2023: Δείκτες ανάπτυξης για την ελληνική οικονομία

ASTROTEAM GUEST
29/11/2022

Τα νέα για την οικονομία της όμορφης χώρας μας δείχνουν να είναι πιο θετικά, ξεκινώντας από την άνοιξη του 2023! Το παγκόσμιο οικονομικό σκηνικό βέβαια θα δυσκολευτεί να πάρει μπρος τουλάχιστον όσο οι Σεληνιακοί Δεσμοί βρίσκονται στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού αλλά και λόγω του Πλούτωνα που διανύει τις τελευταίες μοίρες του Αιγόκερω και μαζί με τις ανατροπές εξουσιών, προκαλεί αναπόφευκτα και μια ταραχή στην οικονομία.

Στα δικά μας τώρα, από τον Φεβρουάριο κι έπειτα ξεκινά η άνθηση καθώς:

  • Ο Δίας από τον Κριό θα κάνει στις 5/02 σύνοδο με τον γενέθλιο Πλούτωνα μας, ξεκινώντας έναν συνοδικό κύκλο που θα φέρει ένα νέο κύμα επενδύσεων στη χώρα (ίσως και αύξηση στις τιμές των ακινήτων).
  • Ο χάρτης της Ελλάδας έχει 7 πλανήτες σε αέρα και φωτιά οπότε το γρήγορο πέρασμα του Δία από τον Κριό το πρώτο πεντάμηνο θα σχηματίσει πολλές ευνοϊκές όψεις τριγώνων και εξαγώνων που υποδηλώνουν οφέλη και ευκαιρίες. Σημαντικός ο σχηματισμός χαρταετού στις 11-16/03.
  • Ο Κρόνος και ο Δίας που θα περάσουν από Μάρτη και μετά στους Ιχθύς και στον Ταύρο αντίστοιχα θα σχηματίσουν το πρώτο αύξων εξάγωνο στην 7η μοίρα, δημιουργώντας έτσι έναν πολύ βοηθητικό σχηματισμό σε συνδυασμό με τον γενέθλιο Δία της χώρας στις 18-19/06.
  • Λίγες μέρες μετά ο Ουρανός από τον Ταύρο θα κάνει ταυτόχρονα εξάγωνο με τη γενέθλια Αφροδίτη και τρίγωνο με τον γενέθλιο Ποσειδώνα.
  • Η Αφροδίτη του ηλιακού τόξου της χώρας έχει περάσει ήδη από 6/11 σε θέση κυβέρνησης στον Ζυγό και μεταξύ Μάρτη και Ιούνη του 23′ θα δεχτεί ένα υπέροχο τρίγωνο του Πλούτωνα.
  • Παράλληλα ο προοδευμένος Ήλιος μας θα αρχίσει σιγά σιγά να απομακρύνεται από την ασφυκτική σύνοδο του με τον προοδευμένο Κρόνο.
  • Ο Βόρειος Δεσμός στον Ταύρο θα κάνει τρίγωνο με τον γενέθλιο Δία τον Φεβρουάριο, ενώ τον Μάιο ο γενέθλιος Βόρειος Δεσμός στην Παρθένο θα κάνει τρίγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο.

Όλα αυτά θα βοηθήσουν την Ελλάδα να μπει σε πιο γρήγορους ρυθμούς ανάπτυξης σε σχέση με άλλες χώρες, επιπλέον έχει ολοκληρωθεί το τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού που επηρέαζε καίρια σημεία του χάρτη, ενώ η Έκλειψη στο Σκορπιό την άνοιξη είναι η τελευταία που ταράζει τη γενέθλια αντίθεση Ήλιου-Κρόνου και λογικά θα προκαλέσει αναστάτωση και αστάθεια, η οποία όμως θα οφείλεται κυρίως στις εθνικές εκλογές και όχι τόσο στην οικονομική κατάσταση της χώρας

Υ.γ. Το σκηνικό δε θα αλλάξει 180 μοίρες μέσα σε λίγους μήνες, όμως το σημαντικό είναι πως -από Μάιο με Ιούνιο του 23′- θα ξεκινήσει δειλά-δειλά και σταδιακά μία ανοδική πορεία στα ταμεία της χώρας, ενώ ταυτόχρονα θα ανοίξουν περισσότερες και ίσως πιο αξιόλογες θέσεις εργασίας σε σχέση με τις φετινές!

 

Από τη Σουλάη Κατερίνα

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα