Δίας στους Διδύμους | 26.5.2024

ASTROTEAM GUEST
25/04/2024

Ο Δίας εισέρχεται στο ζώδιο των Διδύμων στης 26/05/2024 και θα παραμείνει έως της 9/06/2025.

Ο Δίας στους Διδύμους βρίσκεται σε αδυναμία αυτό σημαίνει ότι θα δώσει εύνοια στα ζώδια αλλά λίγο πιο συγκρατημένη από το αν βρισκόταν σε ένα άλλο ζώδιο. Πρώτοι στην λίστα των ευνοημένων είναι οι Αέρινοι εκπρόσωποι του ζωδιακού Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι. Ακολουθούν οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες. Θα αρχίσουμε τις προβλέψεις μας από τους Δίδυμους πρώτα και μετά θα ακολουθήσουν και τα υπόλοιπα με την σειρά.

Κριός

H ετήσια παραμονή του Δία στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Διδύμων θα φέρει εύνοια στον τομέα της επικοινωνίας. Οι περισσότεροι από εσάς θα έρθετε πιο κοντά με αγαπημένα πρόσωπα και θα επιλύσετε πιθανές διαφωνίες του παρελθόντος γεφυρώνοντας το χάσμα ανάμεσά σας. Μεγάλο ενδεχόμενο να αποκτήσετε ένα νέο μέσω μεταφοράς η επικοινωνίας.

Ταύρος

Ανάπτυξη οικονομικής φύσεως για εσάς Ταύροι μου η οποία άλλωστε είναι και το ζητούμενο σας. Αυξάνεται η ύλη σας και αυτό παράλληλα αυξάνει την ασφάλεια σας αλλά και την αισιοδοξία σας. Εύνοια σε Κληρονομικά θέματα και επιχειρηματικά σχέδια διότι ως γνωστών όταν ένας Ταύρος “Πεισμώσει’’ για κάτι πάντα το καταφέρνει.

Δίδυμοι

Θα υπάρξουν αρκετά θετικές εξελίξεις στη ζωή σας με τον Δία στο ζώδιο σας. Θα είναι για εσάς μια πολύ κομβική χρονιά κατά την οποία θα σημειώσετε μεγάλη πρόοδο αλλά και ανάπτυξη. Μέχρι της 9/6/2025 όπου ο Δίας θα βρίσκεται σε εσάς θα τεθούν νέοι στόχοι, φιλοδοξίες, και νέα κίνητρα προς ανάπτυξη. Θα είναι η χρονιά κατά την οποία θα λάμψετε, θα αυξηθεί η αυτοπεποίθηση σας καθώς και η ψυχολογία σας. Πολλοί από εσάς υπάρχει μεγάλο ενδεχόμενο να τελέσετε έναν γάμο εφόσον υπάρχει αυτή η επιθυμία. Αν σε κάτι θα πρέπει να δώσετε λίγη προσοχή θα ήταν το κομμάτι της σωματικής σας υγείας καθώς είναι πολύ πιθανό να αυξηθεί το σωματικό σας βάρος λόγω υπερβολής. Επιχειρηματικά πλάνα και σχέδια θα έχουν εύνοια ανάλογα με το Γενέθλιο Κοσμόγραμμα του καθενός.

Καρκίνος

Για εσάς ξεκινά μια περίοδος η οποία αλλάζει ο τρόπος της σκέψεως σας καθώς και η φιλοσοφία σας χαρίζοντας σας έμπνευση και όραμα. Βλέπετε τον κόσμο από διαφορετική οπτική γωνία και βρίσκετε λύσεις σε ζητήματα που σας ταλανίζανε στο παρελθόν.

Λέων

Θα γίνεται ακόμη πιο κοινωνικοί γνωρίζοντας καινούργιο κόσμο αλλά θα έρθετε και αντιμέτωποι με αγαπημένα πρόσωπα βρίσκοντας λύσεις σε θέματα που στεκόντουσαν εμπόδιο ανάμεσά σας. Φλερτ, έρωτες, ίσως και ένας νέος απόγονος θα δώσουν περισσότερο Φως στην ζωή σας.

Παρθένος

Ο τομέας της καριέρας και των επαγγελματικών σας παίζει μεγάλο ρόλο για εσάς και θα δείτε τους κόπους σας να ανταμείβονται. Κάποιοι θα πάρετε αύξηση κάποιοι άλλοι προαγωγή ή θα βρείτε καλύτερη δουλειά. Πάντως το σημαντικό είναι πως το πρόσημο για εσάς μόνο θετικό μπορεί να είναι.

Ζυγός

Είναι ένα διάστημα που πολλοί από εσάς θα πραγματοποιήσετε ένα η και περισσότερα μακρινά ταξίδια προκειμένου να διευρύνεται τους ορίζοντές σας. Επιπρόσθετα, θα έχετε εύνοια σε προσωπική εξέλιξη, γνώσεις, καινούργιες εμπειρίες. Η υγεία επίσης είναι ένα κομμάτι που θα έχετε εύνοια.

Σκορπιός

Θα έχετε εύνοια σε κερδοφόρα ζητήματα όπως δάνεια, χρέη, κάρτες, κληρονομιές. Επίσης, νομικές υποθέσεις, γραφειοκρατικές θα επιλυθούν πιο εύκολα. Οι συνθήκες θα είναι πιο ευνοϊκές και θετικές απέναντί σας.

Τοξότης

Εσείς θα έχετε τύχη και επέκταση κυρίως στον επαγγελματικό τομέα μέσα από συνεργασίες οι οποίες θα αποδώσουν. Θα αποκτήσετε περισσότερη αρμονία και ισορροπία στην ζωή σας.

Αιγόκερως

Αρχίζετε ναι σκέφτεστε πιο αισιόδοξα σε υποχρεώσεις και εργασίες που έχετε στην καθημερινότητά σας. Τα ζητήματά σας θα αρχίσουν να επιλύονται πιο εύκολα και αυτό θα μειώσει το άγχος σας.

Υδροχόος

Έρωτες, ρομαντισμός, διασκέδαση, δημιουργικότητα είναι τα δώρα του Δία σε εσάς. Η χαρά μπορεί επίσης να προέλθει και μέσα από τα παιδιά σας όσοι είστε γονείς. Ή να αποκτήσετε έναν απόγονο εφόσον πάντα το επιθυμείτε.

Ιχθύες

Εσείς έχετε εύνοια σε οικογενειακό επίπεδο. Πολλές ευχάριστες στιγμές με την οικογένεια σας ή ακόμη και η δημιουργία μιας οικογένειας για τους αδέσμευτους. Επιπλέον, είναι πολύ πιθανό να αλλάξετε τόπο κατοικίας ή να αγοράσετε ένα νέο σπίτι.

 

Από τη Χριστίνα Χριστοδούλου

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα