Όπως τότε, έτσι και τώρα | Το απόλυτο όραμα που βυθίστηκε στα σκοτάδια του ωκεανού!

ASTROTEAM GUEST
22/06/2023

Το απόλυτο όραμα που βυθίστηκε στα σκοτάδια του ωκεανού!

Μετά από ένα αιώνα έρχεται ξανά το ίδιο γεγονός στο ίδιο σημείο να μας θυμίσει ότι τα πάντα σε αυτήν εδώ την ζωή λειτουργούν ισότιμα! Όπως και τότε οι υψηλά κατέχοντας ξεκίνησαν για να κατακτήσουν και να εξουσιάσουν μια άλλη ήπειρο έτσι και τώρα οι υψηλά κατέχοντες ξεκίνησαν να κατακτήσουν το βάθος του ωκεανού, εκεί που χάθηκαν όλα μια για πάντα στις 15 Απριλίου του 1912.

Η προγενέθλια έκλειψη που έγινε πριν το ναυάγιο του Τιτανικού είχε τον πλανήτη Πλούτωνα σύνοδο με τον πλανήτη Άρη στις 27/28 μοίρες του Διδύμου και την ώρα που έχασε κάθε επικοινωνία το υποβρύχιο, στις 19 Ιουνίου 2023, ο Ήλιος ήταν στις 28 μοίρες πάνω στην σύνοδο αυτήν! Αυτό πυροδοτήθηκε από τον διελαύνοντα Πλούτωνα στις 29 μοίρες του Αιγόκερω σε ταυ τετράγωνο με την έκλειψη που έγινε στις 20 Απριλίου του 2023, στον άξονα των Δεσμών της Σελήνης στα ζώδια Ζυγού / Κριού και με όψη χιαστή με τον Ήλιο της ημέρας της εξαφάνισης. Η δύναμη και η εξουσία μέσω του χρήματος και η υπέρ εκτίμηση του Εγώ έδωσε την απώλεια διαμέσου Ανώτερης Δύναμης όπως και τον άνισο αγώνα μεταξύ της ανθρώπινης επιβίωσης και της δύναμης του βάθους του ωκεανού, με όλα τα δυσάρεστα επακόλουθα, συναισθηματικά και σωματικά για τα άτομα που βρίσκονται στο υποβρύχιο! Αξιοσημείωτο είναι ότι στην βύθιση του Τιτανικού είχαμε τον ίδιο άξονα των Δεσμών της Σελήνης, με τον Χείρωνα από τον χάρτη εξαφάνισης του υποβρυχίου να βρίσκεται σε σύνοδο με τον Βόρειο Δεσμό, το τραύμα ξαναβγαίνει για να μας θυμίσει την κοινή μοίρα μεγάλου αριθμού ανθρώπων! Το γεγονός ότι στις 14 Οκτωβρίου 2023 θα έχουμε Ηλιακή έκλειψη στις 21 μοίρες Ζυγού σε ακρίβεια με τον Νότιο Δεσμό στον χάρτη της βύθισης του Τιτανικού, μας δείχνει ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο ανασύροντας ξανά στην επιφάνεια την ιστορία του αβύθιστου υπερ-ωκεάνιου που όμως κατάληξε στον βυθό!

  • Το μεσοδιάστημα Ουρανού/Πλούτωνα του υποβρυχίου στην Σελήνη του Τιτανικού.
  • Το μεσοδιάστημα Άρη/Δεσμών του υποβρυχίου επίσης στην Σελήνη του Τιτανικού.
  • Το μεσοδιάστημα Σελήνη/Πλούτωνα του υποβρυχίου στον βόρειο Δεσμό του Τιτανικού και σε τετράγωνο με Ποσειδώνα Τιτανικού.
  • Το μεσοδιάστημα Πλούτωνα/Δεσμών του υποβρυχίου στον Δια του Τιτανικού.

Ακόμη μια φορά ξυπνούν μνήμες (Σελήνη) με ανταπόδοση κάρματος! Ποιες ψυχές ήταν αυτές που έπρεπε να το ζήσουν το 1912 και ήρθαν τώρα να το βιώσουν μέχρι τέλους;

 

Από την Αναστασία Συμεού

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα