Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 29/4 έως 5/5

ΔΗΜΗΤΡΑ ΝΑΤΣΙΟΥΛΗ
24/04/2024

Κριός

Ενεργοποιείστε να τρέξετε φουλ όλα αυτά τα οποία είχατε αφήσει πίσω και έπρεπε να περιμένετε. Τώρα μπορείτε να δουλέψετε θέματα με τον εαυτό σας και τις σχέσεις σας με τους άλλους. Χρειάζεστε την επιβεβαίωση για τόνωση και την παίρνετε. Ταυτόχρονα, στοχοθετείτε, επικεντρώνεστε, δημιουργείτε.

Ταύρος

Λίγο πιο προκλητικά ξεκινάει η εβδομάδα -και η επόμενη περίοδος-, με νεύρα και εντάσεις. Είναι η τελική ευθεία, παρελθούσες συμπεριφορές, κλεισίματα, πράγματα από τα οποία κρύβεστε, άγχη, φοβίες και ανησυχίες, βγαίνουν στην επιφάνεια για να τα αντιμετωπίσετε. Είναι ευκαιρία για ξεκαθαρίσματα!

Δίδυμοι

Ξεκινάει η δραστηριοποίηση σε θέματα στόχων και ανταμοιβής από τη δουλειά και είναι μια περίοδος αναζωογονητική. Ξεκαθαρίσματα σε πράγματα τα οποία πρέπει να ειπωθούν και να γίνουν. Η διαπραγματευτική σας ικανότητα στα όπλα σας. Η εύνοια έχει ξεκινήσει και ενισχύεται και σας ενισχύει!

Καρκίνος

Καιρός να βγείτε από το καβούκι σας και να ηγηθείτε μιας ομάδας, μιας κατάστασης, ή γενικότερα να εμπνεύσετε άλλους και να προωθήσετε τα σχέδιά σας. Μπαίνετε σε διαδικασία να έλθετε αντιμέτωποι με ό,τι μέχρι πρότινος σας μπλόκαρε και σας περιόριζε. Εκμεταλλευτείτε όλες τις συνθήκες για να μην πάνε χαμένοι οι κόποι σας.

Λέων

Ενέργεια, ζωντάνια, δράση και στο φυσικό σώμα και πνευματικά, είστε πανέτοιμοι να αγωνιστείτε προς όποια κατεύθυνση επιθυμείτε. Στόχοι και ταξίδια μοιάζουν ακόμα πιο κοντά. Αποφασιστικότητα, θάρρος σας γεμίζουν και η γλυκιά γεύση της νίκης. Μόνο αγκάθι ίσως η τάση σας να επιβάλετε τις δικές σας ιδέες στους άλλους.

Παρθένος

Θέματα οικονομικής διαχείρισης είναι νούμερο 1 στη λίστα προτεραιοτήτων σας. Κληρονομιές, διατροφές, δάνεια, οφειλές, τώρα είναι η ώρα να ασχοληθείτε και να αναλάβετε ρόλο δυναμικό. Αξίζει να παρατηρήσετε τι σας γεμίζει και ποιες ανασφάλειες καλύπτονται με το να έχετε τον αποκλειστικό έλεγχο. Τροφή για σκέψη!

Ζυγός

Προσοχή λίγο όλο το προσεχές διάστημα σε νεύρα, φωνές και αντιπαραθέσεις με τους άλλους, φίλους και εχθρούς. Ποια ανάγκη σας καλύπτει η ένταση αυτή; Υπάρχει και η περίπτωση του να αναδειχτείτε νικητές σε όλα όσα θέλετε να πετύχετε, να αλλάξετε, να προωθήσετε. Το crash test ήταν πετυχημένο. Συνεχίζετε.

Σκορπιός

Πολλές δουλειές έχετε να ολοκληρώστε. Εργασιακό περιβάλλον, καθημερινότητα, οργάνωση, διατροφή, εξάσκηση, εξετάσεις σε θέματα υγείας, κατοικίδια και όποια άλλη εκκρεμότητα αφορά σε χαρτιά και διεκπεραίωση. Τα λόγια δεν έχουν πολλή σημασία, περισσότερο το δικό σας τρέξιμο.

Τοξότης

Ξεκινάει ένα αρκετά πιο δραστήριο και ενεργητικό διάστημα. Έχετε αυτοπεποίθηση και βγαίνετε πιο εξωστρεφείς. Καιρός ήταν …! Έρωτας, παιδιά, δημιουργικότητα, αλλά και τριβή μέσα από αυτά τα θέματα. Εκφράστε το παραγωγικά για να μη σας βγει σε νεύρα. Ενθουσιασμός, ανάσα, αποφασιστικότητα. Κάτι αλλάζει!

Αιγόκερως

Τώρα βάζετε ένα στοίχημα με τον εαυτό σας, από το πως θα χειριστείτε αυτές τις ενέργειες εξαρτάται το προσεχές διάστημα. Δραστηριοποίηση μέσα στο σπίτι,-θέματα με τα ακίνητα γενικότερα-, μέσα στην οικογένεια, -γονείς, παιδιά. Διαχειρίζεστε τώρα πιο … εύθραυστα θέματα, με σκοπό να έχετε και λιγότερες απώλειες.

Υδροχόος

Ξεκινάει ένα διάστημα τριβής και αντιπαράθεσης με αδέρφια, φίλους, γνωστούς και συγγενείς. Σας έχουν φτάσει στο αμήν και θέλετε να τα πείτε. Αντί να αναλώνεστε σε κουβέντες και διαμάχες, προσπαθήστε να εκφράσετε την ένταση πιο παραγωγικά, πιο δημιουργικά, με στόχο το να είστε πιο δίκαιοι.

Ιχθύες

Αρχίζετε να αξιολογείτε την προσωπική σας αξία και να ανακαλύπτετε την αυτοεκτίμησή σας, ακόμα και μέσα από την οικονομική σας διαχείριση. Λέξεις-κλειδιά αξία, επένδυση, ασφάλεια, διαχείριση, μοίρασμα, ξόδεμα, σπατάλη, ύλη, ήθος, αξιοπρέπεια. Αξιολογήστε όλα αυτά που έχετε στη διάθεσή σας.

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα