Φθινόπωρο 2023 | Κώστας Λεφάκης

ΚΩΣΤΑΣ ΛΕΦΑΚΗΣ
22/09/2023

Μας προειδοποιεί για τα που θα ζήσουμε τους πρώτους μήνες τους 2024, οι οποίοι θα προκαλέσουν μια μετάβαση, μια μεταμόρφωση, μια υποχρεωτική αλλαγή ζωής κάτω από το βάρος των γεγονότων που θα βιώσουμε. 

Δοκιμάζεται η αντίληψη και η αντοχή μας στο δεύτερο μισό του Οκτωβρίου, μέσα από γεγονότα και ανθρώπινες συμπεριφορές τρίτων, ενισχύονται οι ασφαλιστικές μας δικλείδες τον Νοέμβριο, αναγκαζόμαστε να πάρουμε αποφάσεις τον Δεκέμβριο, καθώς ο Άρης με τον Ήλιο θα συνυπάρξουν στον Τοξότη και προετοιμαζόμαστε για τη μεγάλη συνάντηση του Πλούτωνα, του Άρη και της Αφροδίτης στις αρχές του Υδροχόου στα μέσα του Φεβρουαρίου. Αυτή η συνάντηση είχε γίνει ακριβώς ξανά πριν δύο χρόνια στο ζώδιο του Αιγόκερω και άρχισε τον πόλεμο Ουκρανίας Ρωσίας.

Τι άραγε να φέρει αυτή που θα βιώσουμε στα μέσα Φεβρουαρίου 2024; Τι προδικάζεται για το μέλλον της ανθρωπότητας, κάτω από το αυξανόμενο φορτίο των άστρων. Η σύνοδος αυτή έχει την εκδοχή μιας πολεμικής σύρραξης ή αντηχεί μια νέα προοπτική για το μέλλον του ανθρώπου;

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα