Ο εκρηκτικός Ουρανός σε αντίθεση με τον επικοινωνιακό Ερμή

ASTROTEAM GUEST
17/11/2020

17.11.20 Η εκρηκτική φύση του Ουρανού με τον Πλανήτη της επικοινωνίας προκαλεί μεγάλη νευρικότητα και θα χρειαστεί να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στον τρόπο που διαφωνούμε με τους συνομιλητές μας, για να αποφύγουμε απότομες αντιδράσεις και διαπληκτισμούς. Ο Ουρανός ενώ σέβεται τις διαφορετικές ιδέες, στην επαφή του με τον Ερμή τον αποδυναμώνει τελείως από αντοχή και υπομονή. Ο τρόπος της επικοινωνίας γίνεται προκλητικός, πολύ προσοχή για να μην ξεφύγουμε επικοινωνιακά και προσβάλουμε τους άλλους και κατά συνέπεια τον εαυτό μας. Ο Ερμής από το Σκορπιό έχει πολλά μυστικά και ο Ουρανός ως πλανήτης της αλήθειας θα τα αποκαλύψει αδιαφορώντας για τα σοκαριστικά αποτελέσματα. Τα νεαρά άτομα που ανήκουν σε αυτή τη κατηγορία των ζωδίων θα είναι ιδιαίτερα αντιδραστικά, γι΄ αυτό οι γονείς να αποφύγουν σοβαρές συζητήσεις για να μην έρθουν σε αντιπαραθέσεις.

Ιδιαίτερη προσοχή τα σταθερά Ζώδια δηλαδή Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του 1ου δεκαημέρου και όσοι έχουν πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτά τα ζώδια. Μεγαλύτερη προσοχή όσοι έχετε πλανήτες στις πέντε τελευταίες μέρες του 1ου δεκαημέρου, για να μη δημιουργήσετε επικοινωνιακό χάσμα με το ταίρι σας.

Μυστικά και σκάνδαλα θα έρθουν στην επιφάνεια και θα έρθετε αντιμέτωποι με την αλήθεια και θα απαλλαγείτε από πιθανές ενοχές. Επίσης προσοχή στη βιασύνη για να αποφύγετε ατυχήματα και ιδιαίτερα όσοι είστε επιρρεπείς, καλύτερα να αποφύγετε τις μετακινήσεις. Σε κοινωνικό επίπεδο οι διαφορετικές ιδέες και ο επικοινωνιακός ¨πόλεμος¨ πολύ πιθανό να μας εκνευρίσει πάρα πολύ, γι’ αυτό καλό είναι να κρατήσουμε όσο μπορούμε την ψυχική μας ισορροπία, γιατί είναι ο μοναδικός τρόπος που θα μας βοηθήσει να αντέξουμε τις γενικότερες δυσκολίες!

Από την Ιωάννα Κατσιμάρδου

Σχετικά άρθρα