το έτος που έρχεται.

Προσωπικός τομέας

Τα βεγγαλικά της πρωτοχρονιάς του 2022 θα υποδεχθούν την έλευση του Δία στο ζώδιο των Ιχθύων, στο οποίο θα έχει περάσει λίγες ώρες νωρίτερα. Εκεί θα παραμείνει μέχρι τις 10 Μαΐου κλείνοντας έναν κύκλο γύρω από όλον το ζωδιακό και ξεκινώντας έναν νέο, μπαίνοντας και πάλι στον Κριό.
Το δωδεκαετές ταξίδι του Δία δείχνει πως όλη η ανθρωπότητα πέρασε από μια διαδικασία εξερεύνησης σε θέματα πίστης και ανώτερων αξιών. Κάτι που για τους Κριούς γίνεται πιο φανερό, μιας και είναι το ζώδιο από το οποίο ξεκινά ο κύκλος.

Μέχρι τις 10 Μαΐου λοιπόν, οι Κριοί καλούνται να πραγματοποιήσουν μια εσωτερική ανασκόπηση της ζωής τους. Να αναρωτηθούν σε ψυχολογικό επίπεδο που έχουν φτάσει, πόσο έχουν ψαχτεί εσωτερικά τα τελευταία χρόνια και τι επιπτώσεις είχε στην προσωπικότητά τους. Οι πέντε πρώτοι μήνες του χρόνου είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για στοχασμό και κλείσιμο ψυχολογικών θεμάτων. Είναι μια περίοδος που κάθε Κριός οφείλει να δει τι ανοιχτά θέματα έχει αφήσει μέσα του και να τα ολοκληρώσει όσο είναι δυνατόν. Κι αυτό διότι από τις 11 Μαΐου μέχρι τις 28 Οκτωβρίου, Ο Δίας, ο μεγάλος ευεργέτης της αστρολογίας, θα εισέλθει στον Κριού.
Η συγκεκριμένη διέλευση, ειδικά για όσους είναι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου, θα δώσει έναρξη και ευκαιρίες για μια μεγάλη προσωπική επέκταση. Οι Κριοί του δεύτερου και τρίτου δεκαημέρου θα πάρουν μια πρώτη γεύση του ανέμου που θα τους σπρώξει πολύ πιο έντονα το 2023.

Ο Δίας θα σας φέρει τον ευνοϊκό άνεμο που χρειάζεστε για να ανεβείτε επίπεδο

Επηρεάζοντας τον Ήλιο σας, τον πυρήνα του «εγώ» σας, ο Δίας θα σας ενισχύσει γενναιόδωρα και χωρίς κριτική, στον τομέα που εσείς θα επιλέξετε. Είναι το σημείο που πρέπει να αναρωτηθείτε «ποιος είμαι και τι στόχους έχω στη ζωή μου; Που θέλω να επενδύσω την καθημερινή μου ενέργεια;». Ο Δίας θα σας φέρει τον ευνοϊκό άνεμο που χρειάζεστε για να ανεβείτε επίπεδο, αλλά στον τομέα που θα επικεντρωθείτε οι ίδιοι.
Ο Ολύμπιος Ζευς δε βάζει όριο στη θετικότητα και στην επίτευξη στόχων. Το όριο μπαίνει από εσάς τους ίδιους και πιο συγκεκριμένα από τον προσωπικό εγωισμό, τις ανασφάλειες και την έλλειψη συνειδητότητας.

Οι πλανήτες δείχνουν την ενέργεια και την ποιότητα αυτής που λαμβάνουμε σαν άνθρωποι. Σε μας όμως εναπόκειται η ευθύνη του πως θα τη χρησιμοποιήσουμε. Τι θα σας φέρει ο Δίας; Μια άνετη καθημερινότητα με πολλές υλικές απολαύσεις που θα ξεχαστούν σε μερικούς μήνες ή μια διεύρυνση της ζωής σας σε νέους ορίζοντες, εσωτερική ανανέωση, σοφία, βαθύτερη επίγνωση του εαυτού μας και του κόσμου που ζούμε; Η επιλογή είναι δική σου.

Οικονομικός Τομέας

Με τον Ουρανό να βρίσκεται στον Ταύρο, στα οικονομικά υπάρχει όραμα μεν αλλά απρόβλεπτη αστάθεια που μπορεί να εκφραστεί σε απότομες αλλαγές προς πάσα κατεύθυνση (θετική ή όχι) ανάλογα με τη συνειδητότητα των επιλογών μας. Η ανθρωπότητα περνάει σε ριζικές αλλαγές στο οικονομικό σύστημα εξουσίας που πλέον ετοιμάζεται για κατάρρευση και εδώ τίθεται το θέμα για τους Κριούς: θα είναι πρωτοπόροι επενδύοντας σε νέες ιδέες που προσφέρουν στο κοινό καλό ή θα βασιστούν σε παρωχημένες οικονομικές δομές εκμετάλλευσης;

Επαγγελματικός Τομέας

Οι Κριοί που σας απασχολεί πιο έντονα ο επαγγελματικός τομέας,τους πρώτους μήνες του 2022, προετοιμάστε το έδαφος. Θέστε στόχους, κάντε την προεργασία, δείξτε πίστη και συγκεντρώστε την ενέργειά σας προς τα εκεί που επιθυμείτε έτσι ώστε ο σκοπός σας να πάρει μορφή το δεύτερο μισό του έτους. Αυτό μπορεί να εκφραστεί με εύρεση εργασίας, νέα θέση, καλύτερες εργασιακές συνθήκες ή οτιδήποτε που θα σας κάνει να νιώσετε πως αλλάξατε πίστα και προχωρήσατε μπροστά.

Θα προσφέρει σημαντική υποστήριξη μέσω συντήρησης δυνάμεων και υπομονής.

Ο Κρόνος που θα παραμείνει στο ζώδιο του Υδροχόου για όλο το 2022 (ειδικά για τους Κριούς δεύτερου και τρίτου δεκαημέρου), θα προσφέρει σημαντική υποστήριξη μέσω συντήρησης δυνάμεων και υπομονής. Στοιχεία που συχνά λείπουν στους βιαστικούς Κριούς. Η εκμετάλλευση των ποιοτήτων του Κρόνου, έχουν τη δυνατότητα να προσδώσουν την επίτευξη των επαγγελματικών στόχων μέσα στο χρόνο, μέσα από σχεδιασμό και προγραμματισμό.

Η θέση αυτή του Κρόνου, ανάλογα και το υπόλοιπο ωροσκόπιό σας, έχει τη δυνατότητα να προσφέρει υποστήριξη από φίλους και ομάδες ή ξεκαθαρίσματα σε αυτόν το χώρο. Σε συνδυασμό με τον Δία στον Κριό, οι δύο μεγάλοι Δάσκαλοι του ζωδιακού (Δίας και Κρόνος), θα βρίσκονται εκεί για να σας προωθήσουν και να σας υποστηρίξουν τόσο ψυχολογικά όσο και υλικά.

Ερωτικός τομέας

Η Σύνοδος του Δία με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες, που θα κορυφωθεί τον Απρίλιο, διαλύει κάθε όριο που μπορεί να φανταστεί ο ανθρώπινος νους. Κάτι τέτοιο δίνει τεράστια ενεργειακή δυναμική που μπορεί όμως να γίνει και έντονα επικίνδυνη. Το ζώδιο των Ιχθύων, του έρωτα, της τέχνης και της πνευματικότητας, θα είναι τόσο ενισχυμένο το 2022 που μπορεί να φέρει ιδανικούς έρωτες, να πραγματοποιήσει μαγευτικά όνειρα που φαίνονταν ουτοπικά ή να φέρει και τεράστιες αυταπάτες. Απαιτείται ιδιαίτερη εγρήγορση από μέρους σας, έτσι ώστε τα συναισθήματα να μην σας τυφλώσουν και να διατηρήσετε μια διανοητική καθαρότητα που θα μπορεί να εξετάσει αν εξαπατάτε τον εαυτό σας και αιθεροβατείτε ή αν μιλάμε για μια πραγματικά ανιδιοτελή αγάπη.

Τι πρέπει να προσέξετε…

Το μεγαλύτερο δώρο, θα έρθει όταν σταματήσετε να αντιστέκεστε…

Χάρη στο τελευταίο ταξίδι του Πλούτωνα στον Αιγόκερω που θα περάσει τον Υδροχόο το 2023, οι Κριοί του τελευταίου πενθήμερου (15 Απριλίου και μετά), ακόμα έχετε να βιώσετε ριζικές αλλαγές στη ζωή σας, που πιθανώς θα σας επιβληθούν μοιραία (μέχρι την άνοιξη του 2023). Θα αποτελούν κομβική αλλαγή που πιθανώς όμοια να μην ξαναπεράσετε ποτέ. Μια ευκαιρία να αντιμετωπίσετε τους μεγαλύτερους φόβους σας και να βγείτε μέσα από αυτό πιο δυνατοί από ποτέ, μεταμορφωμένοι και καινούριοι άνθρωποι. Το μεγαλύτερο δώρο, θα έρθει όταν σταματήσετε να αντιστέκεστε σε αυτά που φέρνει η ζωή και με βαθιά παράδοση του εγωισμού σας, θα αναγεννηθείτε.

Αναφορικά με όλους τους Κριούς, θα είναι μια χρονιά που χρειάζεται να κλείσετε όποια διαρροή έχετε αγνοήσει αυτά τα χρόνια σε ψυχολογικό επίπεδο και να ετοιμάσετε τις συνθήκες για ένα νέο ξεκίνημα. Σε συνδυασμό με την έντονη συλλογική πίεση που βιώνουμε σαν ανθρωπότητα, οι Κριοί θα κληθούν να ηγηθούν φέτος (και το 2023) και να οδηγήσουν τους ανθρώπους τους σε νέες δραστηριότητες και νέους τρόπους λειτουργίας βασισμένους σε ανώτερη ηθική.

 

Το δικό σου, μοναδικό ID Zodiac – Necklace, θα το βρεις εδώ!

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα