Ετήσιες Προβλέψεις – ΤΟΞΟΤΗΣ 2022

ΝΟΝΑ ΒΟΥΔΟΥΡΗ
07/12/2021

Καλή χρονιά Τοξότες!

Το έτος που έφυγε ήταν ένα από τα κουραστικότερα αλλά και πιο σημαντικά της ζωής σας. Δόθηκαν μαθήματα, είχατε αλλαγές που δεν ήταν πάντα ευχάριστες, είτε με ανθρώπους και σχέσεις/συνεργασίες, είτε στον οικογενειακό τομέα, με σκοπό να σας δείξει τι δεν λειτουργεί στη ζωή σας και πρέπει να πάρει το δρόμο της αλλαγής.

Αυτές οι ριζικές αλλαγές στο περιβάλλον, τις σχέσεις αλλά και την ίδια σας τη προσωπικότητα, θα σας οδηγήσουν το 2022, να επαναπροσδιορίσετε όχι μόνο τι είναι σημαντικό για εσάς αλλά και κατά πόσο ικανοποιήστε από εκείνα που λαμβάνετε. Θα μπουν στο ζύγι πολλά: Κάποια θα μπορέσετε να τα διαχειριστείτε μόνοι σας (και να τα αλλάξετε), κάποια άλλα, θα έρθουν νομοτελειακά από το Σύμπαν, κλυδωνίζοντας ότι ως τώρα θεωρούσατε δεδομένο ή ασφαλές. Αυτό θα συμπεριλάβει όχι μόνο οικονομικές αλλά και συναισθηματικές αλλαγές. Χρονιά πολλών εκκαθαρίσεων που θα αλλάξουν πολλά από όσα αποτελούσαν σταθερές, κάτι που δεν πρέπει να σας τρομάζει, αφού είναι για το καλό σας.

Πιο αναλυτικά…

Επαγγελματικά/Οικονομικά

Ο Ουρανός συνεχίζει τη διαδρομή του στον οίκο που σχετίζεται με την επαγγελματική σας καθημερινότητα, ανατρέποντας τις συνθήκες της αλλά και πολλές συνεργασίες, ιδιαίτερα αν πρόκειται για υφισταμένους σας. Παράλληλα, ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης ΄- άρα και των εκλείψεων του 2022 – υπερτονίζει τον οίκο αυτό, φέρνοντας αλλαγές εκεί αλλά και νέες ευκαιρίες που σκοπό έχουν να σας οδηγήσουν σε καλύτερα επαγγελματικά μονοπάτια, όσο κι αν κάτι τέτοιο σας φαίνεται επώδυνο στη παρούσα φάση. Η αλήθεια είναι ότι αυτές οι επαγγελματικές μετακινήσεις δεν θα γίνονται πάντα “ευγενικά”, αντιθέτως μπορεί και να σας σοκάρουν, δημιουργώντας αμφιβολίες και έλλειψη πίστης για το ότι μπορείτε να τα καταφέρετε. Μπορείτε όμως και μακροπρόθεσμα θα διαπιστώσετε ότι θα σας χαρίσουν μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων. Προσπαθήστε να χρησιμοποιήσετε την επινοητικότητά σας για να εφαρμόσετε εσείς αλλαγές στον εργασιακό σας χώρο, στο βαθμό που σας επιτρέπεται και να τολμήσετε να βάλετε σε εφαρμογή ιδέες που ως τώρα δεν τολμούσατε, αρκεί να έχουν έμπνευση και αλήθεια.

Να μην επιτρέψετε στο ”επιπόλαιο” κομμάτι σας, να προβεί σε παρακινδυνευμένα ρίσκα. 

Συχνά θα αναρωτιέστε αν είστε στο σωστό δρόμο, διότι δε θα λείψουν τα διλήμματα και η αναποφασιστικότητα. Όμως θυμηθείτε ότι οι Εκλείψεις μας φέρνουν αντιμέτωπους με το αναπόφευκτο και ανήκετε στους τυχερούς που θα δουν μία νέα, πιο χρήσιμη ενδεχομένως εργασιακή πραγματικότητα, που θα σας οδηγήσει σταδιακά στα ουσιαστικά σας ζητούμενα, ακόμα κι αν νιώθετε ότι όλα κρέμονται από μία κλωστή κατά καιρούς.

Σε ό,τι αφορά τα οικονομικά σας – και όχι μόνο – είναι πολύ σημαντικοί οι δύο πρώτοι μήνες του χρόνου, που θα επαναφέρουν κάποια οικονομικά ζητήματα από το παρελθόν και θα σας αναγκάσουν να εστιάσετε εκεί. Υπολογίστε περισσότερα έξοδα καλού – κακού αλλά και κάποιες αναπόφευκτες αλλαγές σε σχέση με το τι εισπράττετε και τι δίνετε. Τα εργασιακά δεδομένα συνδέονται με τα οικονομικά όπως και να έχει, και η παραμονή του Πλούτωνα στο 2ο φυσικό σας οίκο και για το 2022, μαρτυρά ότι δεν είναι η ώρα να σταθεροποιηθείτε οικονομικά, παρά το ότι οι ευκαιρίες για επέκταση επαγγελματική και οικονομική, θα είναι περισσότερες κατά τη διάρκεια του έτους, αρκεί να μην επιτρέψετε στο ”επιπόλαιο” κομμάτι σας, να προβεί σε παρακινδυνευμένα ρίσκα.

Αισθηματικά

Το προηγούμενο έτος (2021), άλλαξε πολύ το τοπίο και όλα όσα ξέρατε για τις ως τώρα σχέσεις ή το γάμο σας, στο βαθμό που περιγράφεται ασφαλώς από το κάθε ωροσκόπιο προσωπικά. Σε συνέχεια αυτής της ενέργειας, το 2022, έρχεται να σας φέρει αντιμέτωπους με τις ανάγκες σας, το αν ικανοποιούνται εν τέλει αλλά και το αν είστε κι εσείς σε θέση να ανταπαντήσετε στα ζητούμενα των άλλων. Το 2022 ήδη από τον πρώτο μήνα του θα δείξει δυναμικά αυτή τη διάθεση. Καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους θα γίνονται ζυμώσεις που θα σας καλέσουν να ξεκαθαρίσετε σχέσεις – αν δεν το έχετε ήδη κάνει – με αποκορύφωμα τους δύο τελευταίους μήνες του έτους, με τον ανάδρομο Άρη απέναντί σας, στο ζώδιο των Διδύμων, να επαναφέρει ζητήματα αλλά και ζητούμενα, στο κομμάτι των σχέσεων. Θα είναι ένα προκλητικό διάστημα η αλήθεια είναι: Όσα επανέλθουν θα δημιουργήσουν στρες, οι άλλοι θα απαιτήσουν πράγματα από εσάς και θα ξεκαθαρίσουν ακόμα και δια μέσω εντάσεων και ρήξεων πολλές σχέσεις, απαλλάσσοντας σας από καταστάσεις που επιμένουν (ή επιμένετε κι εσείς σε αυτές) αλλά δεν λειτουργούν. Όλα αυτά βέβαια προϋποθέτουν ένα πεδίο που ήδη βρίσκεται σε κρίση.

Θα είναι έτος κατά το οποίο θα κλείσουν (καρμικά κιόλας) πολλοί κύκλοι…

Για πολλούς Τοξότες, είτε θα επιστρέψουν καταστάσεις από το παρελθόν, είτε θα έρθουν νέες ευκαιρίες. Είναι αλήθεια ότι το 2022, θα είναι έτος κατά το οποίο θα κλείσουν (καρμικά κιόλας) πολλοί κύκλοι νομοτελειακά, δείχνοντάς σας το δρόμο για νέες σχέσεις. Μάλιστα οι Τοξότες που έχετε γεννηθεί ως τις 30 Νοεμβρίου, είστε οι τυχερότεροι στον ερωτικό τομέα για το 2022, χωρίς να σημαίνει πως και όλοι οι υπόλοιποι δε θα έχουν ευκαιρίες με τον Δία στο ζώδιο των Ιχθύων! Αντίθετα, ο Δίας στους Ιχθύες, θα λειτουργήσει με δύο τρόπους: Για κάποιους θα δώσει την ευκαιρία να επεκτείνουν την οικογένεια τους -ένας γάμος, μία σχέση ή ένα παιδί- ενώ άλλοι θα απελευθερωθούν από οικογενειακά βάρη και καταστάσεις που ως τώρα λειτουργούσαν επιβαρυντικά. Σε κάθε περίπτωση, είναι ένα έτος ευκαιριών στον τομέα αυτόν. Οι Τοξότες του γ’ δεκαημέρου, δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι ο Ποσειδώνας θα σας επηρεάζει για όλο το έτος, φέρνοντας έρωτες για κάποιους αλλά και κάποιες απογοητεύσεις, για τα “δύσκολα” σε αυτόν τον τομέα ωροσκόπια για το 2022.

Υγεία

Είναι μεγάλη ευκαιρία να βελτιώσετε από μόνοι σας ιδανικά, το πώς αντιμετωπίζετε το σώμα σας, τη διατροφή και την υγεία σας. Ακόμα κι αν δεν σας φαίνεται σημαντικό κάτι τέτοιο, δώστε σημασία γιατί θα αποτελέσει ένα σοβαρό ζητούμενο για το 2022. Ας μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για μία χρονιά που θα απαιτήσει αρχικά να ασχοληθείτε με την ψυχολογική σας υγεία, να κάνετε διαδρομές εσωτερικές που αργότερα θα εκδηλωθούν εξωτερικά. Προσπαθήστε λοιπόν να λειτουργήσετε θετικά για τον εαυτό σας, αλλάζοντας καθημερινές συνήθειες από πλευράς άσκησης και διατροφής, να διακόψετε πράγματα που σας βλάπτουν και να δώσετε την ευκαιρία στον εαυτό σας να ανανεωθεί ριζικά, εσωτερικά κι εξωτερικά, φροντίζοντάς σας.

Έλλειψη ενέργειας και εξασθένιση σε κάποιες περιπτώσεις…

Όσο κι αν σας φαίνεται παράξενο, ένα ζωάκι μπορεί να παίξει πολύ θετικό ρόλο στη ζωή σας. Ας μην ξεχνάμε δε, ότι οι Τοξότες του γ’ δεκαημέρου ιδιαίτερα (αλλά και όσοι έχετε πλανήτες και σημεία σε μεταβλητά ζώδια του γ’ δεκαημέρου), θα συνεχίζετε να επηρεάζεστε από τον Ποσειδώνα, που εκτός από έλλειψη διάκρισης, θολούρα κτλ, δίνει έλλειψη ενέργειας και εξασθένιση σε κάποιες περιπτώσεις. Οι δύο τελευταίοι μήνες του έτους δε, θα απαιτήσουν τη προσοχή σας σε φλεγμονές, ατυχήματα, ιώσεις κλπ. Ένας λόγος να είστε ακόμα πιο προσεκτικοί με τους εαυτούς σας!

Καλή χρονιά σε όλους, με απελευθέρωση όπου χρειάζεται και ανάπτυξη για όλους σας!

*Είναι πολύ σημαντικό στις γενικές προβλέψεις να διαβάζετε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας. 

 

Το δικό σου, μοναδικό ID Zodiac – Necklace, θα το βρεις εδώ!

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα