ΕΚΛΕΙΨΕΙΣ 2021- Γ΄ ΜΕΡΟΣ

ASTROTEAM GUEST
22/01/2021

Το 2021 έχει ξεκινήσει και στη διάρκειά του πραγματοποιούνται 4 εκλείψεις.

Η τρίτη Έκλειψη της χρονιάς θα πραγματοποιηθεί στις 19/11. Είναι μια Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού και συγκεκριμένα στην 27η μοίρα του Ταύρου. Πιο άμεσα αφορά Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους του 3ου δεκαημέρου και όσους έχουν ωροσκόπο εκεί.

Ας δούμε αναλυτικά τι ζητήματα θα αντιμετωπίσουν τα 12 ζώδια.

Κριοί: οι γεννημένοι γύρω στις 17/4 θα αντιμετωπίσουν οικονομικές απώλειες και κρίση αξιών. Διαφωνίες και επικοινωνιακά προβλήματα στο οικονομικό κομμάτι σχετίζονται με ασυνεπή συμμετοχή φιλικών προσώπων στα ζητήματα αυτά.

Ταύροι: οι  γεννημένοι γύρω στις 18/5 δείξτε προσοχή στην υγεία, τις σχέσεις από υπερβολές σε επαγγελματικά ζητήματα. Μείνετε εγκρατείς και συνετοί στις κινήσεις και υποσχέσεις σας. Μην αναλαμβάνετε περισσότερα από όσα μπορείτε καθώς μπορεί να εκτεθείτε.

Δίδυμοι: οι γεννημένοι γύρω στις 18/6 ας προσέξουν την υγεία τους, κυρίως ψυχική, και το παρασκήνιο. Μυστικά μπορεί να αποκαλυφθούν σχετικά με ταξίδια, σπουδές ή νομικά ζητήματα και θα σας ταράξουν. Προσοχή στην επικοινωνία και στον εργασιακό χώρο.

Καρκίνοι: οι γεννημένοι γύρω στις 19/7 θα υποστούν αλλαγές στο φιλικό τους περιβάλλον. Η εμπλοκή τους σε ερωτικά σας ζητήματα, ζητήματα παιδιών, επιχειρηματικά σχέδια θα φέρουν διαφωνίες και η συμμετοχή τους σε οικονομικά σας θέματα (πχ δανεισμοί χρημάτων) θα έχουν το στοιχείο της ασυνέπειας.

Λέοντες: οι γεννημένοι γύρω στις 20/8 οφείλουν να είναι προσεκτικοί σε επαγγελματικά θέματα. Αλλαγές προμηνύονται εκεί καθώς αμέλειες, αλαζονικές συμπεριφορές ή υπερεκτίμηση σχέσεων, συνεργασιών ή νομικών ζητημάτων μπορεί να σας κοστίσουν. Προσοχή και στην υγεία σας.

Παρθένοι: οι γεννημένοι γύρω στις 20/9 ίσως έρθουν αντιμέτωποι με προβλήματα σπουδών, νομικά ή σχετικά με το εξωτερικό. Προσοχή σε συμφωνίες και μετακινήσεις. Οι τομείς αυτοί θα πληγούν λόγω αμέλειας σε ζητήματα εργασίας ή λόγω θεμάτων υγείας.

Ζυγοί: οι γεννημένοι γύρω στις 20/10 φαίνεται πως θα κληθούν να χειριστούν οικονομικά προβλήματα και απώλειες σε σχέση με εφορίες, ασφάλειες, συντάξεις, δάνεια, κληρονομιές. Αν στα ζητήματα αυτά έχουν αναμειχθεί παιδιά, ο ερωτικός σύντροφος ή αν έχουν επενδυθεί χρήματα σε κάποια επιχειρηματική κίνηση καλό θα ήταν να είστε υποψιασμένοι ότι κινηθήκατε υπεραισιόδοξα και αυτό θα έχει συνέπειες.

Σκορπιοί: οι γεννημένοι γύρω στις 19/11 θα έχουν αποκαλύψεις, αλλαγές και απώλειες σε σχέσεις, συνεργασίες ή νομικές υποθέσεις που πιθανότατα θα σχετίζονται με υπερβολικές κινήσεις ή ανοίγματα σε θέματα οικογένειας/ ακινήτων. Προσοχή και στην υγεία.

Τοξότες: οι γεννημένοι γύρω στις 19/12 δείξτε προσοχή σε θέματα υγείας και στα ζωάκια σας. Επίσης η έκλειψη δείχνει αλλαγές στην καθημερινότητα της εργασίας και στη σχέση με συναδέλφους ή υφισταμένους που θα σχετίζονται με παρασκηνιακές συζητήσεις που κάνετε ή άλλοι κάνουν αναφερόμενοι σε σας και θα αποκαλυφθούν την περίοδο αυτή. Όλες αυτές οι καταστάσεις θα σχετίζονται και με αβλεψίες σε ζητήματα σπουδών, μετακινήσεων ή σε σχέση με τα αδέρφια.

Αιγόκεροι: οι γεννημένοι γύρω στις 17/1 καλούνται να λύσουν ζητήματα με τον ερωτικό τους σύντροφο, τα παιδιά ή θα βιώσουν αλλαγές σε κάποιο επιχειρηματικό τους σχέδιο. Φιλικά πρόσωπα θα εμπλακούν δημιουργώντας δυσκολία στη συνεννόηση και βασικός λόγος όλων αυτών θα είναι οικονομικά ζητήματα ή κάποια σημαντικά αγορά που δεν εκτιμήθηκαν σωστά και οδήγησαν σε ζημίες.

Υδροχόοι: οι γεννημένοι γύρω στις 15/2 θα έχουν αλλαγές στο σπίτι, την οικογένεια ή την ακίνητη περιουσία. Επαγγελματικές συζητήσεις/συμφωνίες θα σχετίζονται με τις αλλαγές αυτές. Προσοχή στην υπεραισιοδοξία στις κινήσεις σας. Προσοχή και στην υγεία σας και την υγεία των οικείων σας.

Ιχθύες: οι γεννημένοι γύρω στις 17/3 θα έχουν θέματα με τα αδέλφια, την επικοινωνία, τις μετακινήσεις, τους γείτονες ή τις σπουδές τους εξαιτίας μυστικών κινήσεων και συζητήσεων ή λόγω υγείας.

 

Από τη Χριστίνα Κουρουκλίδη

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα