Ετήσιες Προβλέψεις – ΔΙΔΥΜΟΙ 2022

ΒΑΣΙΑ ΜΑΥΡΑΚΗ
24/11/2021

Καλή Χρονιά Δίδυμοι!

Αγαπημένοι Δίδυμοι, ευέλικτα παιδιά του Ερμή, οι Δεσμοί της Σελήνης μπορεί να εγκαταλείπουν το δικό σας άξονα από τις19 Ιανουαρίου του 2022, αλλά το τοπίο θα εξακολουθήσει να είναι θολό για εσάς. Τα πράγματα,όμως, θα ξεκαθαρίσουν γρήγορα, καθώς ο Κρόνος από τον Υδροχόο θα σας χαρίσει τη μετρημένη και δίκαιη εύνοιά του στα τρίγωνα με τον Ήλιο σας.

Οι Δίδυμοι του α’ δεκαημέρου θα νιώσετε την εύνοια του 2022 από την αρχή της χρονιάς, καθώς τέλος Ιανουαρίου – αρχή Φεβρουαρίου ενδέχεται να ζήσετε μεγάλες επαγγελματικές επιτυχίες. Η άνοιξη και το καλοκαίρι θα αναβαθμίσουν τις συνεργασίες και θα φέρουν σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή σας. Θα βιώσετε μια εποχή δημιουργικότητας και μεγάλων προοπτικών.

Οι Δίδυμοι του β’ δεκαημέρου με συγκυβερνήτη από δεκανό τη γλυκιά Αφροδίτη, θα βιώσετε το θαύμα της επαγγελματικής αναγνώρισης, αρκεί να φερθείτε λογικά και κυρίως με διάκριση. Το διάστημα από Μάιο μέχρι Ιούνιο του 2022 θα κληθείτε να δώσετε λύσεις σε οικογενειακά σας θέματα, που θα πρέπει να έχετε τακτοποιήσει πριν τον Ιούλιο, που ο Άρης θα περάσει στο δικό σας ζώδιο.

Οι Δίδυμοι του γ’ δεκαημέρου, με συγκυβερνήτη σας από δεκανό τον ανατρεπτικό Ουρανό, θα πρέπει να δώσετε σημασία σε αυτά που κυρίως συμβαίνουν πίσω από την πλάτη σας.Φυλάξτε καλά τα μυστικά σας λοιπόν και τα μυστικά των άλλων.Η φετινή χρονιά θα θέσει τις βάσεις για υπέροχες δημιουργίες και σημαντικές επιτυχίες, σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.Από το τέλος του Οκτωβρίου του 2022 μέχρι τον Ιανουάριο του 2023, ο Άρης ανάδρομος στο δικό σας ζώδιο θα σας ωθήσει σε γενικές εκκαθαρίσεις προσωπικών σχέσεων, ερωτικών και φιλικών. Θα σας «εξαναγκάσει» σε δυναμική δράση και ανάγκη για επιτυχία με κάθε κόστος.

Προσεκτικοί να είστε οι γεννημένοι 10,11,12,13 και 14 Ιουνίου, με τον Ποσειδώνα στα τετράγωνά του να μην ξεκαθαρίζει τις προθέσεις του και να σας «τυφλώνει» στην επιλογή συντρόφων και συνεργατών.

Επαγγελματικά

Ο κύριος όγκος των επαγγελματικών προτάσεων που θα σας γίνουν μέσα στο 2022, θα είναι μέχρι το Μάιο. Το καλοκαίρι θα μπείτε στη διαδικασία να σταχυολογήσετε αυτές τις προτάσεις και στη συνέχεια, από Οκτώβριο μέχρι και το τέλος του χρόνου, θα έχετε αποφασίσει τί ταιριάζει περισσότερο στην επαγγελματική σας εικόνα. Όσοι φίλοι Δίδυμοι έχετε ήδη θέσει τα επαγγελματικά σας σε σωστή βάση, θα έχετε την ευκαιρία της ανόδου μέσω προαγωγής, αλλά και αύξησης των εσόδων σας.
Ένα διάστημα που χρειάζεται προσοχή είναι από τέλος Οκτωβρίου μέχρι το τέλος του χρόνου, με τον Άρη ανάδρομο στο ζώδιό σας να απειλεί την κοινωνική σας εικόνα και να σας φανερώνει εχθρούς που δεν υπολογίζατε.

Οικονομικά

Μία πρόσφορη για τα οικονομικά σας χρονιά θα είναι το 2022, με το Δία να σας ευνοεί από τα Ψαράκια και να σας προσφέρει οικονομικές ευκαιρίες που δεν είχατε ποτέ φανταστεί. Ίσως και ευκαιρίες γρήγορου πλουτισμού με το Δία να πραγματοποιεί εξάγωνο με τον Ουρανό το Φεβρουάριο και να επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους στο τέλος του πρώτου δεκαημέρου. Η άνοιξη και το καλοκαίρι του 2022 θα ενεργοποιήσουν τον τρόπο σκέψης σας και θα σας δώσουν πρωτότυπες ιδέες, που θα θέσετε σε εφαρμογή από τον Ιούλιο κιόλας. Ιδιαιτέρως τυχεροί στα οικονομικά οι γεννημένοι στις αρχές τρίτου δεκαημέρου τον Απρίλιο, με τη σύνοδο Δία – Ποσειδώνα να ευνοεί τα επιχειρηματικά σας ανοίγματα. Είστε όμως κι εσείς οι ίδιοι, που θα πρέπει να προσέξετε πολύ για να μη γκρεμίσετε ό,τι χτίσατε το φθινόπωρο που ο Δίας θα έχει απομακρυνθεί, μα ο Ποσειδώνας θα έχει παραμείνει στις μοίρες σας.
Θετικοί για τα ερωτικά και τα οικονομικά σας θα είναι οι μήνες Φεβρουάριος, Απρίλιος,Ιούλιος και Δεκέμβριος.

Ερωτικά

Οι ερωτικές σχέσεις τη νέα χρονιά θα χάσουν τον αέρα της επιπολαιότητας και του γρήγορου φλερτ, από τη στιγμή που οι Εκλείψεις του2021 σας έδωσαν σκληρά προσωπικά μαθήματα. Τώρα θα μπείτε με σοβαρότερη διάθεση σε ό,τι νέο προκύψει στο κομμάτι των συναισθηματικών σας θεμάτων. Οι γεννημένοι στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου να είστε προετοιμασμένοι για ερωτικές απογοητεύσεις, καθώς και οι γεννημένοι τις δύο τελευταίες ημέρες με τον Δία στους Ιχθύες, ενδέχεται να βιώσετε απογοητευτικά τις μεγάλες ερωτικές τους προσδοκίες. Ενεργή και η πάντα πιθανότητα να ερωτευτείτε το λάθος άτομο. Θετικοί για τα ερωτικά θα είναι οι μήνες Απρίλιος, Ιούλιος, Οκτώβριος και Δεκέμβριος.

Τί πρέπει να προσέξετε

Φίλοι Δίδυμοι, θα πρέπει να είστε extra προσεκτικοί τα χρονικά αυτά διαστήματα, που ο κυβερνήτης ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα. Αποφυγή υπογραφών, συμβολαίων, συμφωνιών, αποφυγή αγοράς μέσου μετακίνησης και τεχνολογικού εξοπλισμού θα είναι οι κινήσεις που πρέπει να αποφύγετε κατά τη διάρκεια της αναδρομής του.
Ο Ερμής θα βρίσκεται ανάδρομος στον Υδροχόο από 14 Ιανουαρίου – 3 Φεβρουαρίου.Ανάδρομος θα είναι στους Διδύμους, στο δικό σας δηλαδή ζώδιο, από 10 Μαΐου -3 Ιουνίου.Ανάδρομος θα είναι, επίσης, στο Ζυγό από 9 Σεπτεμβρίου – 2 Οκτωβρίου και για τελευταία φορά μέσα στο 2022, από 29 Δεκεμβρίου – 18 Ιανουαρίου 2023.

Να θυμάστε ότι…

Το 2022 θα είναι μια χρονιά ελεγχόμενης εύνοιας για εσάς τους αιώνιους εφήβους του ζωδιακού.Ο Δίας από τους Ιχθύες, μέχρι τις 11 Μαΐου, θα σας τάξει δώρα υπερβολικά και θα συνεχίσει να το κάνει και από 29 Οκτωβρίου μέχρι 21 Δεκεμβρίου. Μην ενθουσιαστείτε τόσο που δε θα είστε σε θέση να επιλέξετε το ωφέλιμο από τα ανώφελα. Αν διαχειριστείτε την εύνοια με προσοχή και διάκριση, το 2022 θα είναι μια από τις πιο δημιουργικές χρονιές της ζωής σας.

 

Το δικό σου, μοναδικό ID Zodiac – Necklace, θα το βρεις εδώ!

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα