Ετήσιες Προβλέψεις – ΚΑΡΚΙΝΟΣ 2022

ΑΓΑΜΕΜΝΟΝΑΣ ΚΕΔΙΚΓΙΑΝΝΗΣ
13/12/2021

Καλή Χρονιά Καρκίνοι!

Αγαπημένοι Καρκίνοι, ξεκινάει μια ευνοϊκή χρονιά για εσάς καθώς και για τα άλλα δύο ζώδια του νερού, Σκορπιούς και Ιχθύες. Ο Δίας θα διανύσει βιαστικά το ζώδιο των Ιχθύων από τις 29 Δεκεμβρίου μέχρι τις 11 Μάιου. Από τη θέση αυτή θα σας δώσει την ευκαιρία να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας, μέσα από σπουδές ή επιμορφωτικά σεμινάρια. Τα θέματα που έχουν να κάνουν με δικαστήρια επίσης, σας επιφυλάσσουν ευχάριστες εξελίξεις και πιθανόν να ολοκληρώσετε ένα δικαστικό αγώνα με επιτυχία. Οι σχέσεις με το εξωτερικό και άλλες κουλτούρες εμπλουτίζονται και σας ανοίγουν νέους δρόμους. Ειδικά τον Απρίλιο για το μεγαλύτερο διάστημα ο Δίας θα κάνει σύνοδο με τον Ποσειδώνα. Αυτό δίνει τη δυνατότητα στους γεννημένους 14 με 17 Ιουλίου να πραγματοποιήσουν ένα όνειρο πνευματικής ανέλιξης, το οποίο θα αυξήσει την αισιοδοξία τους, μέσα από τη γνώση που αποκαλύπτει η συναισθηματική νοημοσύνη, που κορυφώνεται με αυτή την όψη. Πνευματισμός, γνωστική επέκταση, διαίσθηση και συγχώρεση για απελευθέρωση της διάνοιας. Είναι περίοδος μεγάλων επιτυχιών, κατά τη διάρκεια της οποίας θα σας συντροφεύει η τύχη, φέρνοντας δίπλα σας άτομα αξιόπιστα και βοηθητικά την κατάλληλη στιγμή, για να επιτύχετε τους στόχους σας.

Επαγγελματικά

Οι γνώσεις που θα αποκτήσετε ή θα πιστοποιήσετε θα βελτιώσουν την επαγγελματική κατάρτιση και θα ανεβάσουν τον πήχη των προσδοκιών σας στον τομέα της καριέρας. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να χρησιμοποιήσετε αυτή την αναβάθμιση, για να αυξήσετε το κύρος σας και τη δημόσια εικόνα σας, κερδίζοντας την αποδοχή και το σεβασμό από ανώτερους, άτομα κύρους αλλά και από τις κοινωνικές ομάδες που συναναστρέφεστε.

Θα έχετε την εύνοια των προϊσταμένων και εργοδοτών…

Οι γεννημένοι από 21 μέχρι 30 Ιουνίου θα δείτε τα αποτελέσματα αυτά να σας ευεργετούν το διάστημα από 11 Μαΐου μέχρι 27 Οκτωβρίου. Θα έχετε την εύνοια των προϊσταμένων και εργοδοτών και θα σας δοθούν ευκαιρίες να αποδείξετε την αξία σας, ανενόχλητοι στη δράση σας και με προωθητικές βοήθειες. Θα πρέπει να κρατήσετε χαμηλούς τόνους και να μην πέσετε στην παγίδα της υπεραισιοδοξίας, αναλαμβάνοντας περισσότερες ευθύνες από αυτές που μπορείτε. Οι γεννημένοι από 1 μέχρι 11 Ιουλίου θα αλλάξετε τους μακροπρόθεσμους στόχους σας και θα έχετε βοηθητική αλληλεπίδραση με άλλα άτομα, που έχουν κοινούς με εσάς στόχους. Νέες ιδέες και νέοι τρόποι να πετύχετε τους στόχους σας θα έρθουν μέσα από νέες συναναστροφές.

Οικονομικά

Το έτος αυτό επιτάσσει κυρίως να διαχειριστείτε τις οφειλές, τα χρέη, τις φορολογικές και κληρονομικές διαδικασίες και επιδιώξεις σας, με σύνεση και σοβαρότητα, βλέποντας τα μακροπρόθεσμα επακόλουθα των επιλογών σας και όχι το πρόσκαιρο όφελος. Ειδικά οι γεννημένοι από 1 μέχρι 17 Ιουλίου θα πρέπει να κάνετε σφιχτή διαχείριση, με αυστηρά όρια, το διάστημα από 1 Ιανουαρίου μέχρι 3 Ιουνίου, ενώ για το επόμενο διάστημα θα ασχολείστε με εκκρεμότητες. Ευκαιρίες για να σκεφτείτε τρόπους να αυξήσετε το εισόδημα σας θα έχετε, μέσα από επικοινωνιακές αλληλεπιδράσεις το διάστημα από 19 Ιουλίου μέχρι 3 Αυγούστου, ενώ από 12 Αυγούστου μέχρι 4 Σεπτεμβρίου θα δείτε τα απτά αποτελέσματα των μεθοδευμένων δράσεων, με αύξηση εισοδήματος.

Ερωτικά

Από την αρχή του έτους και μέχρι τις 5 Μαρτίου, οι σχέσεις και συνεργασίες κυλούν δυναμικά και σας διεκδικούν άτομα γοητευμένα από εσάς. Ενώ όμως θα έχετε την επιθυμία να πάρετε αγάπη και η άλλη πλευρά θα έχει να σας δώσει αυτό που ζητάτε, είναι πιθανό να μη βοηθούν οι εξωτερικοί παράγοντες. Παράλληλα, θα έχετε να αντιμετωπίσετε ένταση από κάποια άτομα. Θα υπάρχει δυσκολία συνεννόησης και μπορεί να νιώσετε πως σας επιτίθενται. Θα πρέπει να είστε υποχωρητικοί, για να αποφύγετε ρίξεις με σχέσεις που θα θέλατε να κρατήσετε.

Σας φλερτάρουν και εσείς μπορείτε να το απολαύσετε!

Οι γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του Καρκίνου, θα δείτε ολοκληρωτικές αλλαγές στις σημαντικές σχέσεις σας και πιθανό να ταυτίσετε τις αλλαγές αυτές με το τέλος της σχέσης. Θα προκύψουν νέες σχέσεις, με περισσότερο βάθος και θα επιδιώξετε μεγαλύτερη ταύτιση. Το διάστημα από 18 Ιουλίου μέχρι 11 Αυγούστου θα ανακτήστε την αυτοπεποίθησή σας, νιώθοντας γοητευτικοί και ερωτικοί. Είναι καλή περίοδος για αισθητικές παρεμβάσεις. Από 23 Οκτωβρίου μέχρι 21 Νοεμβρίου ο ερωτισμός βρίσκεται στο αποκορύφωμά του. Σας φλερτάρουν και εσείς μπορείτε να το απολαύσετε. Εκμεταλλευτείτε το!

Τι πρέπει να προσέξετε!

Η χρονιά στήνει ένα ευνοϊκό σκηνικό για εσάς, με ευκαιρίες και δυνατότητες που πρέπει να εκμεταλλευτείτε. Θα έχετε αισιοδοξία και θα πάρετε βοήθειες από άτομα αλλά και καταστάσεις, για να πετύχετε τους στόχους σας σε προσωπικό και αισθηματικό επίπεδο, αλλά και στα επαγγελματικά, οικονομικά, με κοινωνική άνοδο. Τα κιλά που θα πάρετε μη σας προβληματίσουν, γιατί θα σας κάνουν πιο γοητευτικούς. Θα πρέπει, όμως, να πάρετε τα ερεθίσματα, για να αποφασίσετε τις αλλαγές που πρέπει να κάνετε. Δε θα σας ικανοποιούν πλέον επιφανειακές σχέσεις και θα εμβαθύνετε τα συναισθήματά σας.

Θα επουλώσετε τραύματα και θα κερδίσετε αυτά που θέλετε.

Πάρτε τις ευκαιρίες που θα έρθουν και αναλάβετε τη ευθύνη των λαθών του παρελθόντος, για να ανακτήσετε απώλειες που σας πλήγωσαν και να χαίρεστε αυτά που θα έρθουν. Μέχρι τα μέσα Μαΐου θα αλλάξετε φιλοσοφία ζωής και μέσα από συγχώρεση και πνευματική επέκταση, θα επουλώσετε τραύματα και θα κερδίσετε αυτά που θέλετε. Δεχτείτε τις αλλαγές και απολαύστε τα ευεργετικά αποτελέσματα, με υποχωρητικότητα και ηρεμία.

  • Από 1 Ιανουαρίου μέχρι 11 Μαΐου εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες, επιρροή για όλα τα δεκαήμερα.
  • Από 12 Μαΐου μέχρι 28 Οκτωβρίου, για το πρώτο δεκαήμερο, αναβάθμιση στην καριέρα, κοινωνική προβολή και καταξίωση.
  • Από 20 Αυγούστου μέχρι τέλος του χρόνου προσοχή σε ίντριγκες –από εσάς η από άλλους- και σε μολύνσεις, ασθένειες.

Να θυμάστε ότι…

Η χρονιά είναι ευνοϊκή για εσάς και θα σας φέρει ευκαιρίες που πρέπει να «αρπάξετε», για να απελευθερωθείτε από πεποιθήσεις που σας κρατούν πίσω. Θα έχετε τη δυνατότητα να ανακτήσετε σχέσεις και απώλειες του παρελθόντος, αλλά οι έννοιες που πρέπει να θυμάστε είναι συγχώρεση, ενσυναίσθηση και εμβάθυνση. Χρησιμοποιείστε τις όψεις για να αναβαθμιστείτε κοινωνικά και να ηρεμήσετε ψυχικά.

 

Το δικό σου, μοναδικό ID Zodiac – Necklace, θα το βρεις εδώ!

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα