Η παρατήρησή μου σχετικά με την επιρροή του Ερμή | Κώστας Λεφάκης

ΚΩΣΤΑΣ ΛΕΦΑΚΗΣ
28/08/2023

Απευθύνομαι σε εσάς που μας πιστεύετε και μας παρακολουθείτε!

Η παρατήρησή μου αυτή τη φορά σχετίζεται με την επιρροή του Ερμή, ο οποίος έμεινε τρεις μήνες παλινδρομώντας στο ζώδιο του Ταύρου (15/3 – 15/6), στην οποία διάρκεια ως «ουδέτερος πλανήτης» πήρε πολύ από το χρώμα και την επιρροή του Ουρανού που είναι εγκατεστημένος στον Ταύρο από τον Μάιο του 2018:

Με δυο λόγια αποδείχτηκε σκληρός και όχι καλός στην επικοινωνία και στα οικονομικά των περισσότερων ανθρώπων. Τον συναντάμε πάλι σε ζώδιο της γης, στην Παρθένο, από το τέλος Ιουλίου έως τις 10 Οκτωβρίου. Την περίοδο δε 13/7 με 27/8 ήταν παρέα με τον διερχόμενο από εκεί Άρη. Παρατηρήσαμε πολλά ατυχήματα, κυρίως ορθοπεδικά, ασθένειες αιφνίδιες γνωστές και βέβαια οι γνωστές πυρκαγιές επίσης, καθώς ο Άρης που εκπροσωπεί τη φωτιά και το γενικότερο πυρ, σε αντίθεση με Κρόνο και Ποσειδώνα που βρίσκονται στους Ιχθύς και με την βοήθεια του Ερμή που ήταν κοντά του, πρώτον αύξησε κάθε λογής δυσκολίες και ταλαιπωρίες και δεύτερον βοήθησε εξαιρετικά τους εμπρηστές για την καταστροφή τόσο στην Ελλάδα όσο και σε άλλα γεωγραφικά σημεία του πλανήτη.

Και ακόμα μια φορά μέχρι τις 15 του Σεπτεμβρίου ο Ερμής ανάδρομος, στο ζώδιο της Παρθένου: εξανεμίζεται το καλό, δυσκολίες στην επικοινωνία και τη συνεννόηση, μείωση στις συγκομιδές και τις σοδειές και πάνω απ’ όλα έντονο οικονομικό πρόβλημα παντού. Την τρίτη φορά ο Ερμής μπαίνει στον Αιγόκερω στις 2/12, γίνεται ανάδρομος από τις 13/12, ενώ οπισθοχωρεί πάλι ανάδρομος στον Τοξότη στις 24/12, γυρίζει ορθόδρομος στις 2/1 και ξανα-επιστρέφει στον Αιγόκερω στις 15/1, εγκαταλείποντας αυτόν τον χώρο 5/2/2024. Με δύο λόγια αγαπητοί και αγαπητές, με την πείρα που έχω, θεωρώ ότι τη φορά αυτή ο Ερμής παρά την κυριαρχία που έχει στην Παρθένο, συνέβαλε πολύ σε κάθε λογής δυσκολία επικοινωνιακή, ατύχημα, προβληματική υγεία και πάνω απ’ όλα πρακτικές αναποδιές και οικονομικές ελλείψεις. Να υπενθυμίσω, επίσης, αν το 21 γιορτάσαμε τα 200 χρόνια ελληνική επανάσταση, το 2023 κλείσαμε 100 χρόνια από τη συνθήκη της Λωζάνης που μοίρασε τα όρια μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας και έγινε η ανταλλαγή των πληθυσμών. Εγώ προσωπικά το θεωρώ κρίσιμο έτος για την εξωτερική μας πολιτική… και ο νοών νοείτω!

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα