Προσωπική ανακοίνωση και παρατήρηση | Η τραγωδία της διέλευσης του Ερμή από τον Ταύρο! – Κώστας Λεφάκης

ΚΩΣΤΑΣ ΛΕΦΑΚΗΣ
16/05/2023

Έχουμε μιλήσει πολύ για τον Ερμή ανάδρομο και σχεδόν σε υπερβολικό ή σε υπερθετικό βαθμό. Χρόνια τώρα, παρατηρώντας τα ουράνια σώματα στην περιφορά τους γύρω από τον Ήλιο, προσπαθώ να σημειώνω αυτό που αστρολογικά εκπροσωπούν σε κάθε ζωδιακή μετακίνησή τους. Εκείνο που έχω παρατηρήσει στατιστικά αν θέλετε, τα τελευταία χρόνια κυρίως, από το 2018 και μετά, είναι ότι το πέρασμα του Ερμή από το ζώδιο του Ταύρου δεν είναι καθόλου καλό πια, σε σύγκριση με το βαθύτερο παρελθόν. Είναι αλήθεια ότι, γενικότερα ανά καιρούς συμβαίνουν μεταβολές στις πλανητικές επιρροές ανάλογα με τη ζωδιακή τους θέση, σε σχέση με τη θεωρία. Με δυο λόγια, κατά καιρούς προκύπτει μια αναθεώρηση, αυτό θέλω να τονίσω.

Η ανώτερη οκτάβα του Ερμή, ο Ουρανός, στον Ταύρο είναι σε πτώση.

Καταλήγω, λοιπόν, σήμερα να πω ότι το πέρασμα του Ερμή από τον Ταύρο τον τελευταίο καιρό είναι βαρύ ή αν θέλετε αρνητικό στις οικονομικές σχέσεις των ανθρώπων, στη ρευστότητα του πορτοφολιού τους, στη συνεννόηση με το περιβάλλον και ενδεχομένως στις ερωτικές τους σχέσεις. Κι επειδή η ανώτερη οκτάβα του Ερμή, ο Ουρανός, στον Ταύρο είναι σε πτώση, ο οποίος βρίσκεται εκεί από τα μέσα του Μαΐου 2018 και θα φύγει στο τέλος του 2025. Φαίνεται, λοιπόν, ότι ο Ερμής που περνάει από αυτό το ζώδιο επηρεάζεται από τον Ουρανό και μεταλλάσσεται κι αυτός σε πρόξενο ταλαιπωριών στην επικοινωνία και την οικονομική συναλλαγή του κόσμου ολόκληρου, όπως αυτή τη φορά έχει μείνει από τις 15/3 που μπήκε και θα φύγει από τον Ταύρο στις 15/6. Είναι σα να λέμε 10 φορές ανάδρομος, όταν περνάει από τον Ταύρο, να το πούμε έτσι με χιούμορ!

Επίσης, θέλω να αναφέρω σχετικά με το ποιο είναι καλό ή κακό ζώδιο, τολμώ σήμερα μετά από 50 χρόνια υπηρεσίας στο αντικείμενο, αν θα με ρωτήσει κανείς, να πω ότι το πιο προβληματικό ζώδιο σήμερα είναι ο Ταύρος (σαν προσωπική παρατήρηση). Με δυο λόγια, αν κανείς θέλει να δοκιμάσει την αντοχή και την ικανότητα επιβίωσης, δεν έχει παρά να συμβιώσει ή να συνεργαστεί με έναν Ταύρο.

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα