ΔΙΔΥΜΟΙ 2021

ΝΟΝΑ ΒΟΥΔΟΥΡΗ
07/12/2020

Δίδυμοι, καλή σας χρονιά – μία χρονιά που θα αποτελέσει ορόσημο για τη ζωή σας.

Βρίσκεστε στο κέντρο των μελλοντικών συμβάντων βλέπετε, εφόσον ο συμπαντικός χορός των εκλείψεων που ήδη έχει ξεκινήσει από το 2020, έχει αποφασίσει να σας έχει παρτενέρ, γεγονός που αφορά και τα τρία δεκαήμερα του ζωδίου σας. Όλο αυτό συμβαίνει ενώ παράλληλα υποστηρίζεστε από τους Δία και Κρόνο που πλέον θα βρίσκονται στο ζώδιο του Υδροχόου, κάτι που δείχνει πως οι αναπόφευκτες αλλαγές που θα βιώσετε, θα έχουν την στήριξη του Σύμπαντος αν μη τι άλλο. Οι σχέσεις (συναισθηματικές και μη) και η εξέλιξη τους, θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο κατά τη διάρκεια του έτους, το ίδιο και οι συνεργασίες. Καλείστε να αλλάξετε τον τρόπο που βλέπετε τα πράγματα κι επικοινωνείτε.

Ο επαγγελματικός και οικονομικός τομέας:
Οι μεγάλες αλλαγές που υπόσχεται το 2021 για εσάς, είναι λογικό να μην αφήσουν ανεπηρέαστο και το επαγγελματικό κομμάτι. Άλλωστε, οι συνεργασίες σας θα σας απασχολήσουν και είναι βέβαιο ότι κάποιοι κύκλοι θα ολοκληρωθούν για να πάρουν άλλοι τη θέση τους. Ευτυχώς, θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες παράλληλα. Περισσότερο προσεκτικοί όμως για τυχόν απογοητεύσεις, εξαπατήσεις ακόμα και αποκαλύψεις που δεν θα λειτουργήσουν υπέρ σας, θα πρέπει να έχετε όσοι είστε γεννημένοι από 10 έως 15 Ιουνίου και όσοι έχετε πλανήτες στα μεταβλητά ζώδια στις μοίρες 19° έως 24°. Η επιρροή του Ποσειδώνα εδώ μπορεί εύκολα να είναι παραπλανητική και να μην διακρίνετε σωστά τις καταστάσεις ώστε να παίρνετε και τις σωστές αποφάσεις. Αλλαγές λοιπόν αλλά και “ασάφεια” επαγγελματική, ειδικά για τους Διδύμους του τρίτου δεκαημέρου, που καλείστε να αναπτύξετε διάκριση στον επαγγελματικό τομέα.

Το 2021, δεν είναι η χρονιά που θα λέγαμε ότι σημαντικοί παράγοντες επηρεάζουν τα οικονομικά σας προς το καλύτερο, όμως σίγουρα η στήριξη των Δία και Κρόνου, φέρνουν αν όχι ευκαιρίες και σε αυτόν τον τομέα, στήριξη τουλάχιστον. Αν μη τι άλλο, ολοκληρώθηκε η περίοδος των σοβαρών οικονομικών αλλαγών για εσάς σε γενικό επίπεδο, με τις εκλείψεις να αλλάζουν άξονα και να ξεκαθαρίζουν περισσότερο την εικόνα, στον τομέα αυτό. Είναι ευκαιρία όμως να μπουν οι βάσεις που θα φέρουν περισσότερες επαγγελματικές ευκαιρίες από το τέλος του έτους κυρίως και κατά τη διάρκεια της επόμενης χρονιάς. Η επαγγελματική αναβάθμιση θα φέρει και οικονομικό όφελος σε αυτή τη περίπτωση.

 

Η προσωπική σας ζωή:
Ήδη έγινε σαφές από την εισαγωγή του κειμένου, ότι οι μεγάλες αλλαγές της χρονιάς θα εκφραστούν στον τομέα των σχέσεων, του γάμου αλλά και των συνεργασιών. Οι εκλείψεις που θα λάβουν χώρα (αλλά και όσες έχουν ήδη λάβει από το 2020), θα φέρουν σωρεία μεταμορφώσεων εκεί, σε συνάρτηση ασφαλώς με το προσωπικό σας ωροσκόπιο αλλά και με το τι θα “βρουν” μπροστά τους: Αν επιμένετε να συντηρείτε καταστάσεις που δεν λειτουργούν ή αρνείστε να αντιμετωπίσετε θέματα που διαβρώνουν τη συναισθηματική σας ζωή, ήρθε η ώρα να τα αντιμετωπίσετε. Αν πάλι είστε μόνοι σας, ενεργοποιείται μία περίοδος που νέοι άνθρωποι θα μπουν στη ζωή σας και ενδέχεται να τραβήξουν το ενδιαφέρον σας. Η περίοδος από τις αρχές Μαρτίου ως και τις τελευταίες μέρες του Απριλίου, φαίνεται αρκετά έντονη μέσα σε όλα και σε ό,τι αφορά τα συναισθηματικά σας ώστε να γίνει κάποια εκκίνηση. Το ίδιο και ο Οκτώβριος του 2021, έως και την πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου. Το τέλος του έτους θα βρει αρκετούς από εσάς να έχετε διαφοροποιήσει την προσωπική σας ζωή και να κάνετε νέα σχέδια για το μέλλον. Άλλωστε κι εδώ, θα βοηθήσουν τα τρίγωνα των Δία και Κρόνου, όχι μόνο να γίνετε “διπλοί” αλλά και να σταθεροποιήσετε σχέσεις. Άλλοι πάλι, θα μπορέσετε να απελευθερωθείτε από πολλά βάρη και μη λειτουργικές καταστάσεις, ίσως ευκολότερα απ’ ότι περιμένατε. Ο τελευταίος μήνας του χρόνου, είναι έντονος για ό,τι αφορά τα ερωτικά σας, σε κάθε περίπτωση.

Η υγεία σας:
Μεγάλη η βοήθεια των τριγώνων των Δία και Κρόνου για το 2021, που δείχνει ότι στηρίζεται μέσα σε όλα και ο τομέας της υγείας. Πρόκειται για μία χρονιά όμως που απαιτεί από εσάς τυπικότητα και ενδιαφέρον για την υγεία και τη διατροφή σας. Οι εκλείψεις του έτους δεν επιτρέπουν αφέλειες και για προληπτικούς λόγους όταν επηρεαζόμαστε από εκείνες, φροντίζουμε να δρούμε σύμφωνα με τους κανόνες πρόληψης για να μην βρεθούμε σε δύσκολη θέση. Οι πιο ευαίσθητοι εκ των εκπροσώπων του ζωδίου, είστε όσοι έχετε γεννηθεί από τις 8 έως και τις 14 Ιουνίου περίπου. Οι Ποσειδώνιες επιρροές λειτουργούν και “διαλυτικά”, οπότε το πιθανότερο είναι να νιώθετε την ενέργεια και την ζωτικότητα σε χαμηλότερα επίπεδα και να χρειαστεί να προσπαθήσετε να δυναμώσετε με κάποιους τρόπους. Συν τοις άλλοις, θα είστε περισσότερο εκτεθειμένοι σε ιούς και ασθένειες, άρα δώστε προσοχή στην υγεία σας και μην αμελείτε να φροντίζετε τη διατροφή και το σώμα σας.

 

Τι ευνοείται το 2021;
Όσοι Δίδυμοι ξεκινάτε σπουδές, το κάνετε σε ιδανική για εσάς περίοδο. Αν πάλι είστε υπό σκέψη, δείτε το θετικότερα το θέμα, εφόσον μόνο καλά μπορούν να προκύψουν από την απόφαση να παρακολουθήσετε έναν κύκλο σπουδών ή σεμιναρίων, μία ξένη γλώσσα κλπ. Από την άλλη, ευνοείται και ό,τι σχετίζεται με το εξωτερικό, άσχετα αν αφορά σπουδές ή όχι και γενικώς τα ταξίδια στα οποία φαίνεται να διευκολύνεστε πολύ περισσότερο από άλλα ζώδια. Η κύρια θετική επιρροή όμως, αφορά κάτι πολύ μεγαλύτερο: Την ευκαιρία να δείτε την μεγάλη εικόνα των πραγμάτων (κάτι για το οποίο η αλήθεια είναι ότι δεν είστε φτιαγμένοι) και να αλλάξετε εξ’ αιτίας αυτού απόψεις, ακόμα και στάση απέναντι στη ζωή, αφήνοντας πίσω πεποιθήσεις που τελικώς δεν εξυπηρετούσαν την πορεία σας.

*Για μία πιο ολοκληρωμένη εικόνα, είναι χρήσιμο να διαβάζετε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας.

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα