Ελλάδα το τρίμηνο 21 Μαρτίου μέχρι 21 Ιουνίου!

ΒΑΣΙΑ ΚΟΝΤΗ
11/03/2022

Λάθη και ανορθόδοξες συμπεριφορές στην Εξωτερική Πολιτική

Η Άνοιξη είναι εδώ και στις 20 Μαρτίου ο Ήλιος θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Κριού εγκαινιάζοντας έτσι την Εαρινή Ισημερία και την αρχή της ανοιξιάτικης περιόδου. Με σημαντικές γεωπολιτικές εξελίξεις και μια περίοδο που οι ανατιμήσεις, η ακρίβεια και η κερδοσκοπία έχουν δώσει τη θέση τους στην ανησυχία για τον covid 19, θεωρητικά αλλά και πρακτικά σύντομα θα σταματήσουν να μας απασχολούν οι σχετικές απαγορεύσεις και τα πρωτόκολλα για τον περιορισμό του. Ο αποχωρισμός του Κρόνου από το εντατικό τετράγωνο με τον πλανήτη Ουρανό -ομαδικός περιορισμός- θα δώσει τη δυνατότητα να απελευθερωθεί η κοινωνία μας τουλάχιστον μέχρι το τέλος του καλοκαιριού, όπου θα επιστρέψουν σε συνάντηση μεταξύ τους ανοχή 1 μοίρας. Το συγκεκριμένο τετράγωνο βέβαια πάντα συνδέεται με μεγάλες οικονομικές αναταράξεις στην ιστορία της ανθρωπότητας -2008 αντίθεση, κατοχή σύνοδος κ.λπ.) και ήδη τα θέματα που μας απασχολούν έχουν να κάνουν μόνο με την οικονομία, την ακρίβεια, τις διαρκείς ανατιμήσεις, την κερδοσκοπία και τις τιμές του πετρελαίου και του αερίου. Συμβολικά η σύνοδος του Δία με τον Ποσειδώνα στις 12 Απριλίου θα κορυφώσει τα ζητήματα αυτά.

Οι συνθήκες Ειρήνης όμως, μπορούν να δουλευτούν και η δύναμη των ανθρώπων να αυξηθεί.

Συγκεκριμένα για την Ελλάδα ο Ήλιος της χώρας στον 7ο οίκο και σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα οι Ηγέτες της κυβέρνησης φαίνεται να κάνουν λανθασμένα βήματα στη διαχείριση και να χάνουν την εμπιστοσύνη και την υποστήριξη των ψηφοφόρων τους δημιουργώντας ταυτόχρονα ρήγματα και με τους ξένους συμμάχους, υποστηρικτές ή και φανερούς εχθρούς. Οι συνθήκες Ειρήνης όμως, μπορούν να δουλευτούν και η δύναμη των ανθρώπων να αυξηθεί. Οι δυσκολίες στην Οικονομική κατάσταση του έθνους θα είναι μεγάλες, θα υπάρχει μείωση των εσόδων, ελλείμματα που θα απασχολήσουν το υπουργείο οικονομικών καθώς και μεγάλη μείωση στην αξία της γης. Σοδειές και ότι προέρχεται από τη μητέρα γη δεικνύουν μεγάλη πτώση και αναταραχή στα έσοδα. Καλό σημάδι με διφορούμενη όμως έννοια παρουσιάζει ο Ερμής της χώρας σε σύνοδο με Δία αλλά και με Ποσειδώνα ταυτόχρονα. Θα μπορούσαν να υπάρξουν θετικές εμπορικές συμφωνίες που αφορούν τη διακίνηση προϊόντων, μετακινήσεων ή τον τουρισμό με διπλωματικά κέρδη αλλά και διπροσωπία με διπλωματικές «γκάφες» που θα χαλούσαν την εικόνα του κράτους. Παραβίαση των συνθηκών και «ψέματα» ως προς τους συμμάχους.

Γενικότερα θα πρέπει να προσέχουμε πολύ ό,τι αφορά παιδιά και νεολαία και θα δοθούν μάχες για τα δικαιώματα τους με ισχυρές προεκτάσεις.

Η παρουσία του Άρη και της Αφροδίτης στον 5ο οίκο της χώρας δε μας δίνει πολλές ελπίδες για την εκτόνωση των συνθηκών κακοποίησης γυναικών αλλά μάλλον αύξηση της εγκληματικότητας κατά γυναικών και παιδιών (όπως και στο προηγούμενο τρίμηνο). Παράλληλα αυξάνονται οι απώλειες λόγω τζόγου και κερδοσκοπίας ενώ οι πολίτες ζουν πέρα από αυτό που αντέχει η τσέπη τους. Προβλήματα με τα θέατρα, το θέαμα, πυρκαγιές και αναταραχές σε σχολεία και χώρους διασκέδασης και αναψυχής. Γενικότερα θα πρέπει να προσέχουμε πολύ ό,τι αφορά παιδιά και νεολαία και θα δοθούν μάχες για τα δικαιώματα τους με ισχυρές προεκτάσεις. Η Εξωτερική πολιτική θα περάσει δια πυρός και σιδήρου με αλλεπάλληλα χτυπήματα από ξένες χώρες, διπροσωπία και τρομερές προδοσίες από συμμάχους και υποτιθέμενες συμφωνίες που σε καμία περίπτωση δεν θα τηρηθούν. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και σκεπτικοί σε ότι αφορά συναλλαγές με άλλες χώρες καθότι θα δεχθούμε μυστικές επιθέσεις και σκάνδαλα που θα κλονίσουν (ξανά) την εμπιστοσύνη του έθνους. Επίσης η παρουσία του Κρόνου στον 6ο οίκο της χώρας δεν αφήνει περιθώρια για βελτίωση της ανεργίας και τα εταιρικά συμφέροντα φαίνεται να είναι ισχυρότερα από τα συμφέροντα των εργαζομένων, προβλήματα θα προκύψουν με υπαλλήλους ή στρατιωτικό προσωπικό, κακή περίθαλψη και αδιαφορία για την υγεία των πολιτών. Ξαφνικοί θάνατοι από εκρήξεις, ατυχήματα, ηλεκτρική ενέργεια, θερμότητα και αυτοκτονίες.

Τα καλά νέα έρχονται από τον πλανήτη Ουρανό στο χάρτη της Ελλάδας και αφορούν αξιοσημείωτες επιστημονικές ανακαλύψεις, νέες εφευρέσεις, νέες θρησκευτικές αποφάσεις ή αποφάσεις ανώτερων δικαστηρίων που θα επηρεάσουν άμεσα την ελληνική κοινωνία. Συνάμα θα μας εκπλήξει θετικά η άνοδος των αφίξεων στα Ελληνικά νησιά με εξαιρετικά απρόβλεπτα κέρδη για όσους τους αφορά ο τουρισμός. Η ανθρωπότητα πέρασε στο επόμενο μετά covid εποχή, που όπως βλέπουμε έχει να κάνει αυστηρά με θέματα οικονομίας όπως άλλωστε υποδείκνυαν οι δεσμοί της Σελήνης στον άξονα Ταύρου/Σκορπιού, ζώδια συνδεδεμένα με τις ασφάλειες και τα αποκτήματα.

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα