Ετήσιες Προβλέψεις: Καρκίνος 2023!

ASTROTEAM GUEST
26/11/2022

Καρκίνος – Το 2023 μια χρονιά ωρίμανσης και γεμάτη συγκινήσεις! 

Προοίμιο

Καρκίνε ή Ωροσκόπε Καρκίνε αν αποφασίσουμε να μιλήσουμε για το πως βίωσες το 2022 θα αφηγούμασταν το πως ξέφυγες τους πρώτους μήνες από τα καζάνια της Mordor τα οποία ανακατεύουν με μένος κακόβουλα orks για να καταλήξεις στο τέλος της χρονιάς να παλεύεις με τους δαίμονες σου. Οι τελευταίοι μήνες του 2022 μοιάζουν να στρώνουν φαρδιά, πλατιά χαλιά στο πάτωμα για να περπατήσεις μέσα στο 2023 προκειμένου να ολοκληρώσεις με τελεσίδικο τρόπο θέματα σχέσεων που συντηρείς καιρό τώρα -σχέσεις μάλιστα που το τελευταίο διάστημα είναι σε κώμα- και να διαχειριστείς σημαντικές δυσκολίες στα οικονομικά και στις ασφάλειες σου, θεματικές στις οποίες αναγκάζεσαι να ωριμάσεις. Για το φινάλε έχω να σου περιγράψω αρχικά ότι είσαι ευνοημένος και τυχερός -ο πιο τυχερός από όλους του ζωδιακού- στα επαγγελματικά σου. Επίσης σημείωσε ότι βαθαίνει ο τρόπος σκέψης σου, αρχίζεις να αντιλαμβάνεσαι διαφορετικά τη ζωή και μέχρι την εκπνοή της χρονιάς τα ερωτικά μοιάζουν να βιώνουν ένα τρελό plot twist, σαν να αναποδογυρίζει ο γαλαξίας ολόκληρος, με καταιγιστικές εξελίξεις, ολοκληρώσεις και ενάρξεις.

Επαγγελματικά

Τα επαγγελματικά παρουσιάζουν κινητικότητα με θετικές εξελίξεις τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο. Οι πιο σημαντικοί – κομβικοί μήνες σε ζητήματα καριέρας είναι ο Μάρτιος και ο Απρίλιος. Ο Μάρτιος συνοδεύεται από τεράστιες ευκαιρίες και ανοίγματα σε μια φάση δικής σου αναμόρφωσης με πιθανές αλλαγές επαγγελματικής στέγης, αναγνώριση και ανέλιξη. Ο Απρίλιος ως αποκορύφωμα αυτού, είναι καταλληλότερος μήνας για τελικές αποφάσεις και συζητήσεις στις διαπραγματεύσεις και διεκδικήσεις σου. Με την Ηλιακή Έκλειψη (20/04) να πέφτει στον επαγγελματικό σου τομέα φαίνεται ότι ένα κεφάλαιο επαγγελματικών κλείνει, αλλάζει και μέσα σε ένα μεταβατικό διάστημα από τον Ιανουάριο ξεκινάς να τοποθετείσαι κάπου άλλου. Υπό αμφισβήτηση είναι ο Νοέμβριος στην διάρκεια του οποίου φαίνεται ότι θα πέσουν στο τραπέζι θέματα για τα οποία οφείλεις να πάρεις αποφάσεις ωστόσο φαίνεται ότι θα υπάρχουν ταυτόχρονα κακοτοπιές, κούραση, ατυχίες και υπερωρίες. Τέλος, η Νέα Σελήνη (13/12) του Δεκεμβρίου σου φέρνει ενάρξεις σε θέματα εργασίας όμως οφείλεις να προσέξεις και να συγκρατήσεις τον παρορμητισμό, την ανωριμότητα και το καθόλου καθαρό μυαλό το οποίο θα διαθέτεις.

Οικονομικά

Ο Ιανουάριος και Φεβρουάριος θα χαρακτηριστούν από οικονομική αστάθεια και περιορισμούς που θα σε δυσκολέψουν. Απαιτείται έλεγχος, σοβαρότητα και αποταμίευση. Οικονομικά ευνοϊκοί μήνες θα είναι ο Μάρτιος και ο Απρίλιος στους οποίους θα παρουσιαστούν ευκαιρίες και ανοίγματα ωστόσο χρειάζεται να δώσεις χρόνο στις τελικές σου αποφάσεις και να προσέξεις τις εξαπατήσεις. Δυσκολότεροι οικονομικά μήνες θα είναι ο Μάιος, ο Ιούνιος, ο Ιούλιος και ο Αύγουστος. Με την είσοδο του Άρη και την αναδρόμηση της Αφροδίτης στη συνέχεια στο τομέα των χρημάτων σου σηματοδοτείται μια περίοδος με οικονομικές πιέσεις, υποθέσεις από το παρελθόν που χρήζουν επίλυσης, έλλειψη σταθερότητας και ανάγκη για επανέλεγχο της διαδικασίας διαχείρισης χρημάτων αλλά και το πως προτεραιοποιείς τις ανάγκες σου σε συνάρτηση με το πορτοφόλι. Το βραβείο εύνοιας κερδίζει ο Νοέμβριος στη διάρκεια του οποίου υποχωρούν οι οικονομικές πιέσεις και δημιουργούνται ευκαιρίες για οικονομικές επενδύσεις, ανοίγματα και αγορές μέσα σε ένα κλίμα χαράς.

Ερωτικά – Αισθηματικά

Ο Ιανουάριος είναι από τους πιο δύσκολους μήνες σε θέματα σχέσεων και συνοδεύεται από κυκλοθυμία, ατυχίες απογοητεύσεις, κρίσεις καθώς και απανωτά crash tests και φιλτραρίσματα των ανθρώπων γύρω σου. Ευνοϊκότεροι μήνες είναι ο Μάρτιος στη διάρκεια του οποίου αλλάζεις οπτική και αντιλαμβάνεσαι βαθύτερα τη σημασία και τον ρόλο των σχέσεων ενώ ταυτόχρονα κινείσαι με ανοιχτότητα και εξωστρέφεια. Ο Μάιος είναι εξίσου ευνοϊκός, στη διάρκεια του οποίου ξεδιαλύνονται υποθέσεις και είναι στιγμή που προκύπτουν ενδιαφέρουσες γνωριμίες και λειτουργείς με δυναμισμό και διεκδικητικότητα. Αποκορύφωμα είναι οι μήνες του Οκτωβρίου και του Νοεμβρίου ο οποίοι αποτελούν και ορόσημο. Η Νέα Σελήνη του Οκτωβρίου φέρνει καταιγίδες στα ερωτικά και φαίνεται να επιστρέφεις από τον ύπνο στην αρένα των γνωριμιών και σχέσεων. Με μια μυθιστορηματική σχεδόν για τα αισθηματικά σου Πανσέληνο στις 28/10 την οποία διαδέχεται ο Νοέμβριος, φέρνει εντάσεις, συγκινήσεις και γεμάτα συναισθήματα. Τέλος, τον Δεκέμβριο στρέφεις το βλέμμα σου στις σχέσεις και αρχίζεις να δουλεύεις στο μυαλό σου τις πρώτες αυτές εξελίξεις που έχουν προκύψει. Απέφυγε τον Απρίλιο στον οποίο δεν διαθέτεις καθαρή εικόνα, εξιδανικεύεις καταστάσεις και λειτουργείς προβολικά. Δώσε μεγάλη προσοχή στον Ιούνιο, Ιούλιο και Αύγουστο καθώς θα έχουν φρεναρίσματα, ανατροπές, μπερδέματα κι εσένα αποστασιοποιημένο και αδρανή.

Τί να προσέξεις:

  • Ο Μάρτιος και ο Ιούνιος συνοδεύονται από ένα έντονο συναίσθημα κάπου στο στέρνο σου ότι ένα μεγάλο βάρος έχει αποχωρήσει. Αλλάζει το mindset σου και νιώθεις συνδεδεμένος με την ρίζα σου, τη ψυχή σου και τις βαθύτερες ανάγκες. Ενεργοποιείται η διαδικασία για μια ριζική εσωτερική αλλαγή.
  • Ο πλανήτης Άρης μπαίνει στο ζώδιο σου στις 25 Μαρτίου έως τις 20 Μαΐου. Αποτελεί το προσωπικό σου restart. Φέρνει δυναμισμό και αυτοπεποίθηση. Θα διεκδικήσεις και θα βάλεις τα πράγματα στη θέση τους. Προσοχή στον εγωισμό, στον παρορμητισμό, στις συγκρούσεις και στις εντάσεις σου.
  • Ο Απρίλιος έχει δύο δυναμικά φεγγάρια. Η Νέα Σελήνη στις 06/04 ενεργοποιεί θέματα παρελθόντος, οικογένειας, κοινωνικών ρόλων, μητρότητας, το που ανήκεις, από που προέρχεσαι και προς τα που θα πας. Πραγματοποιείς ξεκινήματα επί τόπου πάνω στα κλεισίματα της περιόδου. Υπάρχει εκπλήρωση, προστασία και κάτι σε γεμίζει. Η Έκλειψη στις 20/04 περιγράφει ένα επαγγελματικό και κοινωνικό κεφάλαιο σου το οποίο κατεδαφίζεται -σχεδόν φλέγεται- και μπαίνουν τίτλοι τέλους.
  • Στις 05 Μαΐου η Έκλειψη Σελήνης ενεργοποιεί θέματα έρωτα, παιδιών και δημιουργίας. Είναι η πρώτη γεύση που θα πάρεις σε σχέση με τα ερωτικά και τα αισθηματικά τα οποία θα βιώσεις καλύτερα τον Οκτώβριο και Νοέμβριο.
  • Ο Ιούλιος και ο Αύγουστος είναι οι μήνες των ανάδρομων πλανητών. Η Αφροδίτη αναδρομεί στον 2ο οίκο σου (οικονομικά, ασφάλειες) και ο Πλούτωνας επιστρέφει στον 7ο οίκο σου (σχέσεις, συνεργασίες).
  • Ο πλανήτης Άρης μπαίνει στον 4ο γενέθλιο σου οίκο στις 27 Αυγούστου έως τις 12 Οκτωβρίου. Δημιουργεί εσωτερική αναστάτωση, στρες, αναταραχή μέσα στην οικογένεια και στο σπίτι και πιθανώς εξαναγκαστική ή δύσκολη μετακόμιση.
  • Η Έκλειψη Σελήνης στις 14 Οκτωβρίου αναδύει τις βαθύτερες σου επιθυμίες, φέρνει πάθη, εντάσεις, συγκρούσεις και θύελλες μέσα και έξω σου.
  • Το Νοέμβριο έχεις εκπληρώσεις ονείρων, επιθυμιών και προστασία. Ευνοούνται τα ερωτικά καθώς και θέματα παιδιών ή ακόμα και η απόκτηση απογόνων.
Το 2023 ξεκινάς να προετοιμάζεις συνθήκες, να εξοικειώνεσαι και να τις μαθαίνεις!

Φινάλε – Να θυμάσαι ότι:

Το 2023 είναι μια χρονιά που οφείλεις Καρκίνε και Ωροσκόπε Καρκίνε να κλείσεις υποθέσεις του παρελθόντος εάν θέλεις (πρόσεχε! Όχι εάν επιθυμείς, αλλά εάν θέλεις· Η θέληση είναι δυνατότερη και πιο συνειδητή από την επιθυμία) να προχωρήσεις και να φύγεις από εκεί που δεν σου αρέσει. Το 2023 ξεκινάς να προετοιμάζεις συνθήκες, να εξοικειώνεσαι και να τις μαθαίνεις, προκειμένου να τις βιώσεις τα επόμενα χρόνια με τον τρόπο που θέλεις να συμβαίνει στη ζωή σου. Το 2023 θα είναι γεμάτο συγκινήσεις γιατί θα συνοδεύεται από πολλά και έντονα συναισθήματα. Μοιάζει σαν άγχος αποχωρισμού, γιατί αρχίζεις να φεύγεις από τη βολή σου και να δοκιμάζεσαι σε καινούργιες αρένες. Το 2023 θα είναι σαν τα πουλιά που αποδημούν μακριά και στο τέλος επιστρέφουν πίσω για να χτίσουν τις φωλιές τους πιο ανθεκτικά από την προηγούμενη φορά. Να θυμάσαι ότι αν σηκώσεις ψηλά το χέρι στον ουρανό και τον κοιτάξεις μπορείς να δεις ότι όσα αστέρια και αν πέσουν πάντα θα υπάρχουν κάποια άλλα για να κάνεις ευχές για όλα αυτά που θα έρθουν.

 

Από το Νικόλα Τσιναφορνιώτη

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα