Ετήσιες Προβλέψεις – ΣΚΟΡΠΙΟΣ 2022

ASTROTEAM GUEST
15/12/2021

Καλή Χρονιά Σκορπιοί!

Η νέα χρονιά, αγαπημένοι Σκορπιοί, συνεχίζει να είναι πολύ απαιτητική. Ο Ουρανός έχει βάλει στόχο τον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σας και ο Κρόνος σας περιορίζει στον οικογενειακό τομέα.
Αυτοί θα είναι οι κυριότεροι τομείς της ζωής σας που θα επικεντρωθείτε και θα σας απορροφήσουν πολλή ενέργεια. Καλό είναι να ασχοληθείτε συνειδητά με τα θέματα που θα προκύψουν, γιατί αυτό είναι και το ζητούμενο των πλανητών.
Οι Δεσμοί της Σελήνης, όλη τη διάρκεια του 2022, θα είναι πάνω σας στον τομέα των στενών συνεργασιών, σημαντικών σχέσεων αλλά και των φανερών εχθρών. Οπότε, καταλαβαίνετε ότι αυτά θα είναι στο επίκεντρο και θα αποκτήσουν μέγιστη προτεραιότητα.

Οικονομικά – Επαγγελματικά 

Η καινούργια χρονιά θα σας βρει με ανεβασμένη τη διάθεση για έξοδα και καλό θα είναι να κάνετε έναν προϋπολογισμό, μην υπάρξουν δυσάρεστες εκπλήξεις παρασυρόμενοι από το εορταστικό κλίμα. Οπότε, είναι αναγκαίο να είστε λίγο παραπάνω προσεκτική με τα οικονομικά σας το Ιανουάριο.
Φέτος για τα επαγγελματικά σας θα είναι μία χρονιά που θα έχετε μία έντονη δημιουργική και καλλιτεχνική διάθεση και με οτιδήποτε ασχολείστε θα υπάρχει μία πινελιά πρωτοποριακή.

Το 2022 θα συνεχίσει να σας δημιουργεί δυσκολίες και εμπόδια, τα οποία όμως δεν είναι χωρίς λόγο.

Το να είστε υπό την πίεση της αντίθεσης του Ουρανού και το τετραγώνου του Κρόνου, θα σας δημιουργήσει την αίσθηση ότι είστε εγκλωβισμένοι και ότι δε μπορείτε να υλοποιήστε αυτά που έχετε δόμηση στο μυαλό σας. Έτσι, το 2022 θα συνεχίσει να σας δημιουργεί δυσκολίες και εμπόδια, τα οποία όμως δεν είναι χωρίς λόγο. Ο απώτερος σκοπός τους είναι να απομακρύνουν οτιδήποτε δε λειτουργεί και δε σας παρέχει ευχαρίστηση ή αποτελεσματικότητα στον τομέα το επαγγελματικό.

Επιμονή και υπομονή θα δείξετε στα θέματα τα οποία χρειάζονται την προσοχή σας, για να μπορείτε να απομακρύνετε και να ξεκαθαρίσετε οτιδήποτε δε σας εξυπηρετεί και θα είναι ένας από τους επαγγελματικούς στόχους της χρονιάς. Τους καρπούς, όμως, θα τους γευτείτε και θα ανταμειφθείτε πλουσιοπάροχα το 2023.
Πάρα πολύ σημαντικό είναι το διάστημα από τα τέλη Αυγούστου μέχρι και τα τέλη Οκτωβρίου και πρέπει να επισπεύσετε την προσοχή σας στις συνεργασίες, γιατί είναι μία περίοδος που μπορεί να παρθούν βιάστηκες αποφάσεις, που να σας επιφέρουν οικονομικές ζημιές και νομικές εκκρεμότητες. Επίσης, σημαντικό είναι να μην ξεκινήσετε μία καινούργια συνεργασία, να υπογράψετε συμβόλαιο ή να κάνετε μία επένδυση αυτό το διάστημα.

Προσωπικά

Το 2022 είναι από αυτές τις χρονιές που η προσοχή σας θα είναι εστιασμένη στις σχέσεις και καλό είναι να είστε προετοιμασμένοι να δεχτείτε την αλλαγή που σας προτείνει ο Ουρανός στον τομέα των σχέσεων, γιατί έτσι η μετάβαση στο καινούργιο που σας περιμένει θα είναι πιο εύκολη.

Ενδέχεται να σας εκπληρωθεί ένα μεγάλο όνειρο…

Είναι η στιγμή να απελευθερωθείτε από σχέσεις οι οποίες αποτελούν βάρος και δε σας αφήνουν να απολαμβάνετε τον έρωτα, όπως θα επιθυμούσατε. Στόχος του Ουρανού είναι να σας αλλάξει εντελώς την κοσμοθεωρία και το πώς βλέπετε τις σχέσεις μέχρι τώρα. Η εμπειρία που θα έχετε το 2022 θα σας μείνει αξέχαστη, γιατί τίποτα δε θα παραμένει ίδιο, όπως ο τρόπος που επικοινωνείτε τα πιο βαθιά σας θέλω. Αν ακούστε το κάλεσμα για αλλαγή, αφαιρέσετε από τη ζωή σας ό,τι σας απορροφά ενέργεια και δε σας ταιριάζει, θα είστε από τους πολύ τυχερούς και ευνοημένους από τη σύνοδο Δια-Ποσειδώνα, στα ερωτικά σας. Το Μάιο ενδέχεται να σας εκπληρωθεί ένα μεγάλο όνειρο, που μπορεί να είναι και ερωτικό.

Υγεία

Το διάστημα που ο Νότιος Δεσμός της Σελήνης θα είναι πάνω στο ζώδιό σας, ίσως σας κάνει να νοιώθετε υποτονικοί, με χαμηλή ενέργεια και να κουράζεστε πιο εύκολα από την καθημερινότητα. Είναι σαν ένα δεκανίκι να σε περιορίζει, ώστε να υποχρεώνεσαι να ολοκληρώσεις τα πρέπει του χθες. Μία περίοδος που πρέπει να έχετε την προσοχή σας για τυχόν ατυχήματα, από δική σας απροσεξία ή βιασύνη, είναι το μήνα Ιούλιο. Προσοχή τότε στις μετακινήσεις σας και στη ρουτίνα της καθημερινότητας από βιαστικές κινήσεις, οι οποίες μπορεί να επιφέρουν τραυματισμούς. Εξαιρετική περίοδος για να κάνετε ένα γενικό check up είναι το διάστημα 25 Μαΐου με 5 Ιουλίου, γιατί όποιο πρόβλημα και αν προκύψει, θα υπάρχει άμεση λύση και θετική αντιμετώπιση.

Επικοινωνία

Στο επικοινωνιακό κομμάτι μπορεί προκύπτουν προβλήματα και καθυστερήσεις αλλά και εμπόδια στο οικογενειακό περιβάλλον. Όλη αυτή η πίεση μπορεί να σας κάνει να αισθανθείτε περιορισμένοι, χωρίς προοπτική, εγκλωβισμένοι σε μία κατάσταση την οποία δεν την ελέγχεται και σε ένα κλίμα δυσαρμονικό προς εσάς. Αυτό γιατί ο Κρόνος θα συνεχίζει να παραμένει στον Υδροχόο για όλο το 2022 και επηρεάζει άμεσα το οικογενειακό σας περιβάλλον, στο οποίο θα αισθανθείτε αρκετούς περιορισμός και ευθύνες.

Πρέπει να εφοδιαστείτε με υπομονή και επιμονή!

Δώστε περαιτέρω προσοχή στο πώς χειρίζεστε το λόγο σας, γιατί μπορεί να υπάρχουν πολλοί διαπληκτισμοί και κόντρες. Πρέπει να εφοδιαστείτε με υπομονή και επιμονή και να οικοδομήσετε ένα πιο σταθερό και λειτουργικό περιβάλλον, σε ό,τι σημαίνει σπίτι και οικογένεια, το οποίο θα το δείτε να πραγματοποιείται το 2023, όταν ο Κρόνος περάσει σε μία πιο ευνοϊκή όψη. Έχετε βέβαια πάρα πολύ μεγάλη υποστήριξη από το κοντινό σας κύκλο, συγγενείς και αδέρφια. Είναι πολύ ουσιαστική η επιρροή τους πάνω σας, με ένα μοιραίο τρόπο. Τέλος Φεβρουαρίου αρχές Μαρτίου, ίσως αντιληφθείτε ότι έχουν μεταλλάξει τον τρόπο με τον οποίο επικοινωνούσατε τις ανάγκες σας, τον τρόπο, δηλαδή, να φτάνετε στα πιο βαθιά και ουσιαστικά θέλω, που ταυτίζονται με το είναι σας και το πιο αληθινό κομμάτι σας.

Ανάδρομοι Πλανήτες

Ο Ερμής θα είναι ανάδρομος τρεις φορές το 2022 και το ιδιαίτερο είναι ότι θα σας επηρεάσει σε δύο τομείς της ζωής σας.

  • Η πρώτη αναδρομή στις 14 Ιανουαρίου έως 5 Φεβρουαρίου, επηρεάζει την επικοινωνία και το οικογενειακό περιβάλλον. Ίσως έχετε να συζητήσετε και να διαπραγματευτείτε με συγγενείς άλυτες υποθέσεις από το παρελθόν, οι οποίες σας επηρεάζουν και στον οικογενειακό τομέα.
  • Η δεύτερη αναδρομή στις 10 Μαΐου έως 3 Ιουνίου, θα επηρεάσει άμεσα τις συνεργασίες και επενδύσεις σας, οπότε καλό θα είναι να μην ξεκινήσετε καινούργιες συνεργασίες ή να κάνετε επενδύσεις, γιατί η εκτίμησή σας δε θα είναι η πιο κατάλληλη εκείνη την εποχή. Ενδεχομένως παλιές συνεργασίες να ξαναέρθουν στο προσκήνιο και να σας θυμίζουν εκκρεμότητες, οι οποίες θα πρέπει να ξανά εξεταστούν. Παλιά νομικά ζητήματα μπορεί να σας καθυστερούν και να σας υπενθυμίζουν υποχρεώσεις και εκκρεμότητες, με τις οποίες θα πρέπει να ασχοληθείτε.
  • Η τρίτη αναδρομή θα γίνει από 10 Σεπτεμβρίου έως 23 Νοεμβρίου και επηρεάζει άμεσα το υποσυνείδητο, από το οποίο οι φόβοι που είχατε ξεχάσει και ξεπεράσει θα ξαναεμφανιστούν, για να σας υπενθυμίσουν τι σημαίνει “να είστε καλά με τον εαυτό σας”. Αυτό που σας φοβίζει είναι προϊόν εμπειριών του παρελθόντος και πρέπει να εξετάσετε αντικειμενικά, αν αξίζει την προσοχή σας ή δεν αποτελεί πλέον κίνδυνο για εσάς.

Στην αρχή της χρονιάς η Αφροδίτη θα συνεχίσει να είναι ανάδρομη από το 2021, μέχρι 30 Ιανουαρίου το 2022 και ίσως αποτελεί κάποια καθυστέρηση σε μετακινήσεις, επικοινωνίες και οικονομικά ζητήματα.

Πάρα πολύ σημαντική για εσάς είναι η αναδρομή του Άρη, στις 30 Οκτωβρίου έως τις 12 Ιανουαρίου του 2023. Επηρεάζει τον τομέα των επενδύσεων και των χρημάτων που προκύπτουν από συνεργασίες. Θα δείτε εξονυχιστικά όλες τις λεπτομέρειες και καλείστε να είστε προσεκτικοί. Με το τέλος της αναδρομής ίσως επωφεληθείτε για να έχετε ακόμη πιο κερδοφόρα αποτελέσματα. Όλα θα λειτουργήσουν προς όφελός σας, αν δεν υποκύψετε σε παρορμητικές και βιάστηκες κινήσεις.

Το 2022 θα είναι μία χρονιά που θα σηκώσετε τα μανίκια και θα δουλέψετε, έχοντας όμως υποστήριξη και ενδείξεις για το τί μπορείτε να καταφέρετε! Είστε από τους βαθυστόχαστους του ζωδιακού, γι’ αυτό η ενδοσκόπηση και η βαθιά κατανόηση είναι το ικανοποιητικό αποτέλεσμα των δυσκολιών πού αντιμετωπίζετε. Θα αναγεννηθείτε από τις στάχτες σας ακόμα πιο δυνατοί για άλλη μία φορά, γιατί στο κάτω-κάτω είναι αυτό που ξέρετε να κάνετε καλύτερα από όλους!

 

Από τη Ζανέτα Τσάβο

 

Το δικό σου, μοναδικό ID Zodiac – Necklace, θα το βρεις εδώ!

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα