Ετήσιες Προβλέψεις: Δίδυμοι 2023!

ASTROTEAM GUEST
26/11/2022

Χρονιά καθήκοντος και ανάληψης ευθύνης!

Πανέξυπνα και χαριτωμένα μου πλάσματα, η νέα χρονιά σας βρίσκει με τον Άρη τον πλανήτη της δράσης, ανάδρομο στον πρώτο σας οίκο, φέρνοντας σας σύγχυση και συσσωρευμένο θύμο. Στις 14/1/2023 ορθοδρομεί και σας γεμίζει με ενέργεια και δημιουργικότητα για να πραγματοποιήσετε τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Καλό θα ήταν να ασχοληθείτε με την άθληση για να εκτονώσετε την συσσωρευμένη δύναμη και την ορμή που έχετε μέσα σας. Ο Μάρτιος θα είναι ιδιαίτερα δύσκολος μήνας καθώς θα νιώθετε κουρασμένοι και εξαντλημένοι. Πτώση του ανοσοποιητικού συστήματος και πιθανές ιώσεις ίσως να σας ταλαιπωρήσουν. Η κρίση σας θα είναι θολή και πιθανόν να σας εξαπατήσουν. Μην κάνετε νέα ξεκινήματα γιατί θα πάρετε λάθος αποφάσεις. Ο Ποσειδώνας σας κάνει να βλέπετε με τα “ροζ γυαλιά” του μια κατάσταση ιδανική που τελικά θα νιώσετε προδομένοι και απογοητευμένοι. Χρειάζεται διάκριση σε ό,τι σας υπόσχονται, ιδιαίτερα από το φιλικό σας περιβάλλον. Προσοχή σε κλοπές, διαρροές και δολιοφθορές.

Προτείνεται να γίνετε πιο διπλωματικοί πάρα ανταγωνιστικοί, άλλωστε η εξυπνάδα, η ευφράδεια και η πονηριά είναι τα όπλα σας.

Με το πέρασμα του Άρη στο δεύτερο ηλιακό σας οίκο, 26/3 έως τις 20/5 θα έχετε έκτακτα έξοδα. Ενώ από τις 10/7 έως 27/8 θα φέρει ένταση, ανταγωνισμό, απαιτήσεις, και τσακωμούς στο οικογενειακό περιβάλλον. Καλό θα ήταν να εκτονώσετε την ενέργεια σας σε δημιουργικές ασχολίες που αφορούν το σπίτι. Από τις 13/10 έως και τις 23/11 η δράση σας εστιάζεται περισσότερο στον επαγγελματικό χώρο άλλα και στα θέματα της καθημερινότητας, χωρίς να λείπουν οι ρίξεις και οι ανταγωνισμοί. Και από τις 24/11 έως το τέλος της χρονιάς θα εισέλθετε σε πεδίο μάχης στους τομείς των σχέσεων και των συνεργασιών. Προτείνεται να γίνετε πιο διπλωματικοί πάρα ανταγωνιστικοί, άλλωστε η εξυπνάδα, η ευφράδεια και η πονηριά είναι τα όπλα σας.

Ο κυβερνήτης σας Ερμής θα κάνει 4 φαινομενικά ανάδρομες πορείες στα ζώδια της γης.

 • Η πρώτη και η τελευταία μέρα του χρόνου τον βρίσκει ανάδρομο στο ζώδιο του Αιγόκερω, που παραμένει εκεί έως τις 18/1 φέρνοντας πίσω ερωτικές και οικονομικές υποθέσεις. Προφανώς πρέπει να αναλογιστείτε τα πεπραγμένα του προηγούμενου έτους.
 • Η δεύτερη αναδρομή θα είναι από 20/4 έως 15/5 στο ζώδιο του Ταύρου, θα νιώσετε την ανάγκη για ανασυγκρότηση και διαλογισμό. Θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις σε παλιότερες οικονομικές εκκρεμότητες.
 • Η τρίτη από 23/8 έως 16/9 στο ζώδιο της Παρθένο θα επανεξετάσετε θέματα σπιτιού και ακίνητης περιουσίας.
 • Και η τελευταία αναδρομή από τις 12/12 έως και το τέλος του έτους στον Αιγόκερω φέρνει οικονομικά ζητήματα και θέματα επενδύσεων. Ερωτικές επιστροφές.

Ο Δίας στον Κριό σας ευεργετεί έως τις 16/5/23 και μπορείτε να ολοκληρώσετε τα σχέδια σας, να λάβετε τη βοήθεια των φίλων σας και την ένταξη σας σε κοινωνικά δίκτυα και ομάδες. Ευνοούνται οι γνωριμίες μέσω φίλων, καθώς και τα οικονομικά των ελεύθερων επαγγελματιών,
Ο Κρόνος συνεχίζει να σας πιέζει στον τομέα της μάθησης και της πληροφορίας μέχρι τις 7/3/2023 που περνάει στο ανώτερο σημείο του ωροσκοπίου σας και θα φτάσει έως την 7η μοίρα των Ιχθύων. Θα απαιτήσει μεγάλη οργάνωση του χρόνου σας, θα αναλάβετε ευθύνες και υποχρεώσεις και θα σας αναγκάσει να γίνετε υπεύθυνοι, οριοθετημένοι και σοβαροί. Ο λόγος σας πρέπει να γίνει συμβόλαιο, αφού μόνο έτσι θα πάρετε την ανταμοιβή από τους ανωτέρους σας και από άτομα κύρους στα θέματα της καριέρας και της κοινωνικής σας προβολής. Ιδιαίτερα για τους γεννημένους το α δεκαήμερο θα δεχθείτε πίεση στα επαγγελματικά, το κοινωνικό σας προφίλ, αλλά και θέματα με τους γονείς ή κάποιο οικογενειακό ζήτημα να σας περιορίσουν, καθώς και θέματα με τις αρχές.
Στις 23/3/2023 ο Πλούτωνας περνάει στο φιλικό ζώδιο του Υδροχόου χαρίζοντας σας τις ευνοϊκές όψεις του, ιδιαίτερα για τους γεννημένους στις 21-23 Μάιου. Θα σας δώσει ευκαιρίες που πρέπει να αδράξετε και απίστευτη ψυχική δύναμη να πραγματοποιήσετε μεγάλους στόχους και φιλοδοξίες, Θα σας φέρει “μετάλλαξη” στη φιλοσοφία, την ιδεολογία, την ηθική και τη θρησκεία σας. Ένα ταξίδι στο εξωτερικό πιθανόν να επαναπροσδιορίσει τον τρόπο σκέψης και την κοσμοθεωρία σας. Σπουδές ψυχολογίας, φιλοσοφίας ή μεταφυσικής μπορεί να κερδίσουν το ενδιαφέρον σας. Προσοχή στο φανατισμό. Στις 1/5 γυρίζει φαινομενικά ανάδρομος για να ξαναμπεί για τελευταία φορά στον Αιγόκερω στις 11/6 μέχρι τέλος του έτους. Είναι η κατάλληλη περίοδος μαζί με την αναδρομή του Κρόνου να ξανά εξετάσετε τα σχέδια σας έτσι ώστε να ανταμειφθείτε μετά από σκληρή δουλειά και σωστή προετοιμασία.

Διαίσθηση και ευστροφία είναι τα δυνατά σας σημεία!

Η Αφροδίτη στις 11/4 μπαίνει στο ζώδιο σας και ως τις 7/5, δύσκολα κάποιος θα αντισταθεί στη γοητεία του μυαλού σας, στο επικοινωνιακό σας χάρισμα και στις έξυπνες ατάκες σας! Εκμεταλλευτείτε την ευστροφία σας για να πετύχετε τους στόχους σας. Στις 5/6 περνάει στο ζώδιο του Λέοντα και η 5μηνη παραμονή της, σας χαρίζει πολλές εκδρομούλες, μετακινήσεις και συζητήσεις που σας ευχαριστούν, βελτιώνει τις σχέσεις με τα αδέλφια, συγγενείς και γείτονες. Τον Ιούνιο το κυνηγητό της Αφροδίτης με τον Άρη θα φέρει ερωτικά πάθη και αυξημένη σεξουαλικότητα, Πιθανές ερωτικές γνωριμίες σε κοντινά ταξίδια ή μετακινήσεις. Κατάλληλη περίοδος για την αγορά μεταφορικού μέσου από 5/6 έως 21/7. Αποφύγετε αισθητικές επεμβάσεις και αλλαγή στην εμφάνιση και το στυλ από 22/7 έως 4/9. Το πέρασμα της Αφροδίτης από τον 5ο σας οίκο θα ευνοήσει τα ερωτικά σας από τις 8/11 έως και 4/12. Λίγο πριν από την εκπνοή του χρόνου η Αφροδίτη μπαίνει στον οίκο των σχέσεων για να αποχαιρετίσει γλυκά το 2023 και να σας κάνει το καλύτερο ποδαρικό για το 2024.
Ο Ουρανός στο 12ο οίκο σας δημιουργεί μια αναστάτωση και υπερδιέγερση. Είστε νευρικοί και δεν έχετε καλή ποιότητα ύπνου. Με το πέρασμα του Δία όμως στον Ταύρο στις 17/5 θα έχετε ένα φύλακα άγγελο να σας προστατεύει. Θα βελτιώσει την υγειά σας σωματική και ψυχική. Ως έξυπνα και τετραπέρατα παιδιά του Ερμή, η σύνοδος του Δία με τον Ουρανό θα σας φέρουν ουρανοκατέβατες ιδέες ακόμη και στον ύπνο σας. Διαίσθηση και ευστροφία είναι τα δυνατά σας σημεία!

Οι εκλείψεις στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού (5/5 και 28/10) επηρεάζουν θέματα υγείας, εργασίας και καθημερινότητας. Είναι η κατάλληλη εποχή για να κλείσετε υποθέσεις του παρελθόντος. Λόγω των εκλείψεων στον άξονα Κριού- Ζυγού (20/4 και 14/10) θα προκύψουν αναθεωρήσεις σε θέματα που αφορούν τις ομάδες, τις φιλίες και τους στόχους σας. Επηρεάζουν και αλλάζουν τη συναισθηματική σας ζωή αφήνοντας πίσω κάτι παλιό και ανοίγοντας καινούργιους συναισθηματικούς δρόμους.

Σημαντικές ημερομηνίες:

 • 18/1 επιθυμία για δύναμη και εξουσία
 • 8/2 ξαφνικές συναισθηματικές ανατροπές
 • 15/2 προσοχή σε συναισθηματικές εξαπατήσεις από ονειρικούς έρωτες. Εξαιρετική ημέρα για καλλιτέχνες
 • 1/3 με τη βοήθεια των φίλων μπορείτε να πραγματοποιήσετε ένα όνειρο σας. Μέρα τύχης και εύνοιας
 • 30/3 μυστικοί κεραυνοβόλοι έρωτες
 • 17/5 προσοχή σε οικονομικές και νομικές υποθέσεις που εμπεριέχουν ρίσκο καθώς και σε παράνομες δραστηριότητες που ενδεχομένως να φέρουν απώλειες
 • 18/6 – 23/6 ευνοϊκές μέρες για την κοινωνική σας προβολή, θέματα καριέρας, νομικές υποθέσεις. Μέρες μεγάλης προστασίας.
 • 1/8 προσοχή στη σκέψη και στο λόγο σας, ημέρα πίεσης, εμποδίων και αναστολών
 • 4/10 προσοχή σε ατυχήματα (και 1 με 2 μέρες πριν και μετά )
 • 17/11 ευνοούνται τα νέα ξεκινήματα σε θέματα εργασίας, υγείας και καθημερινότητας πχ μια νέα υγιεινή διατροφή, αθλητική δραστηριότητα κλπ. από τις αρχές Νοεμβρίου έως και τα τέλη του μήνα, ενώ από εκεί και μέχρι τα μέσα του Δεκεμβρίου νέα ξεκινήματα σε σχέσεις και συνεργασίες
 • 24/11 προσοχή σε ατυχήματα, κοψίματα και καψίματα

Το 2023 είναι χρονιά καθήκοντος και ανάληψης ευθύνης για να καταστρώσετε και να προγραμματίσετε τα σχέδια σας. Με πολλή δουλειά, σοβαρότητα και υπευθυνότητα θα πάρουν σάρκα και οστά με τη βοήθεια του Δία που περνάει από το Μάιο του 2024 στο ηλιακό σας ζώδιο και δέχεται τις θετικές όψεις του Πλούτωνα!

Καλή και ευλογημένη χρονιά!!!

 

Από τη Σίσσυ Τσιάρα

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα