Ζόρικος Ιούλιος για 4 ζώδια!

ΒΑΣΙΑ ΚΟΝΤΗ
30/06/2022

Ένας καυτός Ιούλιος πλησιάζει και φέτος στη χώρα μας που εκτός των υψηλών θερμοκρασιών που θα επικρατήσουν με φόβο πάντα να ελλοχεύει για πυρκαγιές στα ταλαιπωρημένα δάση μας, πυρετό φαίνεται να σηκώνουν και τα 4 σταθερά ζώδια.

Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι δεν έχουν να αντιμετωπίσουν μόνο τον Κρόνο σε σκληρές γωνίες να τους οριοθετεί και συχνά να τους εμποδίζει να υλοποιήσουν τα σχέδια τους, αλλά και τον Ουρανό επίσης να προκαλεί αστάθεια και να κλονίζει κάθε σημαντική τους κίνηση. Ασφάλειες κι ανασφάλειες βγαίνουν στην επιφάνεια ανάλογα φυσικά και με το προσωπικό ωροσκόπιο του καθενός και ανασύρονται οικονομικές, συναισθηματικές αλλά και επαγγελματικές φοβίες που τους δημιουργούν άγχη και στρες στο περιβάλλον. Υπάρχουσες δυσαρέσκειες τείνουν να ενταθούν καθώς οι καυτές μέρες του Ιουλίου προχωρούν και ο Άρης στις 5 του μήνα κάνει κι αυτός την είσοδο του στο ζώδιο του Ταύρου. Ιδιαίτερα οι γεννημένοι περίπου στις 25, 30, 8 και 16 του κάθε ζωδίου θα πρέπει να είναι ακόμα περισσότερο υποψιασμένα για τυχόν δύσκολες και επώδυνες καταστάσεις έντασης που θα καλεστούν να αντιμετωπίσουν.

  • Οι Ταύροι αρχικά με τις σχέσεις και τις συνεργασίες τους, θέματα υγείας που έχουν παραμελήσει, αλλά και δυσκολίες στο άμεσο περιβάλλον καθημερινής τους δραστηριότητας που με διαρκείς ανατροπές και εμπόδια θα πρέπει να ανταπεξέλθουν.
  • Οι Λέοντες αρχικά με συσσωρευμένο άγχος και κούραση που τους έχει εξοντώσει τα τελευταία αποθέματα ενέργειας προκειμένου να ανταποκριθούν στις αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις, αλλά και με υπερβολικές ξαφνικές ανατροπές δεδομένων σε άλλοτε σίγουρες και ασφαλείς επενδύσεις(οικονομικές και συναισθηματικές).
  • Οι Σκορπιοί στο μάτι του κυκλώνα των σημαντικών «άλλων» είτε πρόκειται για συντροφικές σχέσεις, είτε για οικογενειακές. Οι απαιτήσεις όλων ξεπερνούν κατά πολύ τις δυνατότητες τους και ελλοχεύει κίνδυνος κατάρρευσης, παραίτησης, αποχωρισμού.
  • Τέλος για τους Υδροχόους το έδαφος φαίνεται να τραντάζεται κάτω από τα πόδια τους κυριολεκτικά εφόσον και τα οικογενειακά ζητήματα αλλά και ό,τι σχετίζεται με περιουσιακά και ακίνητα τους δημιουργεί τρομερό στρες. Αν φυσικά μέσα στο οικογενειακό περιβάλλον επικρατούν οι παραπάνω συνδυασμοί ζωδίων τότε τα πράγματα θυμίζουν το ηφαίστειο της Αίτνας που ξαφνικά εκρήγνυται.

Φυσικά τα εξωτερικά γεγονότα όπως τα γεωφυσικά φαινόμενα, σεισμοί, εκρήξεις και πτώσεις πολιτικών προσώπων εξουσίας, καταρρεύσεις κυβερνήσεων, ξαφνικές εκλογικές αναμετρήσεις κλπ. θα είναι στην ατζέντα του μήνα και θα τα παρακολουθούμε καθημερινά στα media.

Δύσκολες ημερομηνίες οι 5 και 6 Ιουλίου, οι 19 και 20 Ιουλίου καθώς και 28 και 29 Ιουλίου.

Καλή μας τύχη!

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα