Ετήσιες Προβλέψεις: Ιχθύες 2023

ASTROTEAM GUEST
25/02/2023

Καλή Χρονιά Ιχθύς! Αγαπημένα, ονειροπόλα και συμπονετικά παιδιά του Ποσειδώνα (αλλά και του παραδοσιακού Κυβερνήτη σας του Δία), το 2023 σάς υποδέχεται με σημαντικές αλλαγές πρώτα απ’ όλα στον ίδιο σας τον εαυτό, στα οικονομικά σας, στην επικοινωνία αλλά και την καθημερινότητά σας!

Πλούτωνας – Ώρα για Κάθαρση!

Αυτός ο μαγικός, ο μεγάλος αναμορφωτής του εαυτού μας, που μας «πεθαίνει» για να μας «ξανα-γεννήσει» μέσα από τις στάχτες μας όπως ο φοίνικας, που ξεθεμελιώνει κάθε τι σαθρό, σάπιο κι άχρηστο για να το ξαναφέρει από τα σκοτεινά βάθη του στην επιφάνεια καινούργιο κι ολοζώντανο, ο Μάγος Πλούτωνας μπαίνει «δοκιμαστικά» στο ανθρωπιστικό ζώδιο του Υδροχόου και στον 12ο οίκο σας στις 23 Μαρτίου όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 11 Ιουνίου και θα «γυρίσει» ανάδρομος και πάλι στον Αιγόκερω, μέχρι να ξαναμπεί οριστικά στον Υδροχόο στις 21 Ιανουαρίου 2024. Μέχρι τότε, βαθύς εσωτερικός διάλογος, κολύμπι σε βαθιά νερά και «ξεσκαρτάρισμα» με ανθρώπους στον ευρύτερο κοινωνικό τομέα, αλλά και φίλους με τους οποίους δεν τα πηγαίνατε καλά στη ζωή σας, είτε γιατί θέλησαν να έχουν τον έλεγχο πάνω σας, είτε να σας χειρίζονται. Και μέσα απ΄αυτόν τον διάλογο θα βρείτε τη δύναμη ν’ αντισταθείτε και να βρείτε την ισορροπία στις σχέσεις σας, παύοντας επιτέλους να είστε το «θύμα». Κι όταν πλέον μπει οριστικά στον Υδροχόο, οι αλλαγές που θα γίνουν μέσα σας θα είναι τεράστιες και μακροπρόθεσμες, καθώς αλληλουχίες γεγονότων που θα συμβαίνουν τα επερχόμενα 20 χρόνια θα είναι καθοριστικές για τη ζωή αλλά και την ψυχή σας μέσα από συνεχείς ενάρξεις και λήξεις!

Κρόνος – Καιρός για ευθύνη κι ανασυγκρότηση!

Ο Κρόνος, ο «Κύριος του Κάρμα» κάνει την είσοδό του μετά από πολλά χρόνια στον 1ο οίκο σας στις 7 Μαρτίου όπου θα παραμείνει εκεί μέχρι τις 25 Μαΐου 2025. Ώρα να «ανασκουμπωθείτε» και να αναλάβετε ευθύνες κυρίως ως προς τον εαυτό σας. Ο Παππούς Κρόνος-Χρόνος σαν το παλιό, καλό κρασί, εκτιμά τα πράγματα που αποκτήθηκαν με κόπο και προσπάθεια γι’ αυτό θα σας οριοθετήσει και θα «απαιτήσει» από εσάς να έχετε υπομονή και καρτερικότητα, συνέπεια, σοβαρότητα, υπευθυνότητα και σκληρή δουλειά! Θ’ απαιτήσει πειθαρχία και θυσίες, αλλά στο τέλος θα σας ανταμείψει όπως μόνο εκείνος ξέρει, αποδίδοντας τα «του Καίσαρος τω Καίσαρι» και χτίζοντας γερά θεμέλια για το καινούργιο στη ζωή σας!! Το 2023 θα επηρεάσει όσους έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας, αφού ο Κρόνος με την αναδρομή του θα παραμείνει στις πρώτες μοίρες του για έναν ολόκληρο χρόνο και τα επόμενα δυο χρόνια, τους γεννημένους στο δεύτερο και το τρίτο, παράλληλα όμως μην ξεχνάτε και την εύνοια του Δία τόσο σε προσωπικό, όσο και σε οικονομικό επίπεδο!

Το μεγάλο δώρο του Σύμπαντος! – Δίας

Ο Δίας, αυτός ο γίγαντας, αλλά αγαθός και ευεργέτης πλανήτης του σύμπαντός μας, «βούτηξε» ήδη από τον Κριό μέσα στον 2ο οίκο σας από τις 20/12/2022 και θα παραμείνει εκεί μέχρι τα μέσα Μαΐου!! Είναι ο τομέας όχι μόνο των οικονομικών, των χρημάτων και του κερδισμένου εισοδήματος, αλλά και των προσωπικών αξιών που έχουμε στη ζωή, του αυτοσεβασμού μας, αλλά και των κρυφών ταλέντων μας!! Ήρθε η ώρα να υψώσετε το ανάστημά σας και να διεκδικήσετε να σας φέρονται με τον τρόπο που εσείς θέλετε! Θα απολαύσετε εύνοια και τύχη στα οικονομικά σας καθώς αυτά διευρύνονται, είτε με τη μορφή κάποιου απρόσμενου εισοδήματος, είτε με κάποια αύξηση στον μισθό σας, είτε με τη μορφή κάποιας επένδυσης που κάνατε στο παρελθόν, ή θα θελήσετε να κάνετε για το μέλλον σας. Ευκαιρία ακόμη και για ξανασκεφτείτε κάποιο χόμπυ ή ταλέντο που έχετε και το παραμελήσατε, το οποίο θα μπορούσε να σας αποδώσει και οικονομικά! Προσοχή στις άσκοπες σπατάλες ιδίως στα μέσα Απριλίου και στα μέσα Οκτωβρίου!!

Ευκαιρία να μάθετε νέους τρόπους επικοινωνία…

Από τις 16 Μαΐου έχοντας τον Δία από τον Ταύρο να μπαίνει στον 3ο σας οίκο όπου θα παραμείνει εκεί μέχρι και την Άνοιξη του 2024, θα μάθετε να είστε πιο επικοινωνιακοί με τ’ αδέλφια σας, με τα ξαδέλφια και το κοντινό συγγενικό σας περιβάλλον, ακόμα και με τους γείτονες!! Έτσι κι αλλιώς, αυτός ο γίγαντας επεκτείνει κι ανοίγει νέους ορίζοντες!! Όσοι «το έχετε» με το εμπόριο, σκεφτείτε να ανοίξετε τη δική σας επιχείρηση, ή να συνεργαστείτε για την πραγματοποίηση ενός τέτοιου εγχειρήματος. Ευκαιρία να μάθετε νέους τρόπους επικοινωνίας με τους άλλους, να μάθετε μια καινούργια ξένη γλώσσα, να πάρετε το δίπλωμα οδήγησης, να μάθετε να επικοινωνείτε ακόμα καλύτερα διαδικτυακά ή ξεκινήσετε να γράφετε! Αν σκέφτεστε την αγορά ενός καινούργιου μεταφορικού μέσου, είναι η ώρα να την πραγματοποιήσετε! Οι κοντινές μετακινήσεις σας, ούτως ή άλλως, θα είναι πιο διευκολυμένες από ποτέ! Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στην οδήγηση και στις κοντινές και στις μακρινές διαδρομές σας ιδίως στα μέσα Απριλίου και στα μέσα Οκτωβρίου!

Άρης

Ο πολεμοχαρής Άρης από τους Διδύμους εξακολουθεί να βρίσκεται ανάδρομος μέσα στον 4ο οίκο σας. Εντάσεις, διαμάχες, αντιπαραθέσεις μέσα στην οικογένεια, στην προσωπική ζωή σας, στο σπιτικό σας. Διαπληκτισμοί και καυγάδες με τους γονείς που ίσως έχουν ως αποτέλεσμα την «εν θερμώ» απόφασή σας να αλλάξετε σπίτι και ν’ αποχωριστείτε τους δικούς σας για να μπορέσετε έτσι να αλλάξετε το περιβάλλον όπου ζείτε. Δείξτε υπομονή κι αυτοσυγκράτηση! Στις 12 Ιανουαρίου επιτέλους ορθοδρομεί κι εγκαταλείπει οριστικά τους Διδύμους και τον 4ο οίκο σας!

Αφροδίτη

Στις 5 Ιουνίου 2023 η «όμορφη» κι «ερωτιάρα» του ζωδιακού, η Αφροδίτη, μπαίνει από τον μεγαλοπρεπή Λέοντα στον 6ο οίκο σας της υγείας, και της καθημερινής εργασίας. Ευνοϊκή περίοδος να φροντίσετε την υγεία σας, την διατροφή σας και τη φυσική σας κατάσταση! Επανασύνδεση με πρώην συναδέλφους ή συνεργάτες, αναδιοργάνωση στο εργασιακό περιβάλλον σας κι εύνοια με καλύτερες συνθήκες δουλειάς. Γυρίζοντας σε ανάδρομη πορεία από τις 22 Ιουλίου μέχρι και τις 4 Σεπτεμβρίου θα σας «καλέσει» να επανεξετάσετε θέματα από το παρελθόν που σχετίζονται είτε με τις ερωτικές ή τις εργασιακές σχέσεις σας! Οι δεσμοί της Σελήνης φεύγοντας από τον άξονα Ταύρου-Σκορπιού στις 17 Ιουλίου, προχωρούν στον άξονα Κριού-Ζυγού, καλώντας σας να βρείτε την ισορροπία στον τομέα των σχέσεων και να ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας!

Δύσκολες ημέρες: 21 Μαρτίου, 20 Ιουλίου
Ευνοϊκές ημέρες: 14 Απριλίου, 19 Ιουνίου (οικονομικά & επαγγελματικά)!

Σας εύχομαι ολόψυχα μια Χρονιά γεμάτη υγεία και δημιουργικότητα!

 

Από τη Λίνα Πάλλη

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα