ΤΥΧΕΡΟ ΖΩΔΙΟ για το 2023…και το πιο άτυχο επίσης!

ΒΑΣΙΑ ΚΟΝΤΗ
29/08/2022

Το 2023 θα συμβούν πραγματικά μεγάλες αλλαγές στην ροή των ενεργειών όλων των ζωδίων και αυτό γιατί μεγάλοι πλανήτες όπως ο Δίας, ο Κρόνος και ο Πλούτωνας θα μεταφερθούν σε διαφορετικά ζώδια από αυτά του 2022. Οι Δεσμοί της Σελήνης θα μεταφερθούν στον άξονα Κριού-Ζυγού και η Αφροδίτη θα μείνει περίπου 5 μήνες στο φλογερό ζώδιο του Λέοντα!

Την μεγαλύτερη εύνοια από τις πλανητικές αλλαγές θα τις βιώσουν τα ζώδια της γης και του νερού, αρχίζοντας από τον Ταύρο που θα υποδεχθεί τον καλό πλανήτη Δία τον Μάιο 2023! Σε συνδυασμό με την αποχώρηση του Κρόνου από τον Υδροχόο και την είσοδό του στους Ιχθύς, θα λέγαμε ότι πρόκειται για bonus manus, εφόσον οι ενέργειες Κρόνου και Δία θα είναι κατά κάποιον τρόπο συμβατές (γη και νερό) και φυσικά κάποια στιγμή θα πραγματοποιηθεί και το 1ο εξάγωνο μεταξύ τους, που θεωρείται η καλύτερη και πιο δυναμική θετική γωνία, μετά τη σύνοδό τους τον Δεκέμβριο του 2020! Ο Ποσειδώνας επίσης από το ζώδιο των Ιχθύων, συνεχίζει να τους τροφοδοτεί με έμπνευση, όραμα και συναίσθημα, υποστηρίζοντας τις αλλαγές που έχουν τολμήσει να υλοποιήσουν μέχρι τώρα.

Τώρα σε ό,τι αφορά το πιο άτυχο ζώδιο για το 2023, πραγματικά δε φαίνεται να είναι κάποιο που να παίρνει αυτό το βραβείο εξ ολοκλήρου δικό του. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι μόνο τα μεταβλητά του γ’ δεκαημέρου, Δίδυμοι, Τοξότες και Παρθένοι που είναι γεννημένοι περίπου 17, 18, 19 και 20 του ζωδίου τους, θα πρέπει να είναι πάρα πολύ προσεκτικά κι αυτό εξαιτίας του Ποσειδώνα, που ίσως θολώσει την κρίση για τις επιλογές τους και φέρει ένα θολό αποτέλεσμα που δε θα καταφέρουν να το αξιοποιήσουν.

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα