ΕΚΛΕΙΨΕΙΣ 2021 – Δ’ ΜΕΡΟΣ

ASTROTEAM GUEST
22/01/2021

Το 2021 έχει ξεκινήσει και στη διάρκειά του πραγματοποιούνται 4 εκλείψεις.

Η τελευταία έκλειψη της χρονιάς θα πραγματοποιηθεί στις 4/12. Είναι μια ηλιακή έκλειψη στη 12η μοίρα του Τοξότη. Πιο άμεσα αφορά Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθείς του δευτέρου δεκαημέρου και όσους έχουν ωροσκόπο εκεί.

Ας δούμε αναλυτικά τα θέματα που θα απασχολήσουν τα 12 ζώδια.

Κριοί (γύρω στις 2/4): αλλαγές σε ζητήματα νομικά, σπουδών, εξωτερικού και ειδικά σε σχετικές συμφωνίες και μετακινήσεις.

Ταύροι (γύρω στις 2/5): επαφές με εφορίες, ασφαλιστικούς φορείς, συζητήσεις για κληρονομικά θέματα, διατροφές ή τα οικονομικά του συντρόφου θα σας απασχολήσουν έντονα.

Δίδυμοι (γύρω στις 2/6): αλλαγές και προβλήματα σε συζητήσεις/συμφωνίες με το σύντροφο, συνεργάτες ή νομικές υποθέσεις. Προσοχή και στην υγεία.

Καρκίνοι (γύρω στις 4/7): θέματα υγείας, αλλαγές ή δυσκολίες στην εργασία θα προκύψουν από συζητήσεις.

Λέοντες (γύρω στις 4/8): ζητήματα με το σύντροφο, τα παιδιά ή μια επιχειρηματική κίνηση θα εμφανιστούν. Συζητήσεις και συμφωνίες θα φέρουν ή θα υποστούν αλλαγές.

Παρθένοι (γύρω στις 4/9): υφίστανται αλλαγές σε σπίτι, οικογένεια, ακίνητα. Θέματα υγείας, δικά σας ή γονέων προκύπτουν.

Ζυγοί (γύρω στις 5/10): προβλήματα σε σπουδές, αδελφικές σχέσεις, επικοινωνία ή το μεταφορικό μέσο.

Σκορπιοί (γύρω στις 4/11): μείωση του εισοδήματος, δυσκολία σε αγορές και σκέψεις αυτουποτίμησης θα φέρουν επαναξιολόγηση στο σύστημα αξιών.

Τοξότες (γύρω στις 4/12): προσοχή στην υγεία, το στενό περιβάλλον και τις εμφανισιακές αλλαγές που σκοπεύουν να κάνουν. Αλλαγές και σε σχέσεις είναι πιθανές.

Αιγόκεροι (γύρω στις 2/1): προσοχή σε θέματα ψυχικής υγείας. Ίσως χρειαστεί να συμπαρασταθείτε σε οικείους σας. Μυστικές επαφές, συζητήσεις, συμφωνίες και παρασκήνιο υπάρχουν έντονα.

Υδροχόοι (γύρω στις 1/2): επικοινωνιακά προβλήματα με φίλους ή ομάδες θα φέρουν αλλαγές στον κοινωνικό σας χώρο. Στόχοι που συζητάτε ίσως αλλάξουν πορεία.

Ιχθείς: (γύρω στις 2/3): ζητήματα στην καριέρα, στη σχέση με πρόσωπα κύρους ή ζητήματα υγείας κάνουν την εμφάνισή τους και σας οδηγούν σε αλλαγές.

Από την Χριστίνα Κουρουκλίδη

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα