Η τελευταία Έκλειψη 4 Δεκεμβρίου ρίχνει τίτλους «τέλους»

ΒΑΣΙΑ ΚΟΝΤΗ
02/12/2021

Ο τελευταίος μήνας του χρόνου επιφυλάσσει εκπλήξεις για την ανθρωπότητα και μάλιστα επιτέλους αισιόδοξα μηνύματα, για την εξέλιξη όλων αυτών που μας απασχολούν! Η μεταφορά των Δεσμών της Σελήνης σύντομα στον άξονα Ταύρου- Σκορπιού θα μεταφέρει το ενδιαφέρον μας ξεκάθαρα σε ζητήματα οικονομικά και ασφαλειών και πολύ λιγότερο σε θέματα που σχετίζονται με το φόβο και την υγεία. Η Έκλειψη/Νέα Σελήνη 4 Δεκεμβρίου στις 9.42 π.μ., για τη χώρα μας είναι η τελευταία σε μεταβλητά ζώδια και δίνει το μήνυμα ενός οριστικού τέλους αλλά και μια νέας αρχής σε επίπεδο «μαθητείας» και γνώσης, που αποκομίσαμε από τις χρονιές που μας ταλαιπώρησαν με το θέμα “Covid 19” και σίγουρα μάθαμε πολλά, εκπαιδευτήκαμε στο να ζούμε σε μια τελείως διαφορετική κοινωνία, ύστερα από τις καταστροφικές αλλαγές που επέφερε στη ζωή μας ο «ιός» που εισέβαλε.

Μια αναγέννηση/αποκατάσταση που θα ρίξει φως σε σκοτεινά σημεία της ζωής μας…

Η ελπίδα ανανεώνεται με την είσοδο του 2022 και ίσως η Πρωτοχρονιά φέτος να είναι η σημαντικότερη ημερομηνία για αυτές τις αλλαγές, παρόλο που η Έκλειψη συμβαίνει στις 4 Δεκέμβρη! Μια ολική Έκλειψη δηλώνει την απώλεια του φωτός για κάποιες καθοριστικές στιγμές αλλά και την αναγέννηση του αμέσως μετά. Μια αναγέννηση/αποκατάσταση που θα ρίξει φως σε σκοτεινά σημεία της ζωής μας, που προφανώς θα αποχωρήσουν οριστικά στο άμεσο μέλλον. Η προετοιμασία, η αφύπνιση και οι αποφάσεις που θα πάρουμε, σχετικά οτιδήποτε μας ταλαιπωρεί και μας κουράζει, θα είναι καθοριστικές. Σημαντική στιγμή, λοιπόν, να αναρωτηθούμε ποια ακριβώς είναι τα πρόσωπα, τα πράγματα και οι καταστάσεις που μας κούρασαν και αποφασιστικά να τους δείξουμε το δρόμο προς την έξοδο!

Δείτε εδώ λοιπόν πώς πρέπει να κινηθείτε ανάλογα με το ζώδιο και τον Ωροσκόπο σας!

Κριός

Κλείστε οριστικά παλιές υποθέσεις με συγγενικά πρόσωπα που σας απασχόλησαν και πετάξτε σκουριασμένες ιδέες και τακτικές, που ολοκάθαρα δε λειτουργούν πια. Αναρωτηθείτε και απαντήστε ειλικρινά τί θα θέλατε να εντάξετε στη ζωή σας ως νέο ενδιαφέρον και αποφασίστε σπουδές και επιμόρφωση σε νέους τομείς της ζωής σας, που θα σας δώσουν νόημα και αισιοδοξία. Προγραμματίστε τα ταξίδια που πάντα ονειρευόσασταν!

Ταύρος

Κλείστε οριστικά θέματα οικονομικά που έχετε και δεν εξαρτώνται εντελώς από εσάς. Η συμμετοχή τρίτων σας γεμίζει ανασφάλειες και φοβίες εφόσον δε λειτουργούν όλοι αξιόπιστα όπως εσείς. Αναρωτηθείτε ποιος είναι ο τρόπος για να έχετε μια ουσιαστική ψυχολογική ανάταση και τολμήστε να απομακρυνθείτε από αρνητικούς ανθρώπους, που σας τονίζουν τους φόβους σας

Δίδυμοι

Κλείστε οριστικά και τερματίστε σχέσεις και συνεργασίες, που αποδείχθηκαν ότι δε σας προσέφεραν ουσιαστική βοήθεια όταν τις είχατε ανάγκη. Αναρωτηθείτε αν άξιζαν τον κόπο να ασχοληθείτε μαζί τους και πάρτε σκληρές αποφάσεις, που θα σας οδηγήσουν όμως στο να δώσετε ευκαιρίες σε νέους ανθρώπους να πλησιάσουν κοντά.

Καρκίνος

Κλείστε οριστικά και μην ασχοληθείτε ξανά με θέματα που εδώ και καιρό τρέχετε να διεκπεραιώσετε στην καθημερινότητά σας (και δε λένε να κλείσουν). Αποφασίστε να πετάξετε κακές συνήθειες, όπως την κακή διατροφή ή το τσιγάρο και αναρωτηθείτε τί είναι αυτό που σας κάνει καλό και βάλτε το στη ζωή σας. Φροντίστε τον εαυτό σας από την αρχή.

Λέων

Κλείστε οριστικά σχέδια που ολοφάνερα δεν ανήκουν στο δρόμο σας και απλά καθυστερούν την εξέλιξή σας. Η δημιουργικότητά σας έχει ανάγκη να στραφεί σε νέα μονοπάτια. Αναρωτηθείτε αν η ερωτική σας ζωή είναι ικανοποιητική και μη βολευτείτε σε ασφαλή πρόσωπα που σας ρίχνουν τη διάθεση και δε σας εμπνέουν να νιώσετε χαρά και έκσταση.

Παρθένος

Κλείστε οριστικά υποθέσεις που σχετίζονται με οικογενειακά θέματα, που σας στεναχωρούν και βλέπετε ότι τίποτε δεν αλλάζει. Ίσως είναι καιρός να απομακρυνθείτε από το πατρικό σας και να κάνετε αλλαγές σε θέματα σπιτιού ή ακινήτων γενικότερα. Η χαμηλή αυτοεκτίμηση δε σας ταιριάζει φέτος και είναι ώρα να αναλάβετε δράση, αφού αποχωρήσετε από αυτούς που σας κρατούν πίσω.

Ζυγός

Κλείστε οριστικά σκέψεις και ιδέες, που ενώ παλέψατε δεν προχώρησαν ή δεν απέδωσαν. Ανανεώστε τη σχέση σας με κοντινά πρόσωπα του περιβάλλοντος, αδέλφια ή γείτονες και αποφασίστε επιτέλους εκείνη την αλλαγή μεταφορικού μέσου, που σας ταλαιπωρεί και διαρκώς το αναβάλετε. Η εξυπηρέτηση που σας προσφέρει το ήδη υπάρχουν είναι πανάκριβη.

Σκορπιός

Κλείστε οριστικά τις προσδοκίες σας ότι αμειφθείτε από δουλειές, που ξεκάθαρα δείχνουν μέχρι τώρα ότι είναι μόνο ζημιογόνες. Ρίχνουν τη διάθεση και την αυτοεκτίμησή σας, κάνοντας διαρκώς εκπτώσεις και αναπροσαρμογές. Αναρωτηθείτε τί είναι αυτό που πραγματικά αξίζει να έχετε στη ζωή σας και επενδύστε μόνο πάνω σε αυτό.

Τοξότης

Κλείστε οριστικά επαφές με πρόσωπα και πράγματα του άμεσου περιβάλλοντός σας, επαγγελματικά και προσωπικά (ή συγγενικά) και ανοίξτε τις προοπτικές σας σε νέους χώρους, όπου υπάρχουν πιο ενδιαφέροντες και αξιόπιστοι άνθρωποι. Αναρωτηθείτε τί είναι αυτό που δίνετε και αυτό παίρνετε στην προσωπική σας ζωή και αξιολογήστε ανάλογα το πώς θα κινηθείτε από δω και μπρος.

Αιγόκερως

Κλείστε οριστικά την πόρτα σε αρνητικές σκέψεις και συναισθήματα που σας προκαλούν θλίψη, αλλά ευθύνονται άλλοι για αυτά και σταματήστε να τους λυπάστε. Αναρωτηθείτε πόσο χρόνο δίνετε στον εαυτό σας και αν αφήνετε να σας κλέβουν ενέργεια άχρηστα πράγματα, που δεν έχουν πρακτική σημασία. Φροντίστε τον εαυτό σας, ανοίξτε ορίζοντες και περιποιηθείτε την εσωτερική και εξωτερική ψυχολογική σας κατάσταση, κάνοντας μόνο αυτό που θέλετε!

Υδροχόος

Κλείστε οριστικά την πόρτα σε φιλίες που αποδείχτηκα σκάρτες και δεν ήταν ποτέ εκεί για σας όταν τους χρειαζόσασταν. Φύγετε από ομαδικές δουλειές που μόνο σας φορτώνουν άγχη και υποχρεώσεις και δώστε στον εαυτό σας χρόνο για να ανανεώσει τα σχέδια και τις ελπίδες του για το μέλλον. Αναρωτηθείτε τί καινούργιο ενδιαφέρον θέλετε να βάλετε στη ζωή σας και τολμήστε!

Ιχθύες

Κλείστε οριστικά σχέδια και επαγγελματικές διαδρομές, που έδωσαν ότι είχαν να δώσουν και τώρα μόνο σας ταλαιπωρούν. Αναρωτηθείτε αν αξίζει τον κόπο να καταναλώνετε διαρκώς τόση ενέργεια σε «και καλά» φιλόδοξα σχέδια, που όμως ήταν απλά λάθος μονοπάτια για εσάς. Νέες προοπτικές ανοίγονται αμέσως μετά την ολοκλήρωση του παρόντος κύκλου. Απλά επεκταθείτε χωρίς φόβο και με πάθος σε νέα πρότζεκτ!

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα