2021 – Τα Κλειδιά Της Επιτυχίας Για Τα 12 Ζώδια

ASTROTEAM GUEST
25/11/2020

Κριός

Για σας τα ανυπόμονα παιδιά του ζωδιακού, αυτή η χρονιά σας καλεί να πάρετε πρωτοβουλίες μέσα σε ομάδες, οργανώσεις, κόμματα και ιδρύματα οπού εκεί μπορείτε να λάμψετε. Αν συνδεθείτε με άτομα που έχουν τις ίδιες απόψεις, ενδιαφέροντα και ιδεολογίες με εσάς θα εξελιχθείτε. Είναι σημαντικό να προωθήσετε μια θετική στάση σχετικά με τις φιλίες, τις ελπίδες και τους στόχους σας. Εργαστείτε προς αυτήν την κατεύθυνση και θα κάνετε τους στόχους σας πραγματικότητα.

Ταύρος

Φίλοι μου καλοί, φέτος μπορείτε να προάγετε την καριέρα σας με επιτυχία αν εργαστείτε επιμελώς. Αν δεν εργάζεστε, με συνεχή προσπάθεια μπορείτε να βελτιώσετε την κοινωνική σας θέση και φήμη. Μπορείτε να αναλάβετε μια θέση εξουσίας και ευθύνες σε κάποιο τομέα. Έχετε αυξημένες οργανωτικές και αρχηγικές ικανότητες που θα σας οδηγήσουν στην επιτυχία. Δώστε περισσότερο χρόνο και ενέργεια σε έναν γονιό και θα ανταμειφθείτε με μια καλή και υγιή σχέση.

Δίδυμος

Εσείς παιδιά αγαπημένα του Ερμή, φέτος μπορείτε να ανακαλύψετε τον κόσμο είτε μέσω των ταξιδιών είτε με την ανάλυσης της ανθρώπινης γνώσης. Εργαστείτε σε θέματα σχετικά με ανώτερες σπουδές, μακρινά ταξίδια, σε ότι σχετίζεται με το εξωτερικό, τα ανώτερα δικαστήρια και τις εκδόσεις. Η θρησκεία, η φιλοσοφία ζωής και οτιδήποτε διευρύνει τους ορίζοντες σας φέτος προάγεται, αρκεί να δουλέψετε για αυτά. Φέτος δώστε την ενέργεια σας για να κτίσετε μια υγιή σχέση με τα πεθερικά.

Καρκίνος

Φίλοι μου συνήθως λειτουργείτε με το συναίσθημα αλλά φέτος αν ασχοληθείτε και δώσετε την ενέργεια σας, σε πρακτικά θέματα όπως τα οικονομικά με τον σύντροφο, κληρονομιές, θέματα Εφορίας, ασφάλειες και διατροφές θα έχετε μεγάλη επιτυχία. Καλή περίοδος για να ψάξετε τον εαυτό σας, ή να ξεσκεπάσετε καταστάσεις και θέματα ώστε να αναμορφώσετε την ζωή σας σε κάποιο τομέα. Ασχοληθείτε με την αποβολή τοξινών από το σώμα σας μέσω της διατροφής.

Λέων

Εσείς οι λαμπεροί άνθρωποι του ζωδιακού φέτος έχετε εύνοια στο γάμο και τις σχέσεις σας. Αν εργαστείτε για αυτά θα απολαύσετε ασφάλεια και σιγουριά. Οι ελεύθεροι, αν το επιθυμείτε, προχωράτε σε γάμο και προοδεύετε. Φέτος, αν προσπαθήσετε, όλες οι διαπροσωπικές σχέσεις σας αποκτούν κατανόηση και συναίσθημα. Οι συνεργάτες είναι επιβοηθητικοί. Ενώστε δυνάμεις με άλλους και δεν θα χάσετε. Οι εχθροί σας φέτος εύκολα αποδυναμώνονται.

Παρθένοι

Αγαπημένοι φίλοι για σας το κλειδί βρίσκεται στον χώρο της εργασίας και στα θέματα της υγείας. Υπάρχει θετικό εργασιακό περιβάλλον και θα έχετε επιτυχία αν ασχοληθείτε με την ανάλυση των πραγμάτων και προσέξετε την λεπτομέρεια. Αν προσφέρετε υπηρεσίες στους άλλους, θα ανταμειφθείτε. Θετικό κλίμα με υφισταμένους. Φέτος προωθείστε θέματα υγείας και διατροφής επειδή υπάρχει καλή προδιάθεση οργανισμού. Φροντίστε τα ζωάκια σας.

Ζυγός

Γλυκά παιδιά της Αφροδίτης, αξιοποιείστε με σκληρή δουλειά την δημιουργική ικανότητα και την αυτοπραγμάτωση. Εργαστείτε και οργανώστε οτιδήποτε σας κάνει να νιώθετε σημαντικοί. Ευνοείται η επιχειρηματικότητα. Φέτος ασχοληθείτε και με αυτά που σας δίνουν ευχαρίστηση. Τα χόμπι, τα παιχνίδια και οι διασκεδάσεις έχουν θεραπευτικό αποτέλεσμα πάνω σας. Αν δώσετε την ενέργεια σας στα παιδιά, εκείνα θα σας προσφέρουν ασφάλεια και υποστήριξη. Επιτυχία στην τεκνοποίηση.

Σκορπιός

Φίλοι μου καλοί, φέτος επενδύστε σε οικογενειακούς και συναισθηματικούς δεσμούς που θα ικανοποιήσουν τις ψυχικές σας ανάγκες. Αν ενδιαφερθείτε και φροντίστε κάποιον θα ανταμειφθείτε με ασφάλεια και ζεστασιά. Ασχοληθείτε με το γενεαλογικό σας δένδρο, τις παραδόσεις, τις ρίζες της οικογένειας. Αν εργαστείτε με όρεξη θα έχετε μεγάλη εύνοια σε θέματα σχετικά με γη, σπίτια, ακίνητα, κληρονομιές αλλά και την διαχείριση του σπιτιού. Ισχυρός συναισθηματικός δεσμός με έναν γονιό.

Τοξότης

Τυχερά παιδιά του Ζωδιακού η επιτυχία φέτος συνιστάται στις συναλλαγές με τους άλλους, την συγκέντρωση πληροφοριών και την επικοινωνία με το κοντινό σας περιβάλλον. Εργαστείτε προς αυτήν την κατεύθυνση και θα έχετε απολαβές. Εκφράστε ελεύθερα τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας αλλά ακούστε και τους άλλους στο τι θέλουν να πουν. Προωθείστε συμβόλαια και τα μικρά ταξίδια. Ευνοείται η εκπαίδευση και η αγορά μεταφορικού μέσου. Φέτος βελτιώστε τις σχέσεις με τα αδέλφια σας.

Αιγόκερως

Αγαπημένοι φίλοι, φέτος έχετε αυξημένη οικονομική διόραση και καλύτερο τρόπο διαχείριση των οικονομικών σας σε σχέση με άλλες χρονιές. Ασχοληθείτε πειθαρχημένα με τα οικονομικά σας. Έτσι αφενός θα έχετε αύξηση των οικονομικών σας πόρων σας και αφετέρου θα νιώσετε ασφάλεια. Εκτός από χρήματα και κεκτημένα, αυξημένη είναι η αυτοεκτίμηση και η αυτοπεποίθηση που διαθέτετε. Έχετε καλή αίσθηση και για το σώμα σας που αυξάνει την αυτο-αξία σας.

Υδροχόος

Ουράνια πλάσματα, το στερέωμα μιλά για σας. Εκμεταλλευτείτε την πλανητική συγκυρία για να ξεχωρίσετε από το πλήθος. Κάντε νέα ξεκινήματα που θα σας δώσουν καινούριες εμπειρίες και θα σας φέρουν σε επαφή με νέες καταστάσεις. Πολλές οι επιλογές και οι ευκαιρίες που σας προσφέρονται να εξερευνήσετε. Για να γίνουν βεβαίως αυτά πρέπει και εσείς να εργαστείτε σκληρά προς αυτήν την κατεύθυνση. Αν δεσμευτείτε το κέρδος που θα έχετε, θα είναι μεγάλο φέτος.

Ιχθείς

Φίλοι μου καλοί, φέτος έχετε αυξημένη διαίσθηση που σας οδηγεί να καταλαβαίνετε τις ανάγκες των άλλων και να υιοθετείτε την σωστή συμπεριφορά. Σχέσεις με ιδρύματα, νοσοκομεία και φυλακές ευνοούνται. Αν ασχοληθείτε με γιόγκα, προσευχή και διαλογισμό θα νιώσετε μια εσωτερική, μυστική ένωση. Η ησυχία, η απομόνωση, και η επαφή με την φύση, ειδικά με την θάλασσα έχουν θεραπευτικό αποτέλεσμα αποτέλεσμα πάνω σας. Οι υπηρεσίες αυτοθυσίας προς άλλους σας ανεβάζουν σε άλλο επίπεδο.

Από την Ελισσάβετ Κουνάνη

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα