Ετήσιες Προβλέψεις: Ιχθύες 2023

ASTROTEAM GUEST
09/12/2022

Χρόνια Πολλά Ιχθύς και Ευτυχισμένο το 2023!

Μην ξεχνάτε να διαβάζετε και τον Ωροσκόπο σας για να έχετε μια πληρέστερη εικόνα.

Αγαπητοί Ιχθύς: Το πιο σημαντικό γεγονός που θα λάβει χώρα κατά το έτος 2023 για το ζώδιο σας δεν είναι άλλο από την είσοδο του Πλανήτη Κρόνου στο δικό σας ζώδιο. Πιο συγκεκριμένα: Ο Κρόνος θα κάνει την είσοδο του στις 23/03/2023 στην 0ο των Ιχθύων. Στις 18/06/2023 θα αναδρομήσει φαινομενικά μέχρι τις 04/11/2023 όπου θα πάρει ξανά την φαινομενική ορθή πορεία του.

Προσωπικά

Τι πρέπει να γνωρίζετε: Ο Κρόνος δεν είναι ο κακός τιμωρός ή ο μπαμπούλας που πολλοί από τους φίλους αναγνώστες πιστεύουν εσφαλμένα εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Είναι ένας δίκαιος και πλούσιος πλανήτης ο οποίος φέτος σας ζητά μεγαλύτερη προσπάθεια, σοβαρότητα, τάξη και να θέσετε μια υγιή οριοθέτηση στους στόχους σας. Αυτή η οριοθέτηση όμως πρέπει να τεθεί από εσάς τους ίδιους τόσο στον εαυτό σας όσο και στον επαγγελματικό σας χώρο.

Φέτος λοιπόν, είναι η ευκαιρία σας για να υλοποιήσετε και να θέσετε σε στερεές βάσεις ένα νέο επαγγελματικό εγχείρημα!

Εάν τα παραπάνω ζητούμενα τα θέσετε ως στόχους τότε σε βάθος χρόνου θα σας ανταμείψει πλουσιοπάροχα και κυρίως θα σας δώσει επιτυχίες στους τομείς που αναφέραμε. Υπό μία προϋπόθεση όμως: πρέπει να προσπαθείτε συνέχεια για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και να είστε σοβαροί και μετρημένοι διότι αν είστε ανεύθυνοι και το επαγγελματικό εγχείρημα που θα κάνετε, θα είναι χτισμένο σε σαθρά θεμέλια τότε είναι σίγουρη η κατάρρευση και η αποτυχία. Φέτος λοιπόν, είναι η ευκαιρία σας για να υλοποιήσετε και να θέσετε σε στερεές βάσεις ένα νέο επαγγελματικό εγχείρημα που όπως είπαμε και προηγουμένως πρέπει να τεθεί με σοβαρότητα και υπευθυνότητα από εσάς τους ίδιους. Επίσης φέτος, εσείς οι ίδιοι θα δείτε αν η σχέση σας, σε περίπτωση που βρίσκεστε σε κάποια, αξίζει ώστε να πάει μπροστά και να επισημοποιηθεί ή να διαλυθεί. Αν θεωρήσετε ότι είναι σε υγιή και στερεά θεμέλια θα επισημοποιηθεί.
Πέραν λοιπόν, από την ανάληψη ευθυνών που θα πρέπει να αναλάβετε εσείς οι ίδιοι φέτος, θα υπάρχει μια μεγάλη πίεση κυρίως σε προσωπικό επίπεδο. Θα έχετε μεγαλύτερες απαιτήσεις από τον ίδιο σας τον εαυτό. Αυτοί όμως, που θα πιεστούν πιο πολύ μέσα στο 2023 είναι οι γεννημένοι από τις 19/02 μέχρι τις 26/02.

Έτσι λοιπόν, η λέξη κλειδί που θα χαρακτηρίσει το 2023 το ζώδιο των Ιχθύων δεν είναι άλλη από την ανάληψη ευθυνών.

Οικονομικά

Φέτος ο Δίας θα βρίσκεται στον φυσικό σας οίκο των οικονομικών. Συγκεκριμένα: θα βρίσκεται εκεί από την αρχή του έτους μέχρι τις 17/05/2023 όπου και θα εισέλθει στο ζώδιο του Ταύρου και στον 3ο φυσικό σας οίκο. Αυτή είναι μια καλή περίοδος όσον αφορά την οικονομική σας κατάσταση η οποία σε γενικές γραμμές αναμένεται καλή, οπότε εκμεταλλευτείτε την όσο καλύτερα γίνεται γιατί φέτος θα έχετε τις εκλείψεις που θα αφορούν κυρίως τα οικονομικά σας θέματα.

Επικοινωνία, Μετακινήσεις, Σπουδές

Από τις 17/05/2023 όπως αναφέραμε πιο πάνω ο Δίας θα μπει στον Ταύρο και στον 3ο σας φυσικό οίκο και θα συναντήσει τον πλανήτη Ουρανό. Αυτή η όψη θα ευνοήσει τα επικοινωνιακά σας θέματα, μπορεί να κάνετε μια καλή ξαφνική αγορά όπως ενός καινούργιου μεταφορικού μέσου ή μπορεί να έχετε κάποιες καινούργιες ξαφνικές γνωριμίες ή κάποιες ξαφνικές γνωριμίες με παλιούς συμμαθητές σας ή να κάνετε ένα ξαφνικό ταξίδι στο εξωτερικό που θα σας βγει σε καλό.

Σπίτι και Επαγγελματικά

Φέτος, ο Άρης θα βρίσκεται στον 4ο σας φυσικό οίκο από την αρχή του έτους και μέχρι τις 24/03/2023 όπου θα εισέλθει στο ζώδιο του Καρκίνου. Δυστυχώς, θα εξακολουθήσετε να έχετε νεύρα όσον αφορά οικογενειακά θέματα ή θέματα που αφορούν το σπίτι σας. Στο τέλος της χρονιάς, ο Άρης θα σας δημιουργήσει προβλήματα και εντάσεις στον επαγγελματικό σας χώρο οπότε θα πρέπει να συγκρατήσετε όσο μπορείτε το θυμό και τα νεύρα σας εκείνη την περίοδο. Προσοχή: σε αυτούς που είναι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο και πιο συγκεκριμένα από τις 15/03 μέχρι και τις 18/03. Οι προαναφερθέντες πρέπει να προσέχουν για τυχόν κλοπές ή τυχόν ενέργειες εις βάρος τους κατά τον Μάρτιο, τον Αύγουστο και κατά τα τέλη του έτους.

Ερωτικά και Υγεία

Φέτος, η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα από τις αρχές Ιουνίου μέχρι και το πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου. Αυτοί που ευνοούνται είναι οι Ιχθύες του 2ου και του 3ου δεκαημέρου όπου η Αφροδίτη θα παραμείνει στον 5ο τους φυσικό οίκο για 4, 5 περίπου μήνες. Η μόνη εξαίρεση είναι αυτοί του 1ου δεκαημέρου που όμως θα ευνοηθούν στα θέματα της υγείας.

Εκλείψεις

Φέτος, οι εκλείψεις θα είναι 4 και θα λάβουν χώρα κατά τις 20/04, 05/05, 14/10 και 28/10. Φέτος, θα σας απασχολήσουν έντονα τα θέματα των οικονομικών, της επικοινωνίας και των μετακινήσεων σας. Γι’ αυτό όπως αναφέραμε και πιο πάνω πρέπει να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο την παρουσία του Δία στον Κριό μέχρι τα μέσα Μαΐου.

Φαινομενικά Ανάδρομος Έρμης

Οι ημερομηνίες που θα είναι φαινομενικά ανάδρομος ο Ερμής είναι οι εξής: Από την αρχή του έτους μέχρι τις 19/01, από τις 21/04 μέχρι τις 15/05, από τις 24/08 μέχρι τις 16/09 και από τις 13/12 μέχρι το τέλος του χρόνου. Ουσιαστικά, θα ξανά σκεφτείτε θέματα που έχουν να κάνουν με τους στόχους και τις φιλίες σας, με τα οικονομικά σας, τις σχέσεις σας και τα επαγγελματικά σας.

 

Από τον Αντώνη Σπυρίδη

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα