ΕΚΛΕΙΨΕΙΣ 2021- Β΄ ΜΕΡΟΣ

ASTROTEAM GUEST
22/01/2021

Το 2021 έχει ξεκινήσει και στη διάρκειά του πραγματοποιούνται 4 εκλείψεις.

Η δεύτερη έκλειψη της χρονιάς θα πραγματοποιηθεί στις 10/6. Είναι μια ηλιακή έκλειψη στη 19η μοίρα των Διδύμων. Πιο άμεσα αφορά Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθείς του τρίτου δεκαημέρου και όσους έχουν ωροσκόπο εκεί.

Ας δούμε αναλυτικά τι ζητήματα/αλλαγές προμηνύουν για τα 12 ζώδια.

Οι Κριοί που έχουν γεννηθεί γύρω στις 9/4 ίσως αντιμετωπίσουν προβλήματα σε σπουδές, μετακινήσεις, στενούς συγγενείς ή επικοινωνιακές δυσκολίες. Οι τομείς αυτοί θα πληγούν από καθυστερήσεις, αναβολές και ακυρώσεις σε παρασκηνιακές ενέργειες ή θέματα υγείας.

Οι Ταύροι που έχουν γεννηθεί γύρω στις 9/5 οφείλουν να είναι προσεκτικοί σε οικονομικά θέματα και σημαντικές αγορές. Θα ήταν συνετό να μην αναμειχθούν φιλικά πρόσωπα σε τέτοιες υποθέσεις γιατί υπάρχει κίνδυνος διαρροών, εξαπάτησης και ακυρώσεων που θα πλήξουν και την αυτοεκτίμησή τους.

Οι Δίδυμοι που έχουν γεννηθεί γύρω στις 10/6 οφείλουν να προσέξουν θέματα υγείας, σχέσεων και επαγγελματικά καθώς προμηνύονται απογοητεύσεις, εξασθένιση, και ακυρώσεις. Ίσως υποστείτε καταστάσεις δυσφήμισης και νιώσετε εγκαταλελειμμένοι. Αποφύγετε ενάρξεις/συμφωνίες διότι το πιθανότερο είναι να μεταβληθούν και να ματαιωθούν.

Οι Καρκίνοι που γεννήθηκαν γύρω στις 11/7 χρειάζεται να φροντίσουν την ψυχική τους υγεία περισσότερο. Αναστατώσεις και μυστικά σχετίζονται με σπουδές, νομικά ζητήματα, ταξίδια τα οποία ίσως ματαιωθούν ή τους φέρουν απογοήτευση.

Οι Λέοντες που γεννήθηκαν γύρω στις 11/8 ενδέχεται να βιώσουν αλλαγές στο φιλικό τους κύκλο καθώς η συμμετοχή του στα οικονομικά τους ίσως ναυαγήσει. Ακόμη, ένα δάνειο σε ένα φιλικό πρόσωπο μπορεί να αποτελέσει πηγή εξαπάτησης για τους Λέοντες.

Οι Παρθένοι που γεννήθηκαν γύρω στις 12/9 θα βιώσουν αλλαγές σε καριέρα, σχέσεις με πρόσωπα κύρους. Τα γεγονότα αυτά σχετίζονται με απογοητεύσεις, αναθεωρήσεις ή ματαιώσεις σε σχέσεις ή συνεργασίες καθώς και σε νομικά ζητήματα. Προσοχή και στην υγεία.

Οι Ζυγοί που γεννήθηκαν γύρω στις 12/10 θα έχουν αλλαγές, προβληματισμούς, ματαιώσεις σε θέματα σπουδών, μακρινών ταξιδιών ή νομικών υποθέσεων που σχετίζονται με θέματα υγείας ή εργασίας.

Οι Σκορπιοί που γεννήθηκαν γύρω στις 11/11 ίσως δυσκολευτούν σε οικονομικά θέματα που σχετίζονται με εφορίες, δάνεια, συντάξεις, κληρονομιές, ασφάλειες. Η εμπλοκή ερωτικών συντρόφων ή παιδιών θα φέρει απογοητεύσεις και ασυνεννοησία και όσοι έχουν επιχειρήσεις ίσως έχουν  οικονομικές ακυρώσεις ή διαρροές.

Οι Τοξότες γύρω στις 11/12 θα έρθουν αντιμέτωποι με αλλαγές σε σχέσεις και συνεργασίες. Νομικές υποθέσεις δεν προχωρούν. Προσοχή και στην υγεία. Τα προβλήματα θα σχετίζονται με θέματα ακινήτων ή οικογένειας που θα έχουν το στοιχείο της ματαίωσης και του μπερδέματος.

Οι Αιγόκεροι που έχουν γεννηθεί γύρω στις 9/1 θα υποστούν διαφοροποιήσεις στην καθημερινότητα με συναδέλφους, στην εργασία και χρειάζεται να είναι προσεκτικοί σε θέματα υγείας που θα προκύψουν. Προσοχή και στα ζωάκια. Όλες αυτές οι αναθεωρήσεις και οι αλλαγές σχετίζονται με απογοητεύσεις ή ακυρώσεις σε συμφωνίες, σπουδές και σε σχέση με τα αδέρφια.

Οι Υδροχόοι που γεννήθηκαν γύρω στις 8/2 θα κληθούν να διαχειριστούν τις σχέσεις με το σύντροφο ή τα παιδιά καθώς και προβλήματα σε επιχειρηματικά σχέδια καθώς θα υπάρξουν οικονομικές διαρροές και μείωση της αυτοεκτίμησης τους.

Οι Ιχθείς που έχουν γενέθλια γύρω στις 9/3 οφείλουν να είναι προσεκτικοί σε θέματα σπιτιού, ακινήτων, γονέων και υγείας. Το κλίμα θα είναι απογοητευτικό, θα υπάρχει χάος, ασυνεννοησία και οι όποιες αποφάσεις στους τομείς αυτούς δύσκολα θα εκπληρωθούν όπως επιθυμούν.

Από την Χριστίνα Κουρουκλίδη

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα