ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 2021

ΝΟΝΑ ΒΟΥΔΟΥΡΗ
15/12/2020
Ανήκετε στα ζώδια που πέρασαν πολύ δύσκολες εξετάσεις τα προηγούμενα χρόνια. Όσοι έχετε γεννηθεί 13 ως 17 Ιανουαρίου αλλά και όσοι έχετε πλανήτες και ωροσκόπο από την 24η ως την 27η μοίρα του Αιγόκερω και των υπόλοιπων Παρορμητικών ζωδίων, δεν έχετε τελειώσει με τον Πλούτωνα που συνεχίζει να αλλάζει τη ζωή σας και εσάς τους ίδιους εσωτερικά.
Όλοι όμως, μηδενός εξαιρουμένου, θα καλωσορίσετε το νέο έτος “ελαφρύτεροι”. Διότι μπορεί η εργατικότητα και η σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζετε τη ζωή να σας “στέφει” ως τα αγαπημένα παιδιά του κυβερνήτη σας Κρόνου, όμως η πίεση των τελευταίων ειδικά ετών λειτούργησε προσθετικά (ας μην ξεχνάμε τις εκλείψεις στον άξονα σας) και επιτέλους, ήρθε η ώρα να απελευθερωθείτε από μικρά ή μεγάλα βάρη: Το αξίζετε!
Έτσι, το 2021 ξεκινάει για εσάς θετικά και γίνεται ακόμα θετικότερο στην πορεία…
Ο επαγγελματικός και οικονομικός τομέας:
Είναι βέβαιο ότι το 2021 είναι έτος οικονομικών ευκαιριών, με τον Δία να περνά στον αντίστοιχο τομέα του ωροσκοπίου σας. Συζητήσεις, συμφωνίες και συμβόλαια  οικονομικής φύσεως θα λάβουν χώρα μέσα στο 2021, με τον Κρόνο επίσης να συμβαδίζει με τον Δία, αρχικά. Δεν μπορεί να υποσχεθεί κανείς ότι όσο θα διαρκέσει η παραμονή του Κρόνου στο ζώδιο του Υδροχόου θα “ρέουν” όλα άνετα στον οικονομικό τομέα (ας μην ξεχνάμε ότι αναμένεται ένα έτος συνολικών οικονομικών αλλαγών, σε παγκόσμιο επίπεδο). Μπορεί όμως να πει ότι η υπομονή και οι προσεκτικές κινήσεις, θα επιβραβευθούν. Πολλοί Αιγόκεροι θα κινητοποιηθείτε με ακόμα δυναμικότερο τρόπο επιχειρηματικά, έχοντας την υποστήριξη του Ουρανού και κυρίως, με διαφορετική διάθεση και “φόρα” πλέον. Όλα αυτά, υπό το σκηνικό μίας αβέβαιης παγκοσμίως κατάστασης, κάτι που θα πρέπει να λάβετε υπόψιν ώστε να δείτε και να αρπάξετε τη σωστή ευκαιρία. Εν κατακλείδι, παίρνετε βαθιά ανάσα, βλέπετε (και εκμεταλλεύεστε) περισσότερες ευκαιρίες αλλά μην περιμένετε να νιώσετε ασφάλεια, όπως τουλάχιστον την εννοείτε εσείς. Αυτό είναι κάτι που θα έρθει με υπομονή και έξυπνες κινήσεις στο μέλλον, το οποίο όμως ξεκινάτε να χτίζετε τώρα. Οι Αιγόκεροι που έχετε γεννηθεί από 13 ως 17 Ιανουαρίου, μέσα στο πλαίσιο των γενικών αλλαγών που συνεχίζουν να έρχονται στη ζωή σας (εξωτερικά κι εσωτερικά) θα δείτε αρκετές κι από τις συνεργατικές σας σχέσεις να αλλάζουν και να μεταμορφώνονται.
Η προσωπική σας ζωή:
Είδατε να αλλάζουν ριζικά οι σχέσεις σας τα προηγούμενα χρόνια, όχι με τον εύκολο τρόπο. Απαιτήθηκαν νέα όρια – είτε από εσάς προς τους απέναντι σας είτε το αντίθετο – έληξαν σχέσεις, ξεκίνησαν νέες, υπό το καθεστώς κρίσεων μάλιστα σε αρκετές περιπτώσεις. Άσχετα με το αν είστε μόνοι σας ή όχι, τα κεφάλαια “σχέση” και “γάμος”, μεταμορφώθηκαν, ως απόρροια της δικής σας ριζικής εσωτερικής αλλαγής και των αναγκών σας. Με το νέο έτος, ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο που σας καλεί να “μετρήσετε” τις συναισθηματικές σας ανάγκες και να λειτουργήσετε έτσι ώστε να καλυφθείτε επιτέλους. Εξαίρεση σε μεγάλο βαθμό, αποτελείτε όσοι έχετε γεννηθεί από τις 13 ως τις 17 Ιανουαρίου. Οι μεταμορφωτικές αλλαγές σε αυτόν τον τομέα για εσάς, συνεχίζονται. Όχι ότι αυτό ακυρώνει την τάση να σχετιστείτε με κάποιον/α. Όλοι  θα έχετε κάθε ευκαιρία  να συναντήσετε τον έρωτα, απρόσμενα μάλιστα ή ακόμα και να προχωρήσετε στο μεγάλο βήμα αν είστε δεσμευμένοι. Άλλωστε κι αυτή η έκφραση, ριζική αλλαγή δηλώνει. Απλά, ορισμένοι έχετε μπροστά σας κάποιου είδους κρίση, έναν “γόρδιο δεσμό” να κόψετε, πριν προχωρήσετε σε εκείνο που πραγματικά έχει αλήθεια και ουσία. Οι Αιγόκεροι που έχετε γεννηθεί από τις 27 Δεκεμβρίου ως τις 5 Ιανουαρίου, ανοίγετε επίσης ένα νέο κεφάλαιο στη προσωπική σας ζωή, που αλλάζει με την έλευση ενός νέου έρωτα ή ακόμα κι ενός παιδιού, γεγονός που θα ανοίξει νέους ορίζοντες.
Η υγεία σας:
Θετικότερα τα πράγματα κι εδώ και κυρίως ”ελαφρύτερα”. Τα βάρη που μειώνονται, μειώνουν και την πίεση που υπομείνατε όλο το προηγούμενο διάστημα, είναι περιττό να αναφέρουμε ποια η μετάφραση του στρες και της κούρασης στο σώμα, για να μην χρησιμοποιήσουμε τη λέξη “υπερκόπωση” στη περίπτωση σας. Καλείστε όμως να φροντίσετε την διατροφή σας και τις συνήθειες σας στο εξής, ακόμα περισσότερο. Όσοι έχετε γεννηθεί από 13 ως 17 Ιανουαρίου, θα πρέπει να είστε περισσότερο προσεκτικοί σε γενικές γραμμές και να έχετε στα υπόψιν ότι μπορεί να προκύψουν και κάποια μικρά χειρουργεία σε πολλές περιπτώσεις. Οι πρώτες μέρες του έτους θέλουν προσοχή ώστε να αποφύγετε ατυχήματα, το ίδιο και το διάστημα από 23 Απριλίου έως 11 Ιουνίου κι από τα μέσα Σεπτέμβρη ως τα τέλη Οκτωβρίου.
 
Τι ευνοείται το 2021;
Όπως προαναφέρθηκε, θα προκύψουν μέσα σε όλα και κάποιες οικονομικές ευκαιρίες που όμως θα αποδώσουν αργότερα. Αυτό θα σας οδηγήσει να εργαστείτε πάνω στα ζητούμενα σας, σε όσα αφορούν την αίσθηση ασφάλειας που θα θέλατε να λαμβάνετε, συμπεριλαμβανομένης και της συναισθηματικής!
Παράλληλα, ευνοείται ο ερωτικός τομέας, η απόκτηση παιδιών και η οι νέες δημιουργικές ασχολίες που θα σας ξεκουράσουν και παράλληλα θα αναδείξουν την δημιουργικότητα σας.
*Για μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα, είναι χρήσιμο να διαβάζετε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας. 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα