Ετήσιες Προβλέψεις – ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 2022

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΒΛΑΧΙΩΤΗ
08/12/2021

Καλή χρονιά Αιγόκεροι!

Βαθείς αναστεναγμούς ανακούφισης και σημαντικές ανάσες παίρνουν και φέτος οι Αιγόκεροι, καθώς ο Ουρανός από τον Ταύρο και από τον 5ο φυσικό τους οίκο, συνεχίζει να τούς πριμοδοτεί με πρωτότυπες, δημιουργικές και επιχειρηματικές ιδέες, καλύτερη διάθεση, εξωστρέφεια, κοινωνικότητα, διάθεση να παίξουν, να ρισκάρουν και να διασκεδάσουν αλλά το κυριότερο, μια απελευθερωτική ελαφρότητα στον ομολογουμένως βαρύ και ταλαιπωρημένο ψυχισμό τους.

Τις πυρηνικές αυτές και μεταμορφωτικές διεργασίες συνεχίζουν βέβαια να τις βιώνουν…

Ας μην ξεχνάμε ότι οι δύο προηγούμενες χρονιές -αλλά ουσιαστικά από το 2008 και μετά- οι Αιγόκεροι κυριολεκτικά “τα έχουν δει όλα”. Βρέθηκαν στο επίκεντρο των μοιραίων και μεταλλακτικών αλλαγών του Πλούτωνα και νωρίτερα του Ουρανού από τον Κριό και έγιναν μάρτυρες της προσωπικής τους μετάβασης σε μία εντελώς διαφορετική φάση ζωής, με μεγάλο τίμημα ωστόσο σε πόνο και κόπο…
Τις πυρηνικές αυτές και μεταμορφωτικές διεργασίες συνεχίζουν βέβαια να τις βιώνουν και θα συνεχίσουν να τις βιώνουν μέχρι και τα τέλη του 2023 οι Αιγόκεροι που είναι γεννημένοι στις τέσσερις τελευταίες μοίρες του ζωδίου (δηλαδή οι γεννημένοι 16/17/18/19 Ιανουαρίου ). Για τους υπόλοιπους η επιρροή του Ουρανού στον Ταύρο, όπως προαναφέρθηκε, θα έρθει να φέρει νέο δυναμικό, καινούριες ερωτικές γνωριμίες, παιδιά για όσους το επιθυμούν, χαρά, διασκέδαση, λάμψη. Για το 2022, τη μερίδα του λέοντος στην εύνοια του Ουρανού θα έχουν συγκεκριμένα οι γεννημένοι από 31/12 έως 8/1.

Θα σας απογειώσει όχι μόνο ερωτικά, αλλά και θα σάς σπρώξει να βγείτε προς τα έξω…

Η παραμονή της Αφροδίτης στο δικό σας περιβάλλον, σε ανάδρομη και ορθόδρομη πορεία από το Νοέμβρη του 2021 μέχρι τις 5 Μαρτίου 2022, και ειδικά τον Φεβρουάριο που θα συνοδευτεί και με την είσοδο του Άρη στο ζώδιό σας, θα σάς απογειώσει όχι μόνο ερωτικά, αλλά και θα σας σπρώξει να βγείτε προς τα έξω, να κοινωνικοποιηθείτε, να εκφράσετε τις επιθυμίες σας, τους στόχους σας και να ξεκινήσετε πράγματα που σκεφτόσασταν όλο το 2021. Δείχνετε το καλό σας πρόσωπο, φαίνεστε πιο συμπαθητικοί και προσηνείς κι αυτό δε θα περάσει απαρατήρητο στο περιβάλλον σας.

Καλά τα νέα επίσης σε ό,τι αφορά στις σχέσεις με τα αδέλφια και το συγγενικό σας κύκλο, καθώς τυχόν προβληματικές καταστάσεις εξομαλύνονται, ενώ φαίνεται ότι δίνονται και ευκαιρίες για εκπαίδευση, μαθήματα, απόκτηση νέου ή καλύτερου μεταφορικού μέσου, αρκετά ταξιδάκια και βόλτες και ασφαλώς μεγαλύτερη ευελιξία στην καθημερινότητα. Από τον Μάιο μέχρι και τον Οκτώβρη, τα δώρα του Δία θα “φανούν” ακόμη περισσότερο, καθώς θα πατήσει το πόδι του στον 4ο οίκο του ωροσκοπίου σας, πράγμα που σημαίνει σημαντική ψυχολογική υποστήριξη και ευχάριστες εξελίξεις σε θέματα σπιτιού, οικογένειας, ακινήτων.

Επαγγελματικός τομέας

Αρκετό τρέξιμο, άγχος αλλά και σημαντικά ξεκινήματα επιφυλάσσει για εσάς το 2022, ειδικά προς το τέλος της χρονιάς και μέχρι το Μάρτιο του 2023. Η ανάδρομη κίνηση του Άρη στον οίκο της καθημερινότητας και της δουλειάς δεν αποκλείει βέβαια και την επανεξέταση παλαιότερων επαγγελματικών προτάσεων ή την επαναφορά προβλημάτων που προϋπήρχαν στο εργασιακό πλαίσιο στο οποίο κινείστε ήδη. Προσοχή στο τι μοιράζεστε με συναδέλφους, γιατί η αλήθεια είναι ότι δε θα έχουν και τις αγαθότερες των διαθέσεων απέναντί σας και υπάρχει κίνδυνος συγκρούσεων.

Οικονομικός τομέας

Ο Κρόνος συνεχίζει την αργή του διέλευση από τον οίκο των οικονομικών, πράγμα που σημαίνει ότι τα ζωνάρια εξακολουθούν να ζητάνε σφίξιμο, πολλά περιθώρια για σπατάλες δε δίνονται, ενώ και τα έσοδα όσο κοπιαστικά και φειδωλά μπαίνουν στο πορτοφόλι σας, τόσο εύκολα ξαναβγαίνουν και δυστυχώς μόνο για υποχρεώσεις. Ο Κρόνος σάς καλεί σε συνετή διαχείριση, ενώ και φέτος ενδέχεται να συνεχίσουν οι καθυστερήσεις σε χρήματα που έχετε λαμβάνειν, ενώ θα είστε εγκρατείς σε αγορές και επενδύσεις. Ανάσα θα δώσει η διέλευση της Αφροδίτης και του Άρη από εκεί τον Μάρτιο του 2022, που προμηνύει μικρές ενέσεις ρευστότητας και κινητοποίηση ώστε να βρεθούν κι άλλες πηγές εσόδων που θα σάς ανακουφίσουν, έστω και προσωρινά.

Ερωτικός τομέας

Ξεσηκωτικά, αν και με αρκετή αστάθεια είναι τα πράγματα στην ερωτική ζωή των Αιγόκερων, ειδικά για τους γεννημένους από 31/12 έως 8/1. Ο Ουρανός από τον 5ο οίκο του έρωτα και της χαράς, σάς εμβολίζει με όψεις τριγώνου, φέρνοντας φρέσκα πρόσωπα στη ζωή σας με εντελώς απροσδόκητο τρόπο, ζητώντας επί της ουσίας ν’ αλλάξετε τακτική στην προσέγγιση των ανθρώπων που σάς ενδιαφέρουν ερωτικά. Είναι γνωστή η σοβαρή και μετριοπαθής στάση που ακολουθείται και σε αυτόν τον τομέα και η μεγάλη ανάγκη που έχετε για σταθερότητα, το πέρασμα ωστόσο του Ουρανού ζητά μεγαλύτερη ελευθερία και ευελιξία. Την περίοδο που η Αφροδίτη θα συναντήσει τον Άρη και τον Πλούτωνα στα τέλη Φλεβάρη/αρχές Μάρτη, σημειώστε την στα “sos” ως το πιο καυτό διάστημα της χρονιάς για ερωτικό παιχνίδι!

Τι πρέπει να προσέξετε

Είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα και σχετικά ήρεμη χρονιά το 2022 για τους Αιγόκερους, αν εξαιρέσουμε τους γεννημένους τις 4 τελευταίες ημέρες του ζωδίου που έχουν να κάνουν ακόμη πολλή δουλειά με τον εαυτό τους και να βιώσουν μεταμορφωτικές και ίσως επώδυνες εμπειρίες. Οι υπόλοιποι, το μόνο που έχουν να προσέξουν, είναι κάποια θέματα στη δουλειά και κυρίως το άγχος που μπορεί να επηρεάσει σε κάποιο βαθμό την υγεία τους, ιδίως προς το τέλος της χρονιάς. Την προσοχή σας, όσοι είστε ιδιοκτήτες κατοικιδίων, θα θέλουν και τα ζωάκια σας αλλά και το μεταφορικό σας μέσο για τυχόν ζημιές ή παραβιάσεις.

Να θυμάστε ότι:

Ανήκετε στους προνομιούχους του 2022, καθώς βρίσκεστε κατά βάση έξω από την άμεση επιρροή των εκλείψεων της χρονιάς. Αν διαχειριστείτε με υπευθυνότητα τα οικονομικά σας και κυρίως αν είστε έτοιμοι να καλοδεχθείτε το απροσδόκητο, έχοντας κατά νου ότι σε έναν κόσμο που αλλάζει, τίποτα επί της ουσίας δεν μπορεί να παραμείνει σταθερά δικό μας για πάντα, η χρονιά προμηνύεται πολύ δημιουργική, με καλύτερη ψυχολογία, κινητικότητα, επικοινωνία και εξωστρέφεια, βελτίωση στις συνθήκες μέσα στην οικογένεια και το σπίτι. Ευχαριστηθείτε την!

 

Το δικό σου, μοναδικό ID Zodiac – Necklace, θα το βρεις εδώ!

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα