ΗΠΑ: Η Υπερδύναμη σε κρίση

ΒΑΣΙΑ ΚΟΝΤΗ
27/11/2020

Συμπίεση και Θραύση… έγραφα πριν από 2 χρόνια προσπαθώντας να τοποθετηθώ πάνω στην επίμαχη συνάντηση του Κρόνου με τον Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερω – ζώδιο που αγαπά την εξουσία και κάνει ότι μπορεί γι’ αυτήν, συχνά ξεπερνώντας τη διαχειριστική επιδεξιότητα του ζωδίου του Σκορπιού, κάνοντάς τον να φαντάζει μαθητούδι του δημοτικού στην εκτελεστική φάση της διαχείρισης αυτής.

Κρόνος κυβερνήτης του Αιγόκερου, αγαπά την τάξη και την «παλιά εξουσία» τις κυβερνήσεις και τα μεγάλα κεφάλια – την καθεστηκυία τάξη, την οργάνωση και την οριοθέτηση όλων αυτών που ξεφεύγουν από τα παραδοσιακά πρότυπα που επιθυμεί να συντηρήσει. Το μεγάλο δίλημμα έρχεται από τον Πλούτωνα κυβερνήτη του Σκορπιού, που σαν παντοδύναμος Θεός του κάτω κόσμου, συνηθίζει ότι ακουμπά να το σκοτώνει (πρωτίστως) και στην συνέχεια, αν μετρήσει ιδιότητες και ποιότητες της βαριάς Καρμικής ιστορίας που μεταφέρει στο κύτταρο, αποφασίζει αν αξίζει να δώσει την ευκαιρία της αναγέννησης ή όχι!

Ανεξάρτητα αν έχει θέση έξαρσης στον Αιγόκερω, που αρκετοί ερευνητές αστρολόγοι του την αποδίδουν, σαν πλανήτης που επίσης αγαπά και ταυτίζεται με την επιθυμία της εξουσίας που έχει το ζώδιο του Αιγόκερω, δεν παύει να είναι δυνατός, μεγαλύτερος και ισχυρότερος από τον Κρόνο. Η μεταξύ τους συνάντηση -σύνοδος- συνοδικός κύκλος 35 περίπου ετών, δεν παύει να είναι ένα νέο ξεκίνημα, ένας νέος κύκλος, ένας νέος σπόρος… κάτι καινούργιο ξεκινά, αφού πρωτίστως στις 3 ακριβείς επαφές τους… τον σκοτώσει, τον τερματίσει, τον πιέσει, τον εξοντώσει… μην απορείτε που ΔΕΝ φαίνεται, καθότι «πολύ σκληρός για να πεθάνει» Κρόνος είναι αυτός, και τα χτυπήματα του Πλούτωνα τον λάβωσαν και σέρνεται τις τελευταίες μοίρες του Αιγόκερου, πριν περάσει στον επίσης αγαπημένο του Υδροχόο. Ομαδικός περιορισμός και κατάλυση εξουσιών, δικτατορίας -μας γράφει ο Ebertin- στην κοσμοβιολογία του, και όσοι έχετε ασχοληθεί με την κοσμοβιολογία γνωρίζετε πόσο ακριβής είναι στα λεγόμενα του.

Μα τα ζούμε, τα βιώνουμε, όλο το 2020 δίνουμε σαν ανθρωπότητα σκληρό αγώνα με τον «αόρατο εχθρό».

Μα ακόμη περισσότερο παρατηρούμε, ότι από την νύκτα των Αμερικάνικων εκλογών -με τρόμο η αλήθεια είναι- να καταρρέουν όλοι οι θεσμοί της Υπερδύναμης!

– Είδαμε θεσμικούς φορείς της πολιτείας να μην μπορούν να συγκρατήσουν «λογοκρισία» στα λεγόμενα ενός εν ενεργεία Προέδρου, Πλανητάρχη!
– Είδαμε την κορωνίδα της Δημοκρατίας να πετάει στα σκουπίδια αποφάσεις ανώτερων δικαστών.
– Είδαμε τα media να ανακηρύττουν Πρόεδρο πρόωρα και μετά να το παίρνουν πίσω και να αντικαθιστούν το εκλεγμένος με το «προβαλλόμενος» ως Πρόεδρος.
– Είδαμε τα νομοθετικά σώματα και εκτελεστικές εξουσίες παράλυτες.
– Είδαμε εξαθλιωμένα ψέματα αναπαραγωγής «δημοσιογραφίσκων» να μεταφράζουν «λάθος» ή να παρανοούν λέξεις που δεν μπορούσαμε να φανταστούμε καν ότι θα ήταν τόσο πια ξεμπροστιασμένα.

Και ο φόβος διάχυτος παντού να κυριεύει! Αν οι Δημοκρατικοί θεσμοί της υπερδύναμης καταρρέουν σε 48 ώρες, τότε ποιοι άλλοι θεσμοί ανά τον κόσμο είναι ικανοί να επιβιώσουν;

Οι εκλείψεις είναι εδώ και πάντα φέρνουν στο Φως ότι κρυμμένο από το παρελθόν, ειδικά η έκλειψη 30/11 με ακρίβεια πάνω στον Ωροσκόπο των ΗΠΑ, θα φέρει στην επιφάνεια και στο άμεσο περιβάλλον των Αμερικανών πολιτών, ότι έχει γίνει πίσω από την πλάτη τους και παρασκηνιακά λειτουργούσε πολύ καιρό πίσω. Το μεσουράνημα της χώρας στην Παρθένο- κυβέρνηση, ανώτατος άρχων, δημόσιος βίος -το κυβερνά ο Ερμής από την 24η μοίρα καρκίνου-, να βάλλεται σκληρά από τον Κρόνο Πλούτωνα και Άρη από τον Κριό μέχρι τελικής πτώσης του. Η συνολική εικόνα του κράτους χτυπιέται από «κακεργέτες» πλανήτες που σείουν το τακτικό οικοδόμημα της υπάρχουσας κυβέρνησης. Το τελικό αποτέλεσμα, θα κρατήσει ισχυρό το τρίγωνο του Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, που δεν θα αφήσει να διαλυθεί το δημοκρατικό πολίτευμα της χώρας. Οι εκλείψεις φέτος -που προηγήθηκαν αλλά είναι ακόμα ενεργές- είχαν στόχο τον γενέθλιο ήλιο 13 Καρκίνου αλλά και τον γενέθλιο Κρόνο – υπόσταση και Νόμος – νόμοι που εξαφανίστηκαν μέσα σε 24 ώρες, νόμοι που απωλέσθηκαν (Κρόνος) σε ένα κράτος που ο Ήλιος του «έσβησε» από μια καλοκαιρινή έκλειψη. Αν πιάσουμε δε προοδευμένα συστήματα, ο Ποσειδώνας δεσπόζει παντού- διάλυση, χάος, θολούρα, απάτη, «παρατυπίες» ονομάστηκαν από τους τοπικούς άρχοντες Γερουσιαστές. Προοδευμένος Ποσειδώνας 26η μοίρα Παρθένου με ακρίβεια πάνω στο μεσουράνημα και δημόσιο βίο της χώρας! Η προοδευμένη σελήνη μόλις πάτησε στον Υδροχόο αναζητά την ανατροπή, την επανάσταση, την χαμένη της ελευθερία κι αδιαφορεί για τα μέτρα, τους όρους τις συνθήκες. Απαιτεί ο λαός να δώσει την απάντηση και μόνον αυτός, ενώ η άλλη Σελήνη του ηλιακού τόξου αποχωρεί από το συμβιβαστικό ζώδιο του ζυγού και κάνει την είσοδο της στο Σκορπιό, βυθίζοντας στο σκοτάδι μεν τους ανθρώπους και τους φέρνει κοντά στο «θανατηφόρο» ένστικτο του σκορπιού, δεικνύοντας ότι «κάτι» ή «κάποιος» πρέπει να πεθάνει πριν η χώρα βρει ξανά την χαμένη της ισορροπία. Ο Πλούτωνας σε κρίσιμη μοίρα 0 Ζυγού, ο γενέθλιος Πλούτωνας να δέχεται την επιστροφή του και μια ολική επαναφορά των ΗΠΑ στα άρθρα του Συντάγματος περί ελευθερίας και ελεύθερου λόγου των πολιτών της (σίγουρα όχι μέσα από τα θεσμικά ΜΜΕ που τους εξαπατούν κατά συρροή και κατ’ επανάληψη). Οι εκλείψεις μίλησαν και έχουν να πουν πολλά ακόμα μέχρι τις 20 Ιανουαρίου – μέρα που ο Άρης συναντά τον Ουρανό και οι «εκρήξεις» μαζί με τον Δία Κρόνο του Υδροχόου θα τις απλώσουν στα πέρατα του κόσμου.

Έτσι είναι η ζωή… πρέπει να πεθάνεις για να γεννηθείς απ’ την αρχή, και τώρα είναι το σημείο που καλείται ολόκληρος ο πλανήτης που παρακολουθεί «να σκοτώσει» τη χθεσινή νεκρή του γνώμη περί ελευθερίας, πριν το τέρας ξυπνήσει εντελώς και σπάσει τα δεσμά. Ο Πλούτωνας θα σκοτώσει τελικά τον Κρόνο και αυτή θα είναι η τελευταία του λέξη._

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα