Η τιμωρία των ΜΜΕ – μέσω της Αστρολογίας

ΒΑΣΙΑ ΚΟΝΤΗ
12/11/2020

Η αστρολογία μελετά και μεταφράζει τα σύμβολα που μας δίνει ο Ουρανός, μέσω του αστρολόγου που «γνωρίζει» αυτή τη γλώσσα! Η επικοινωνία, η πληροφορία και ότι σχετίζεται με την κυκλοφορία της επικοινωνίας, είναι ζητήματα Ερμή και του ζωδίου των Διδύμων καθώς και του άξονα 3/9 σε έναν χάρτη προσωπικό ή κοσμικό. Οι Δίδυμοι στη ζωή μας μιλούν, αγαπούν να επικοινωνούν, μεταφέρουν τα μαντάτα ως ζώδιο το οποίο κυβερνά ο Ερμής, αλλά συνηθίζει να μην εξηγεί, καθώς αφήνει αυτή τη δουλειά στο «άλλο» υπεύθυνο ζώδιο της κυβέρνησης του Ερμή, αυτό της Παρθένου. Έτσι λοιπόν οι Παρθένοι αφού λάβουν την πληροφορία, αμέσως μετά αγαπούν να εξηγούν να αναλύουν και φυσικά να κάνουν ταυτόχρονη κριτική στις πληροφορίες που μεταφέρουν. Τα ΜΜΕ λοιπόν, οι εφημερίδες τα περιοδικά, τα κανάλια, τα ραδιόφωνα, οι δημοσιογράφοι, το διαδίκτυο, τα sites, ό,τι μεταφέρει την πληροφορία, συμβολίζεται από τον πλανήτη Ερμή!


Οι εκλείψεις που πρόκειται να γίνουν 30 Νοεμβρίου αλλά και η άκρως εμπρηστική ολική έκλειψη 14 Δεκεμβρίου, λαμβάνουν χώρα στον άξονα της πληροφορίας Διδύμων/Τοξότη. Οι εκλείψεις σαν τονισμένοι αφαιρετικοί δείκτες που έχουν σαφή κατεύθυνση να απωλεσθεί μια κατάσταση προκειμένου να αντικατασταθεί από μια άλλη, έχουν στόχο αυτή την περίοδο τον πλανήτη Ερμή – ο οποίος συμμετέχει ενεργά ιδιαίτερα στην 2η έκλειψη/καταιγίδα αλλαγών στο συγκεκριμένο κομμάτι. Τα ΜΜΕ θα τιμωρηθούν από τις αποκαλύψεις για λογαριασμό τους ακόμη περισσότερο, θα χάσουν εντελώς την αξιοπιστία τους και οι άνθρωποι θα απομακρυνθούν ακόμα περισσότερο από αυτά!

Όλοι μας παρατηρούμε και βλέπουμε εδώ και πάρα πολύ καιρό ότι σε όλο τον κόσμο κάτι δεν πάει καλά με το κομμάτι της ενημέρωσης. Οι άνθρωποι έχουν απομακρυνθεί πολύ από την τηλεόραση, η οποία τρέχει πλέον εκείνη πίσω από το κοινό και όχι το κοινό πίσω από αυτήν. Παλιές πετυχημένες συνταγές ΔΕΝ δουλεύουν πια – ότι μας επαναφέρουν ως συνέχεια είναι χείριστης ποιότητας, χωρίς την έμπνευση και το όραμα της αρχικής πρωτοτυπίας, και πραγματικά όσο και να θέλει κάποιος να παρακολουθήσει, εκνευρίζεται και φεύγει. Αν πιάσουμε δε το κομμάτι της ενημέρωσης, είναι ακόμα πιο τραγικό. Οι άνθρωποι προτιμούν να ενημερώνονται από το διαδίκτυο επιλέγοντας ποιον και τι θα ακούσουν έχοντας ως βεβαιότητα ότι οι ειδήσεις στην τηλεόραση ΔΕΝ θα τους πουν την αλήθεια ή ότι θα τους περάσουν μηνύματα φόβου, πόλωσης ή θα είναι με κάποιο τρόπο χειριστικά. Πάντα γνωρίζαμε τη δυνατότητα των εφημερίδων και των δημοσιογράφων να περνούν απόψεις στοχευμένα υπέρ των συμφερόντων τους, ΑΛΛΑ αυτό που ζούμε πλέον στη σημερινή εποχή, έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Η παραπληροφόρηση δεν έχει όρια και φυσικά ο Ερμής αποφάσισε να τους τιμωρήσει!

Η παρουσία του σκοτεινιάζει από τις εκλείψεις Νοεμβρίου Δεκεμβρίου 2020 και αποφασίζει να εξαφανίσει κάθε τι που δεν συνάδει με τη δική του δυναμική στην πληροφορία και την ενημέρωση.

Αισθάνεται μειωμένος, κακοποιημένος και παραφρασμένος έχοντας βαρεθεί να του αποδίδουν μόνο τα δύσκολα φαινόμενα ή τις ασυνεννοησίες που προκαλεί τις περιόδους που έχει οπισθόδρομη φαινομενικά κίνηση. Οι εντολές του σαφείς να κυκλοφορούν οι άνθρωποι την πληροφορία και να την παραποιούν κατά πως τους βολεύει. Ήδη γνωρίζουμε πολύ καλά πόσο δύσκολα περνούν οι άνθρωποι που εργάζονται στα media, πόσο χρεωμένα είναι, πόσες απολύσεις, πόσος πανικός τα τελευταία χρόνια!


Ο Νότιος δεσμός της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη θα αποδώσει τα πρέποντα ως βασική ανταμοιβή από την παρελθούσα εμπειρία. Το ανταποδοτικό Κάρμα είναι εδώ και κανείς δεν μπορεί να το αλλάξει. Από τον Τοξότη (ανώτερη γνώση, ιδεολογία, φιλοσοφία, θρησκευτικά ιδεώδη και φανατισμός  σε αυτά) πρέπει να μετατραπούν σε απλή πληροφορία, την ενημέρωση με ποικίλους τρόπους, συμπεριλαμβάνοντας όλες τις γνώμες και όλες τις απόψεις. Πρέπει να πάμε στον Βόρειο Δεσμό των Διδύμων λοιπόν χωρίς αυτή την εμμονή στο Βόρειο δεσμό του Τοξότη!! Κι αν καλά μου media δεν το κάνετε μόνα σας… απλά θα σας επιβληθεί!

Οδηγός για τα ΜΜΕ
– Ασχολία για βαθιά θέματα επικοινωνίας και πληροφόρησης με τρόπο απλό και κατανοητό
– Όχι στην κατοχή της αλήθειας για «κάποιους» λίγους κι εκλεκτούς
– Ποικιλία και πολύπλευρη, ενημέρωση στ’ αλήθεια κι όχι απλά να το διατυμπανίζετε
– Όλες οι απόψεις πρέπει να κυκλοφορούν
– Επίγνωση των ορίων σε αυτά που πρέπει και δεν πρέπει να λέγονται
– Όχι στο φανατισμό
– Όχι στην πληροφορία που δεν μπορεί να αντιληφθεί το κοινό (απλότητα)
– Όχι στο αρρωστημένο ενδιαφέρον για τρομακτικά θέματα
– Όχι στο δογματισμό και τις απόλυτες απόψεις
– Όχι στα κατασκευασμένα γεγονότα (ως πληροφορία)
– Όχι στην προσκόλληση σε φανατικές ιδεολογίες (με σκοπό το κέρδος)

Εξάλλου ΔΕΝ είναι αυτή η πραγματική σας εργασία, αλλά να ενημερώνετε σωστά τον κόσμο με ευρύτητα στις απόψεις και παρουσιάζοντας όλες τις εκτιμήσεις των άλλων, ακόμα και αν δεν συμφωνείτε. Μάλλον οι δημοσιογράφοι πια θα πρέπει να θεσπίσουν κάποιον Όρκο (παρεμφερή με τον όρκο του Ιπποκράτη για τους γιατρούς), να ασκούν το λειτούργημα τους αγνά και χωρίς χρησιμοθηρία, ακολουθώντας το «Πορευθέντες μαθητεύσατε πάντα τα Έθνη»

Η ανταποδοτική δικαιοσύνη είναι εδώ και θα επιβληθεί από τον κοσμικό Νόμο!

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα