Συμβαίνει… ΤΩΡΑ: Madonna

ΔΗΜΗΤΡΑ ΝΑΤΣΙΟΥΛΗ
15/02/2023

Συμβαίνει… ΤΩΡΑ: Madonna

“Η Μαντόνα δημοσίευσε μια digital art εικόνα που έχει γίνει viral τις τελευταίες ημέρες και αποτυπώνει το δύσκολο έργο των διασωστών στη σεισμόπληκτη Τουρκία.
Στη φωτογραφία, η οποία δημιουργήθηκε ψηφιακά και είναι προϊόν επεξεργασίας, ένας διασώστης της ΕΜΑΚ κρατά τρυφερά στην αγκαλιά του ένα μικρό παιδί από τα ερείπια στη γειτονική χώρα. Δημιουργήθηκε με σκοπό να αποτυπώσει το πώς η τραγωδία έφερε κοντά τους δύο λαούς και πώς Έλληνες και Τούρκοι αγκαλιάστηκαν τη δύσκολη στιγμή.
Η Μαντόνα αναφέρει στο μήνυμα που συνοδεύει τη φωτογραφία: «Όλοι μιλούν για αγάπη την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου! Ας στείλουμε όλη μας την αγάπη και τη θεραπευτική ενέργεια στην Τουρκία και στη Συρία, που υπέστησαν μεγάλες απώλειες και καταστροφές σε αυτόν τον τεράστιο σεισμό».”
Πηγή: iefimerida

Ο Ουρανός -κυβερνήτης έκτου στον χάρτη της διάσημης καλλιτέχνιδας, οίκος της προσφοράς και της υπηρεσίας- σε σύνοδο με ακρίβεια με τον Άρη της -κυβερνήτη ογδόου. Αρκετά προκλητική όψη. Η Μαντόνα, Λέων φυσικά, έχει γενέθλια σύνοδο Ήλιου-Ουρανού και αυτό την κάνει ανατρεπτική, εκκεντρική, ιδιαίτερη. Και αυτή τη φορά εκτονώνει ουράνια, ψηφιακά, υπερ-παγκόσμια!

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα