Ετήσιες Προβλέψεις – ΚΑΡΚΙΝΟΣ 2022

ASTROTEAM GUEST
29/11/2021

Καλή Χρονιά Καρκίνοι!

Αγαπημένοι και ευαίσθητοι Καρκίνοι, το 2022 έχει ένα δώρο για εσάς, την είσοδο του Δία στους Ιχθύες, ο οποίος ευεργετεί και το δικό σας ζώδιο φέρνοντας διευκολύνσεις. Οι Εκλείψεις σας έχουν πλέον αφήσει πίσω, οι αλλαγές που έπρεπε να κάνετε έγιναν και η ταλαιπωρία που είχατε υποστεί είναι παρελθόν.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Αφού λοιπόν κόψετε τη βασιλόπιτα, το σκηνικό αλλάζει και αρχίζουν να μπαίνουν χρήματα στο πορτοφόλι σας για εσάς του α’ δεκαημέρου. Αν σας χρωστούν χρήματα είναι ευκαιρία να τα πάρετε πίσω. Κληρονομικές υποθέσεις ευνοούνται, αυξάνονται τα οικονομικά του συζύγου και έρχονται επιστροφές από εφορία. Ευνοούνται, επίσης, επαγγελματικά ταξίδια, ανώτερες σπουδές, συναλλαγές με το εξωτερικό και διευκολύνονται νομικά θέματα.

Το τετράγωνο Κρόνου/Ουρανού στον Υδροχόο ζορίζει και πιέζει εσάς του β’ δεκαημέρου, δημιουργώντας ξαφνικά έξοδα τους δύο πρώτους μήνες του έτους. Αστάθεια οικονομική δημιουργεί ανασφάλεια και καλό θα ήταν, να αποφύγετε επενδύσεις. Η είσοδος του Άρη στον Αιγόκερω προκαλεί αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις, νέα ξεκινήματα από τις 26/1 ως 8/2 για το α’ δεκαήμερο. Ευνοεί ενάρξεις επαγγελματικές ή συμφωνίες για το β’ δεκαήμερο από τις 11/2 έως 20/2, ενώ στο γ’ δεκαήμερο από τις 23/2 έως αρχές Μαρτίου φέρνει εντάσεις και νεύρα στα εργασιακά με ανωτέρους. Ο Δίας στους Ιχθύες από τις 16/2 ευνοεί ταξίδια επαγγελματικά, νομικές υποθέσεις και σπουδές για το β’ δεκαήμερο.

Μη σας παρασύρει η αισιοδοξία και εξαπατηθείτε στο τέλος…

Σημαντικός μήνας ο Απρίλιος για όσους ανήκουν στο γ’ δεκαήμερο, αφού η σύνοδος Δία/Ποσειδώνα στους Ιχθύες επηρεάζει θετικά, εκπλήρωση ονείρων και στόχων, αύξηση της πίστης σας και καλή έκβαση σε νομικές υποθέσεις. Προσοχή, όμως, μη σας παρασύρει η αισιοδοξία και εξαπατηθείτε στο τέλος, καθώς ο Ποσειδώνας μπορεί να προκαλέσει λάθη και μπερδέματα.

Από τις 25/5 ως 8/6 θα έχετε εντάσεις με πρόσωπα εξουσίας ή προϊσταμένους σας εσείς του α’ δεκαημέρου, από τις 10/6 ως 21/6 του β’ δεκαημέρου και από τις 23/6 ως 4/7 εσείς του γ’ δεκαημέρου. Ψυχραιμία, διότι ο Άρης στον Κριό δημιουργεί αντιπαραθέσεις και παρορμητική συμπεριφορά. Η είσοδος του Δία στον Κριό από τις 11/5 δημιουργεί καλές προϋποθέσεις για επαγγελματικές ενάρξεις ή επέκταση στα σχέδιά σας μέχρι και τις 20 Οκτώβρη. Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα, όσοι είστε γεννημένοι το α’ δεκαήμερο. Τέλος, η αναδρομή του Δία στους Ιχθύες επηρεάζει ξανά το γ’ δεκαήμερο το Δεκέμβριο και ευνοεί τυχόν συνεργασίες, που δεν προλάβατε να κάνετε νωρίτερα.

Προσωπικά – Σχέσεις

Παρελθοντικοί έρωτες χτυπούν την πόρτα σας αρχές του χρόνου για εσάς του β’ δεκαημέρου, με την Αφροδίτη ανάδρομη στον Αιγόκερω στον 7ο οίκο σας. Επανεξετάζετε τη σχέση σας ή το γάμο σας, για να βρείτε πρακτικές λύσεις. Από τέλος Φεβρουαρίου είναι παθιασμένο το κλίμα για εσάς του γ’ δεκαημέρου, υπάρχουν πολλά ξεκαθαρίσματα και γενικότερα μια εκρηκτική διάθεση, με τη συνάντηση Αφροδίτης/Άρη/Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Ο Πλούτωνας έτσι κι αλλιώς σας πιέζει αρκετά να πάρετε αποφάσεις, να σκοτώσετε ό,τι δεν αξίζει για να γεννηθεί κάτι καινούργιο. Επίσης, προσοχή στο διάστημα 25/4 ως 30/4 για τυχόν συναισθηματικές απογοητεύσεις.

Η είσοδος της Αφροδίτης στο δικό σας ζώδιο στις 18/7 δημιουργεί θετικό κλίμα για εσάς του α’ δεκαημέρου. Καλοκαιρινοί έρωτες και τρυφερά συναισθήματα έρχονται στην επιφάνεια. Αρχές Αυγούστου η αντίθεση Αφροδίτης/Πλούτωνα δημιουργεί πάθος και αυξημένη σεξουαλική διάθεση για εσάς του γ’ δεκαημέρου. Προσοχή, όμως, μην αυξηθεί η καχυποψία και εμμονή δημιουργώντας κλίμα πόλωσης.

Αρχές Οκτώβρη εσείς του α’ δεκαημέρου θα θελήσετε να κάνετε αλλαγές στο σπίτι σας ή να διακοσμήσετε το περιβάλλον σας. Υπάρχει μία απελευθερωτική διάθεση στην καθημερινότητα μέσα στο Δεκέμβρη για όλους τους Καρκίνους, αφού Ήλιος, Αφροδίτη και Ερμής περνούν στο ζώδιο του Τοξότη, γεμίζοντας αισιοδοξία τον τελευταίο μήνα του χρόνου.

Υγεία

Από αρχές του χρόνου ο Δίας στους Ιχθύες δείχνει βελτίωση σε θέματα υγείας, καλή ανάρρωση από επεμβάσεις για τους γεννημένους από τις 21/6 έως 23/6. Δύσκολο θα είναι το διάστημα Ιανουάριος, Φεβρουάριος, Μάρτιος για εσάς του β’ δεκαημέρου με τον Κρόνο στον Υδροχόο μέσα στον 8ο οίκο σας. Προσοχή σε κατάγματα και σπασίματα.

Δώστε σημασία στην ψυχοσωματική σας υγεία.

Ο μήνας Μάιος θέλει ιδιαίτερη προσοχή σε αλλεργίες και μολύνσεις, για όσους έχουν γεννηθεί 20/7 έως 22/7, διότι ο Άρης συναντά τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Τον ίδιο μήνα, εσείς του γ’ δεκαημέρου, καλό είναι να μην προγραμματίσετε χειρουργεία και επεμβάσεις, γιατί ο Κρόνος έχει προχωρήσει, προκαλεί εμπόδια αλλά και ψυχολογική ανασφάλεια. Αρχές Ιουνίου η συνάντηση του Άρη με τον Δία στον Κριό, σας προκαλέσει υπερένταση και βιασύνη, γι’ αυτό να είστε προσεκτικοί στις κινήσεις σας, εσείς που ανήκετε στο α’ δεκαήμερο. Οι γεννημένοι β’ και γ’ δεκαήμερο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες να είστε προσεκτικοί σε φάρμακα, λάθος διαγνώσεις και αλλεργίες. Δώστε σημασία στην ψυχοσωματική σας υγεία.

Όπως και να έχει, όλους τους Καρκίνους τους προστατεύει ο Δίας στους Ιχθύες και φέρνει θεραπείες και λύσεις.

Εκλείψεις

Όλες οι Εκλείψεις του 2022 γίνονται στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού. Οι μεγάλες αλλαγές δεν αφορούν εσάς, αλλά πάντοτε όταν πλησιάζουν οι Εκλείψεις, εκείνες οι μέρες θέλουν προσοχή.

Στις 30/4 με τη μερική Ηλιακή Έκλειψη στη 10η μοίρα Ταύρου, ενεργοποιούνται νέοι στόχοι και ελπίδες, με σκοπό την οικονομική σας ασφάλεια. Έξοδα θα έχουν όσοι έχουν παιδιά.

Στις 16/5 με την ολική Σεληνιακή Έκλειψη στην 25η μοίρα Σκορπιού, αποφύγετε οικονομικά ανοίγματα και επενδύσεις. Κόπωση ψυχολογική, άγχος και φοβίες φέρνει αυτή η έκλειψη, γι’ αυτό να είστε συγκρατημένοι.

Στις 25/10 η μερική Ηλιακή Έκλειψη στη 2η μοίρα Σκορπιού, ενεργοποιεί δημιουργική ενασχόληση, επιχειρηματική δραστηριότητα, οικονομικές αλλαγές σε σχέση με τα παιδιά σας.

Στις 8/11 ολική Σεληνιακή Έκλειψη στη 16η μοίρα Ταύρου, υπάρχουν ξαφνικές ανατροπές με την συμμετοχή Ουρανού, διάσπαση σε φιλίες και οικονομική αστάθεια.

Ανάδρομοι Πλανήτες

Αφροδίτη: η ανάδρομη πορεία της, από τις 18/12 ως 29/1 στο ζώδιο του Αιγόκερω, προμηνύει επιστροφές παλιών ερωτικών σχέσεων, επανασυνδέσεις και αναθεωρήσεις σε αισθηματικά και οικονομικά-επαγγελματικά ζητήματα. Αποφύγετε νέα ξεκινήματα αυτό το διάστημα.

Ερμής: η ανάδρομη πορεία του είναι από τις 13/1 έως 4/2, από τη 10η μοίρα Υδροχόου έως την 24η μοίρα Αιγόκερω. Κανένα νέο ξεκίνημα δεν ευνοείται αυτή την περίοδο, δε βάζουμε υπογραφές ούτε κλείνουμε συμφωνίες. Μπορεί να εκδηλωθεί αναβολή ή καθυστέρηση σε ταξίδια. Επίσης, προβλήματα σε διαδίκτυο και ηλεκτρισμό, λόγω του τετραγώνου με τον Ουρανό. Θα υπάρξουν ασυνεννοησίες, λάθη και μπερδέματα στα εργασιακά όταν ο Ερμής αναδρομήσει στον Αιγόκερω.

Επιπλέον, θα είναι ανάδρομος από τις 9/5 έως 3/6, από την 4η μοίρα Διδύμων μέχρι την 26η μοίρα Ταύρου. Θα υπάρξουν καθυστερήσεις, επικοινωνιακά μπερδέματα, ματαιώσεις, προβλήματα σε ταξίδια και σπουδές.

Ακόμα, θα είναι ανάδρομος από τις 9/9 έως 2/10, από την 8η μοίρα Ζυγού μέχρι την 24η μοίρα Παρθένου. Φέρνει προβλήματα στην επικοινωνία, στις σχέσεις, σε εργασιακά, δημόσιες υπηρεσίες και επανεξέταση θεμάτων υγείας. Με ανάδρομο Ερμή γενικότερα αποφεύγουμε αγορές τηλεφώνων, αυτοκινήτων και δεν κλείνουμε συμφωνίες.

Άρης: η ανάδρομη πορεία του είναι από τις 29/10 έως 13/1/2023, από την 25η Διδύμων μέχρι την 8η μοίρα. Για δυόμιση μήνες ο Άρης ανάδρομος σε ένα ζώδιο επικοινωνίας αναστέλλει τη δράση, μπλοκάρει το μυαλό, προκαλεί προβλήματα στα μέσα μεταφοράς, στο διαδίκτυο, μέσα μαζικής ενημέρωσης και όλη η ενέργεια στρέφεται προς τα μέσα με αποτέλεσμα διανοητική κούραση.

 

Από τη Μαίρη Λιόνα

 

Το δικό σου, μοναδικό ID Zodiac – Necklace, θα το βρεις εδώ!

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα