Ετήσιες Προβλέψεις: Δίδυμοι 2023!

ASTROTEAM GUEST
13/12/2022

Μην ξεχνάτε να διαβάζετε και τον Ωροσκόπο σας για να έχετε μια πληρέστερη εικόνα.

Χρόνια Πολλά Δίδυμοι και Ευτυχισμένο το 2023.

Αγαπητοί και Επικοινωνιακοί Δίδυμοι: Φέτος θα έχετε δύο πολύ σημαντικά γεγονότα που θα λάβουν χώρα κατά το έτος 2023 για το ζώδιο σας. Αυτά είναι η είσοδος του Κρόνου στο ζώδιο των Ιχθύων και η είσοδος του Πλούτωνα στο ζώδιο του Υδροχόου.

Πιο συγκεκριμένα: Ο Κρόνος θα κάνει την είσοδο του στις 08/03/2023 στην 0ο των Ιχθύων. Στις 18/06/2023 θα αναδρομήσει φαινομενικά μέχρι τις 04/11/2023 όπου θα πάρει ξανά την φαινομενική ορθή πορεία του. Από την άλλη ο Πλούτωνας θα κάνει την είσοδο του στις 23/03/2023 στην 0ο του Υδροχόου. Στις 02/05/2023 θα αναδρομήσει φαινομενικά μέχρι τις 11/10/2023 όπου θα γυρίσει πίσω στο ζώδιο του Αιγόκερω και θα παραμείνει εκεί για όλο το υπόλοιπο του 2023.

Προσωπικά – Επαγγελματικά

Τι πρέπει να γνωρίζετε: Φέτος, το νέο έτος ξεκινά με τον φαινομενικά ανάδρομο Άρη στο ζώδιο σας όπου θα παραμείνει ανάδρομος μέχρι τις 13/01. Έπειτα, θα πάρει την φαινομενική ορθή πορεία του και θα μπει στο ζώδιο του Καρκίνου στις 25/03. Όπως τον προηγούμενο χρόνο έτσι και στον νέο έχετε ήδη θέσει ένα νέο ξεκίνημα και έχετε ξεκινήσει μια νέα επαγγελματική και προσωπική δραστηριότητα, η οποία όμως σας κουράζει πάρα πολύ λόγω της υπερβολικής δραστηριότητας στην οποία βρίσκεστε. Είναι σίγουρο ότι όλο αυτό το διάστημα θα εξακολουθήσετε να έχετε πολλά νεύρα που πρέπει όμως να τα συγκρατήσετε για να μην έχετε οδυνηρές συνέπειες. Προσοχή: σε αυτούς που είναι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο και πιο συγκεκριμένα από τις 13/06 μέχρι και τις 18/06. Οι προαναφερθέντες πρέπει να προσέχουν για τυχόν κλοπές, ενέργειες εις βάρος τους ή για ενδεχόμενη προσβολή από ιώσεις κατά τον Μάρτιο, τον Αύγουστο και κατά τα τέλη του έτους.

…σας ζητά προσπάθεια, οργάνωση, σοβαρότητα, τάξη, πειθαρχία!

Από την άλλη, φέτος, θα υποδεχτείτε, με την μορφή τετραγώνου, τον Κρόνο στις 08/03. Ο Κρόνος, όπως έχουμε τονίσει σε πολλές προβλέψεις, δεν είναι ο κακός τιμωρός ή ο μπαμπούλας που πολλοί από τους φίλους αναγνώστες πιστεύουν εσφαλμένα εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Είναι ένας δίκαιος και πλούσιος πλανήτης ο οποίος φέτος σας ζητά προσπάθεια, οργάνωση, σοβαρότητα, τάξη, πειθαρχία και να θέσετε μια υγιή οριοθέτηση στους επαγγελματικούς σας στόχους. Εάν υλοποιήσετε τα παραπάνω ζητούμενα και τα θέσετε, ως στόχους τότε σε βάθος χρόνου θα σας ανταμείψει πλουσιοπάροχα και κυρίως θα σας δώσει επιτυχίες στον τομέα που αναφέραμε. Εάν όμως, είστε σοβαροί και υπεύθυνοι.

Πέραν λοιπόν, από την υπευθυνότητα που θα πρέπει να αναλάβετε όλοι οι Δίδυμοι φέτος, αναμφίβολα θα υπάρχει μια μεγάλη πίεση κυρίως σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Αυτοί όμως, που θα πιεστούν πιο πολύ μέσα στο 2023 είναι οι γεννημένοι από τις 21/06 μέχρι τις 29/06. Έτσι λοιπόν, η λέξη κλειδί που θα χαρακτηρίσει το 2023 το ζώδιο των Διδύμων δεν είναι άλλη από την υπευθυνότητα.

Τύχη

Φέτος, ο Δίας θα σας βοηθήσει με τις ξαφνικές και καλές ιδέες που θα έχετε όσον αφορά το νέο επαγγελματικό ξεκίνημα που έχετε ήδη ξεκινήσει από πέρυσι.

Επικοινωνία, Μετακινήσεις, Σπουδές

Φέτος, η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα από τις αρχές Ιουνίου μέχρι και το πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου. Θα έχετε εύνοια όσον αφορά σε θέματα που σχετίζονται με την επικοινωνία, σε τυχόν σπουδές που θέλετε να κάνετε και σε μετακινήσεις. Οι ιδιαίτερα όμως ευνοημένοι θα είναι οι γεννημένοι στις 21/06 και στις 22/06 για την περίοδο από τις 23/03 μέχρι τις 11/06. Οι προαναφερθέντες, θα έχουν μεγάλη εύνοια, σε θέματα που έχουν να κάνουν με την επέκταση της παρουσίας τους στο εξωτερικό ή σε μακρινά επαγγελματικά ταξίδια που θέλουν να πραγματοποιήσουν.

Εκλείψεις

Φέτος, οι εκλείψεις θα είναι 4 και θα λάβουν χώρα κατά τις 20/04, 05/05, 14/10 και 28/10.
Φέτος, θα σας απασχολήσουν έντονα τα θέματα των ερωτικών, των φιλικών σας σχέσεων και της υγείας.

Φαινομενικά Ανάδρομος Έρμης

Οι ημερομηνίες που θα είναι φαινομενικά ανάδρομος ο Ερμής είναι οι εξής: Από την αρχή του έτους μέχρι τις 19/01, από τις 21/04 μέχρι τις 15/05, από τις 24/08 μέχρι τις 16/09 και από τις 13/12 μέχρι το τέλος του χρόνου. Ουσιαστικά, θα ξανά σκεφτείτε θέματα που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά τρίτων, με τις σχέσεις, την υγεία και το σπίτι σας.

 

Από τον Αντώνη Σπυρίδη

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα