Η αποστολή της Αστροπαιδείας στη Λάρισα το Σεπτέμβριο του 2023 | Κώστας Λεφάκης

ΚΩΣΤΑΣ ΛΕΦΑΚΗΣ
25/09/2023

Η αποστολή της Αστροπαιδείας στη Λάρισα το Σεπτέμβριο του 2023, όπως αναμενόταν, είχε μεγάλη επιτυχία. Μας δόθηκε, ακόμα μια φορά, η ευκαιρία να δώσουμε σωστές εξηγήσεις για την Αστρολογία σήμερα αλλά και για την αναγκαιότητα να μπορεί κανείς να την σπουδάσει για να ξέρει να προετοιμάζεται.

Από την άλλη μπορέσαμε να μιλήσουμε με ανθρώπους στο γεωγραφικό αυτό σημείο, που τραυματίστηκε γεωγραφικά και δοκιμάστηκε και που ήταν το σημείο που είχαμε προβλέψει στις αρχές του 2023 από την Θεσσαλονίκη. Το κοινό ήταν πολύ ενθουσιώδες. Στην εκδήλωση αυτή παρουσιάστηκε και το βιβλίο της νέας αστρολόγου, κα Βάσιας Μαυράκη, η οποία βοηθά την διαλεύκανση και την διαφώτιση του αιώνιου προβλήματος της σχέσης του άντρα με την γυναίκα. Εγώ πιστεύω ότι σε αυτά τα επικίνδυνα χρόνια της συνομωσιακής παγκοσμιοποίησης, ο θεσμός του γάμου και η παράδοση της ισορροπίας της σχέσης των δύο φύλων διαταράσσεται. Καλό είναι αυτό το θέμα να διατηρηθεί γερό και να υποστηριχθεί στους επικίνδυνους και περίεργους καιρούς που ζούμε.

Να υπερασπιστούμε μαζί τις κλασικές αρχές που έχουμε και που υπάρχουν στην πορεία της ζωής, να σκεφτούμε ότι περνάμε μια δύσκολη εποχή, -που αντίστοιχες πέρασαν και οι πρόγονοί μας- 80 χρόνια μετά.

Σαφώς, πιστεύουμε στην ελευθερία των ιδεών και των διαθέσεων, αλλά και από την άλλη δεν πρέπει να φεύγουμε και από τον δρόμο της παράδοσης, ο οποίος είναι η διαδρομή της ζωής και της συνέχειας. Εκείνο επίσης, που ήταν σημαντικό, ήταν η επεξήγηση σε λεπτομέρειες των σχέσεων τόσο των ανθρώπων όσο και οι πρώτες σκέψεις για το 2024 το οποίο είναι καταστροφικό, είναι σκληρό, έχει αιφνιδιασμούς, εντάσεις, συγκρούσεις, μεταμορφώσεις αλλά όπως εγώ προσωπικά διατυμπανίζω και πιστεύω, πρέπει να έχουμε αγάπη για τον εαυτό σωστή και κατ’ επέκταση για τους άλλους. Σαφώς αγάπη για την ζωή, να πολεμήσουμε το φόβο και την προκατάληψη που υπάρχει μέσα μας. Να υπερασπιστούμε μαζί τις κλασικές αρχές που έχουμε και που υπάρχουν στην πορεία της ζωής, να σκεφτούμε ότι περνάμε μια δύσκολη εποχή, -που αντίστοιχες πέρασαν και οι πρόγονοί μας- 80 χρόνια μετά. Η ανθρωπότητα, κατά καιρούς, δοκιμάζεται και αυτό άλλωστε μας το λένε και οι πλανήτες που αποτελούν τους προάγγελους του πεπρωμένου εδώ και μερικά χρόνια. Η προειδοποίηση ξεκίνησε από το 2018, η πολυαστρία στον Αιγόκερω του 2020 και μέχρι να περάσουμε και την δεύτερη πολυαστρία στον Υδροχόο το 2026,είμαστε υποχρεωμένοι να είμαστε εν δυνάμει να έχουμε επιστρατευμένες τις ασφαλιστικές δικλείδες, να υπερασπιζόμαστε ότι αφορά την ζωή, τη φώτιση, την γνώση, την αλήθεια, την αλληλεγγύη και να διαδίδουμε την γνώση πάνω από όλα, διότι ο σκοπός της Αστροπαιδείας, μέσα από την αστρολογία, βοηθά σήμερα τον νέο άνθρωπο αλλά και τον ώριμο να γνωρίσει τον εαυτό του και να προετοιμαστεί για το μέλλον.

Η επίσκεψη λοιπόν στη Λάρισα ήταν επιτυχής, όμορφη, συγκινηθήκαμε με την ανταπόκριση των ανθρώπων, που ήρθαν να μας ακούσουν. Είναι ένα ακόμα βήμα στην προσπάθεια να διαδώσουμε σωστά την αστρολογία σε όλα τα μέρη της Ελλάδας σιγά σιγά και πιστεύουμε ότι στο μέλλον θα προχωρήσουμε και σε άλλες πόλεις που είναι πυρήνες σημαντικών κοινωνικών ομάδων και που χρειάζονται την σωστή διαφώτιση για αυτό το πολύ παρεξηγημένο κεφάλαιο που λέγεται Αστρολογία.

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα