Άρης στον Κριό (30/4 – 8/6/24) | «Θέση κυριαρχίας»

ASTROTEAM GUEST
24/04/2024

Ο Άρης συνδέεται με την δράση την μάχη και την διεκδίκηση! Είναι ο πλανήτης που μας σπρώχνει να επιβιώσουμε, να βγούμε στο στίβο της ζωής και να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις της.

Συνδέεται επίσης με τη σεξουαλικότητα του ατόμου και τον τρόπο που διεκδικεί το έτερον ήμισυ! Ο Άρης στον Κριό είναι στο περιβάλλον του γι αυτό και είναι σε θέση κυριαρχίας! Παίρνει πρωτοβουλίες χωρίς να τον νοιάζει η αποδοχή ή μη των πράξεων του! Στον σεξουαλικό κομμάτι μας έλκουν άνθρωποι που είναι δυναμικοί και γενικώς διεκδικητικοί στις επιλογές τους. Στους άντρες βγαίνει ένα μπρουτάλ προφίλ ενώ στις γυναίκες μπορεί να επιζητούν κάποιο δυναμικό άντρα να σταθεί δίπλα τους που όμως δεν θα τις καπελώνει. Ασχολείται πολύ με τα σπορ και τα αθλήματα, όσα έχουν φυσική ρώμη και εννοείται του αρέσουν τα σπορ αμάξια και η ταχύτητα ενώ τρελαίνεται να πρωτοπορεί με τις επιχειρηματικές του ιδέες και να βγαίνει μπροστά για να δείξει το δρόμο στους υπόλοιπους με περίσσιο θάρρος. Δεν δέχεται εύκολα τσαμπουκάδες, θα απαντήσει πίσω εν ριπή οφθαλμού – καμία φορά και με βίαιο τρόπο- δεν φοβάται τον ανταγωνισμό μη σας πω ότι τον προκαλεί κιόλας γιατί είναι κάτι που τον κρατά ζωντανό. Αν θυμώσει, του περνά εύκολα αρκεί να κάνει ή να πει αυτό έχει μέσα του εκείνη τη στιγμή, δεν κρατά απωθημένα. Τουλάχιστον αρχετυπικά και αν δεν χτυπιέται από κάποιο άλλο μεγάλο πλανήτη, όπως τον Κρόνο ή τον Ποσειδώνα.

Οι όψεις του Άρη στον Κριό αυτήν την περίοδο:

Μόλις μπει στο ζώδιο του Κριού θα σχηματίσει ένα εξάγωνο με τον Πλούτωνα στις 2ο του Υδροχόου δίνοντας του επιπλέον δύναμη για να καταφέρει αυτά που θέλει και να επιβληθεί για τους στόχους του. Όψη που διοχετεύουμε τον δυναμισμό μας για να πετύχουμε στα επαγγελματικά μας. Στις 20/5 η σύνοδος με τον Βόρειο δεσμό στις 15ο του Κριού αφυπνίζει την ανθρωπότητα να ξεσηκωθεί, να επαναστατήσει, να πάρει πρωτοβουλίες προς βελτίωση των συνθηκών ζωής, να δούμε όσα μας ανήκουν και να εμπνεύσουμε και άλλους προς αυτή τη κατεύθυνση. Στις 30/5 η σύνοδος με τον Χείρωνα στις 20ο του Κριού φέρνει στην επιφάνεια τραύματα που αφορούν το «εγώ» μας, ίσως ένα θέμα υγείας που χρήζει άμεσης αντιμετώπισης.

Άρης & Εκλείψεις

Ο Άρης στο πέρασμα του από τον Κριό θα ενεργοποιήσει και τις εκλείψεις στον άξονα Κριού/Ζυγού τόσο της άνοιξης όσο και του φθινοπώρου που πέρασε αλλά και του φθινοπώρου που έρχεται. Παρατηρήστε όσο είστε γεννημένοι κοντά στις 25/3, 28/9, 26/6 & 26/12 να συμβούν γεγονότα (5-8/5) ή να επαναληφθούν θέματα που άνοιξαν τον Μάρτιο. Επίσης, όσοι είναι γεννημένοι κοντά στις 31/3, 2/7, 2/10 & 31/12 θα δουν γεγονότα κοντά στις 14/5 που θα επαναληφθούν το φθινόπωρο του 2024. Όσοι είναι γεννημένοι στις 8/4, 11/7, 12/10 & 9/1 θα δουν γεγονότα που ξεκίνησαν τον Απρίλιο κοντά στις 26/5. Τέλος όσοι είναι γεννημένοι κοντά στις 11/4, 14/10, 13/7 & 12/1 θα δουν γεγονότα που συνέβησαν το φθινόπωρο του 23 κοντά στις 28/5.

Πώς θα επηρεάσει ο Άρης από τον Κριό κάθε ζώδιο – Ωροσκόπο;

Κριός – πρωταγωνιστές του διαστήματος αυτού καθώς ο Άρης δικός σας κυβερνήτης βρίσκεται στο ζώδιο σας και ανεβάζετε ταχύτητες, παίρνετε αποφάσεις και ξεκινάτε νέα ζωή είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο! Προσοχή στο θυμό, στην υγεία σας και στο πώς παίρνετε αποφάσεις στις διαπροσωπικές σχέσεις γιατί μπορεί να φανείτε υπερβολικά επιθετικοί!

Ταύρος – ο Άρης ένα ζώδιο πίσω από το δικό σας προκαλεί πονοκέφαλο ενώ δεν μπορείτε να ηρεμήσετε και να ξεκουραστείτε. Υπάρχει ένα έντονο παρασκήνιο στα επαγγελματικά που σας κουράζει αλλά πρέπει να κινείστε διακριτικά και φυσικά να δώσετε έμφαση ώστε να απομακρύνετε οτιδήποτε δημιουργεί εσωτερικό θυμό ή είναι τοξικό για εσάς από έναν άνθρωπο μέχρι μια συνήθεια (π.χ. κάπνισμα).

Δίδυμοι – εντάσεις και τρέξιμο να επιτύχετε τους στόχους σας έχετε αυτό το μήνα με τον Άρη να στηρίζει τα φιλόδοξα σχέδια σας. Ξεκαθαρίσματα σε φιλικό επίπεδο και καρμικές νέες γνωριμίες.

Καρκίνος – έντονο διάστημα με επαγγελματικές υποχρεώσεις, αγώνας να καταξιωθείτε αλλά και μία αναγκαστική στροφή στα επαγγελματικά σας βήματα! Προσοχή στις συγκρούσεις με ανώτερους και με πρόσωπα που έχουν ένα σημαντικό λόγο στο οικογενειακό περιβάλλον!

Λέων – αγωνία για σπουδές, πτυχία, μεταπτυχιακά και πάσης φύσεως έγραφα, γνωριμία από το εξωτερικό ή το χώρο του πανεπιστημίου μπορεί να σας σπρώξει επαγγελματικά ή να σας κινητοποιήσει να βρείτε ένα νέο νόημα στη ζωή σας. Προσοχή στο φανατισμό των απόψεων σας καθώς εύκολα γίνεστε μπουρλότο για ιδεολογικούς λόγους!

Παρθένος – άγχος και αγωνία για τα οικονομικά έχετε αυτή τη περίοδο, θα τακτοποιήσετε έξοδα, οφειλές, δάνεια και διατροφές! Αυξημένη λίμπιντο στα ερωτικά, ξεκαθαρίσματα και σε μια πολύ προσωπική σχέση.

Ζυγός – ο Άρης παίρνει θέση απέναντι σας και οι άλλοι απαιτούν την προσαρμογή σας σε νέα δεδομένα είτε αυτό αφορά μια προσωπική σχέση ή μια συνεργασία! Καρμικές γνωριμίες ή αποχωρισμοί από σημαντικά πρόσωπα της ζωής σας! Ξεκαθαρίσματα και σε νομικής φύσης ζητήματα (πχ διαζύγιο).

Σκορπιός – ο Άρης είναι και δικός σας κυβερνήτης παραδοσιακά εκτός από του Κριού και τώρα θα σας τρέξει αρκετά σε θέματα φίτνες, υγείας και στη διαχείριση του στρες στη καθημερινότητα σας. Προσοχή στις εργασιακές σχέσεις με συναδέλφους. Αν είστε άνεργοι δεν είναι απίθανο να βρείτε τώρα μια εργασία!

Τοξότης – τα ερωτικά σας ένστικτα ξεσηκώνει η θέση του Άρη εδώ, καρμικές γνωριμίες. Προσοχή σε διαφωνίες με τα παιδιά σας, μπορείτε να δραστηριοποιηθείτε επιχειρηματικά και να αξιοποιήσετε τις ιδέες που έχετε προς όφελος σας!

Αιγόκερως – ο Άρης σε κόντρα με το δικό σας ζώδιο ενεργοποιεί τα θέματα του σπιτιού και της οικογένειάς σας! Προσοχή σε ζημιές μες το χώρο σας, θέλετε να κάνετε κάποιες αναδιαμορφώσεις στο ακίνητο. Η ψυχολογία σας είναι έκρυθμη και δεν μπορείτε να ηρεμήσετε καθώς υπάρχουν κάποιοι παράγοντες ή άνθρωποι που δημιουργούν ένταση μες το σπίτι.

Υδροχόος – σας ταιριάζει περισσότερο η θέση του Άρη εδώ αλλά δεν θα πρέπει να είστε βιαστικοί στις αποφάσεις και τις επιλογές που παίρνετε. Προσοχή στην επικοινωνία με τους γύρω σας ή τα αδέρφια. Ίσως τώρα να προκύψει ένα ταξίδι σύντομο.

Ιχθύες – ώρα για να παλέψετε για τα οικονομικά σας, τις αξίες που έχετε, και τι μπορείτε να διεκδικήσετε σε αυτόν τον τομέα! Μην παίρνετε παρορμητικές αποφάσεις καθώς μπορεί να βρεθείτε εκτεθειμένοι από τα πολλά έξοδα!

 

Από τον Πάνο Ζήκο

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα