Ετήσιες Προβλέψεις – ΙΧΘΥΕΣ 2022

ASTROTEAM GUEST
10/12/2021

Καλή χρονιά Ιχθύες!

Αγαπητοί Ιχθύες, με χαρά σας ανακοινώνω ότι είστε από τους πιο ευνοημένους εκπροσώπους του ζωδιακού για το 2022! Τον τελευταίο χρόνο χρειάστηκε να κλείσετε σημαντικούς κύκλους, ενώ οι Εκλείψεις που σας επηρέασαν από το 2020 -και σας ανάγκασαν να αλλάξετε πολλά στον επαγγελματικό και οικογενειακό τομέα- περνάνε επιτέλους στα σταθερά ζώδια και σας αφήνουν ήσυχους. Ο παραδοσιακός σας κυβερνήτης ο Δίας, από τη πρώτη μέρα του έτους έως και 10/05, θα κάνει μία κούρσα διανύοντας όλο το ζώδιο σας μέχρι και το Κριό, πράγμα που σημαίνει ότι θα έχετε άπλετη τύχη ανεξαιρέτως δεκαημέρου. Θα σας δώσει απλόχερα επέκταση, αισιοδοξία, εύνοια, προστασία αλλά και απελευθέρωση σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σας, όπως αισθηματικά, επαγγελματικά, οικονομικά και θα επανέλθει ξανά με την αναδρομή του στις 28/10, ώστε να σας αποχαιρετήσει οριστικά στις 20/12.

Ζητήστε και θα σας δοθεί!

Παράλληλα, ο σύγχρονος κυβερνήτης σας Ποσειδώνας, θα βρίσκεται επίσης στο δικό σας ζώδιο και είστε από τις σπάνιες περιπτώσεις που ευεργετούνται από αυτό τον πλανήτη, που συνήθως προκαλεί αυταπάτες, θολή κρίση και απογοητεύσεις. Στην περίπτωσή σας όμως, μπορεί να πραγματοποιήσει όλα όσα ονειρευτήκατε μιας και διαχειρίζεστε πιο αποτελεσματικά την ενέργειά του. Ο σημαντικότερος σταθμός του 2022 είναι η σύνοδος Δία-Ποσειδώνα, που λαμβάνει χώρα στις 12/04 στην 23° και 58΄ του ζωδίου σας και επηρεάζει κυρίως όσους είναι γεννημένοι 13-14/03. Η συγκεκριμένη ένωση θα φέρει σημαντικές ενάρξεις και νέες προοπτικές στη ζωή σας, καθώς σας προικίζει με μια βαθύτερη και ουσιαστικότερη μορφή πίστης, με μεγαλύτερη διορατικότητα αλλά και με μια τρομερή έμπνευση, απογειώνοντας έτσι τη φαντασία που γίνεται επιτέλους πραγματικότητα. Ερωτεύεστε, γίνεστε πιο δημιουργικοί, βρίσκεται την ιδανική δουλειά και εμβαθύνετε στη πνευματικότητα πιο πολύ από ποτέ. Ζητήστε λοιπόν και θα σας δοθεί!

Επαγγελματικός τομέας

Με τη βοήθεια του Δία και του Ποσειδώνα στο ζώδιό σας θα έχετε μεγάλες ευκαιρίες να αναπτυχθείτε επαγγελματικά και να κάνετε καινούργια ανοίγματα (επιχειρηματικά, καλλιτεχνικά και όχι μόνο) με τις ευλογίες τους. Ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερο θα μεταλλάξει το όραμά σας, θα ενισχύσει το ένστικτό σας και θα δώσει δύναμη και ώθηση στους στόχους σας. Ευεργέτες ή ισχυροί συνεργάτες σας απλώνουν το χέρι, επεκτείνεστε σε υπάρχουσες δουλειές ή ξεκινάτε νέες που εμπλουτίζουν το βιογραφικό σας και σας σπρώχνουν στην εξέλιξη, ενώ ο Ουρανός από τον Ταύρο σας ωφελεί με ξαφνικά γυρίσματα της τύχης αλλά και με καινοτόμες ιδέες. Σημαντικοί μήνες για ενάρξεις είναι ο Μάρτιος, ο Απρίλιος και ο Μάιος, ειδικά στις 3-30/03 για αυτούς που έχουν γενέθλια 16-18/03 και στις 12/04 για όσους έχουν γενέθλια 13-14/03. Εκμεταλλευτείτε όλο τον Ιούλιο για να αυξήσετε τη δημιουργικότητα και την επιχειρηματική σας δράση.

Οικονομικός τομέας

Τύχη θα έχετε και σε αυτό τον τομέα, καθώς ο Δίας μετά την προσωπική ανάπτυξη και τις επαγγελματικές επιτυχίες που θα σας δώσει, περνάει στο 2ο οίκο σας από 11/05 μέχρι 27/10, όπου θα ευεργετήσει την τσέπη σας, θα αυξήσει το εισόδημά σας και σε κάθε περίπτωση θα σας προστατέψει από τις παγίδες, που θα μπορούσαν να σας ζημιώσουν σοβαρά. Οι καλύτερες περίοδοι για να πριμοδοτηθείτε είναι οι εξής:

  • 3 – 6/03
  • αρχές Μαρτίου, ειδικά για τους γεννημένους 16-18/03
  • ο Απρίλιος, ειδικά από 12/04 για τους γεννημένους 13-14/03
  • ο Μάιος, ειδικά το πρώτο δεκαήμερο
  • από 26/09 μέχρι και 24/10 διευθετούνται με επιτυχία οικονομικές υποθέσεις και έχετε εύνοια από δάνεια, ασφάλειες, επιδοτήσεις, κληρονομιές και περιουσιακά, αρκεί να περιορίσετε τις σπατάλες.

Ερωτικός τομέας

Τα τελευταία δύο σχεδόν χρόνια έχετε ζοριστεί, καθώς οι Εκλείψεις επηρέασαν και αυτό το πεδίο της ζωής σας, έχετε κάνει μεγάλα ξεκαθαρίσματα με τον εαυτό σας και με τους άλλους και ήρθε η ώρα να λάβετε την ανταμοιβή σας! Βουτιά λοιπόν στον έρωτα θα κάνετε αυτή τη χρονιά και θα τον απολαύσετε με όλη τη μαγεία που λαχταράτε. Για εσάς που δεν έχετε κάποιο ταίρι, είναι η χρονιά που θα βρείτε το σύντροφο που περιμένατε και για εσάς που είστε ήδη δεσμευμένοι, θα προχωρήσετε στην επισημοποίηση της σχέσης σας.

Σας δίνονται εξαιρετικές ευκαιρίες να ξεκινήσετε κάτι πραγματικά ουσιαστικό…

Φυσικά, ο Ποσειδώνας συνεχίζει να κρύβει παγίδες και να σας παρασύρει σε όνειρα απατηλά, οπότε μην παρασυρθείτε από τις Σειρήνες, αποφύγετε ανεκπλήρωτους έρωτες, μην εθελοτυφλείτε σε καταστάσεις που «φωνάζουν» το πρόβλημα εξαρχής και αφήστε πίσω σχέσεις που σας έχουν ήδη απογοητεύσει. Το 2022, ειδικά το πρώτο μισό, σας δίνονται εξαιρετικές ευκαιρίες να ξεκινήσετε κάτι πραγματικά ουσιαστικό και αξιόλογο, άλλωστε εκτός από τις πλάτες του Δία και του Ποσειδώνα θα έχετε τη βοήθεια του Ουρανού και του Πλούτωνα, οπότε οι καρμικοί έρωτες είναι καθ’ οδόν για εσάς! Εύνοια θα έχουν όλα τα δεκαήμερα και κυρίως όσοι έχουν γενέθλια 1, 9, 13, 14, 15, 16, 19 και 20 Μαρτίου.

Τι πρέπει να προσέξετε!

Είναι μια χρονιά που θα σας ανοίξει μεγάλες πόρτες, αλλά θα χρειαστεί σύνεση από τη πλευρά σας, ώστε να χρησιμοποιήσετε με σωστό τρόπο την αφθονία που θα σας δοθεί. Θα πρέπει να προσέχετε τις λάθος εκτιμήσεις, που μπορεί να γίνουν από υπερβολική σιγουριά ή αισιοδοξία, να ελέγχετε τα ηθικά σας όρια και να αποφεύγετε υπερβολές και καταχρήσεις που θα μπορούσαν να βλάψουν την υγεία σας (ενδέχεται να αυξηθεί το βάρος σας).

Θα ολοκληρώσουν τις αλλαγές που ξεκίνησαν εδώ και ενάμιση χρόνο…

Οι φετινές Εκλείψεις θα αλλάξουν ριζικά το τρόπο σκέψης, επικοινωνίας ή φιλοσοφίας σας αλλά και τη σχέση με τα αδέρφια (συγγενείς γενικότερα), τα ζητήματα σπουδών και μετακινήσεών σας. Όλο τον Αύγουστο μέχρι τα μέσα Σεπτέμβρη όπως και τα τέλη Οκτώβρη με τέλη Νοέμβρη θα σας απασχολήσουν έντονα τα παραπάνω ζητήματα και θα σας αναγκάσουν να αντιμετωπίσετε τις κρυσταλλώσεις σας, ώστε να βρείτε λύσεις. Θα γίνουν κάποιες ενεργοποιήσεις Εκλείψεων που θα ολοκληρώσουν τις αλλαγές που ξεκίνησαν εδώ και ενάμιση χρόνο, οπότε στις παρακάτω ημερομηνίες δώστε λίγο ακόμα προσοχή για τυχόν ατυχήματα, επαγγελματικά ζητήματα, θέματα που αφορούν το σπίτι, το οικογενειακό περιβάλλον ή την υγεία.

  • 1/01 και 8/01 οι γεννημένοι 2-4/03 και 9-11/03.
  • 23/02 οι γεννημένοι 22-25/2 και 2/03 οι γεννημένοι 2-4/03
  • 30/04 και 4-6/09 οι γεννημένοι 2-4/03

Να θυμάστε ότι…

Είναι μία χρονιά που ανοίγετε σημαντικούς κύκλους και ο τρόπος που θα επιλέξετε να διαχειριστείτε αυτές τις ενάρξεις, θα δείξει σε τί βαθμό θα ανταμειφθείτε αργότερα, οπότε βάλτε τα δυνατά σας και δώστε τον καλύτερό σας εαυτό, μην ξεχνάτε ότι είστε οι αρωγοί μιας νέας αρχής, που στόχο έχει να αναπτύξει τη παγκόσμια συνειδητότητα και ενσυναίσθηση οπότε το 2022 σας ανήκει!

 

Από τη Σουλάη Κατερίνα

 

Το δικό σου, μοναδικό ID Zodiac – Necklace, θα το βρεις εδώ!

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα