Ελλάδα το επόμενο τρίμηνο! – Δειλή χαρά!

ΒΑΣΙΑ ΚΟΝΤΗ
08/06/2021

Πως θα είναι τα γεγονότα στη χώρα μας το επόμενο τρίμηνο;

Οι σκληρές συνθήκες του προηγούμενου διαστήματος δείχνουν ότι υποχωρούν ακόμα περισσότερο. Η Οικονομία παλεύει να πάρει μπροστά και οι άνθρωποι αγωνίζονται να ξεπεράσουν τα εμπόδια που διαρκώς βάζουν φρένο στις δραστηριότητες τους μέσα από ένα κλίμα φόβου και παράλυσης.

Τα προβλήματα μεταξύ των ατόμων που βρίσκονται σε θέσεις εξουσίας όμως είναι πλέον κάτι περισσότερο από ορατά. Η Διαχείριση των ζητημάτων που σχετίζονται με την υγειονομική περίθαλψη συνεχίζονται και ο λαός ζητά απονομή δικαιοσύνης και αλήθειας στα θέματα που σχετίζονται με την υγεία τους. Υπάρχει σίγουρα μια βελτιωμένη διαχείριση σε ιδρύματα νοσοκομεία, φυλακές κλπ) και σημαντικές μεταρρυθμίσεις που θα ευνοήσουν αυτά καθώς και ότι σχετίζεται με φιλανθρωπικά ιδρύματα και πρόνοια

Ο Ήλιος της χώρας στον 12ο οίκο του τριμηνιαίου χάρτη της Ελλάδας μας βρίσκεται σε τρίγωνο ακριβείας με τον Δία και αυτό είναι μια άκρως θετική ένδειξη για βελτίωση σε όλους τους τομείς καθώς και μια γενική επιτυχία που προέρχεται κυρίως από το εξωτερικό και το δυνατό χαρτί του αποδοτικού εμπορικού Τουρισμού στη χώρα μας! Τα ταξίδια αυξάνονται, ο κόσμος που επισκέπτεται τη χώρα πολλαπλασιάζεται με γοργούς ρυθμούς και βοηθά όχι μόνο την εστίαση και το γενικό εμπόριο αλλά και το σύνολο της οικονομίας να ανακάμψει. Η ζήτηση για τα Ελληνικά νησιά, για τους πολύτιμους αρχαιολογικούς χώρους δίνει δύναμη στους κατοίκους αυτής της χώρας να παλέψουν ακόμα περισσότερο για την ανάδειξη τους. Ο ξένιος Ζευς μας σώζει ακόμα μια φορά τοποθετημένος στον 9ο οίκο της χώρας και από τη θέση των Ιχθύων που αποτελεί εξαιρετική θέση δύναμης γι’ αυτόν να εκφράσει απείρως τη δυναμική της φιλευσπλαχνίας του για τον άνθρωπο ακόμα μια φορά. Εξίσου ευνοϊκός για τον θρησκευτικό τουρισμό μας καθώς και για εμπορικές υποθέσεις του εξωτερικού. Η Εκπαίδευση και τα δικαστήρια -όπως και οτιδήποτε σχετίζεται με αυτούς δείχνει να λειτουργεί καλύτερα, όπως και οι Ιεροί χώροι προσευχής. Όμως -η χώρα και η εξουσία αυτής- παρουσιάζει αστάθεια  -κοινοβούλιο- οπότε λογικά οι βελτιώσεις να έχουν στόχο την αλλαγή της κατάστασης της χώρας μέσω εκλογικής διαδικασίας ή μεγάλων ανασχηματισμών (αστάθεια στην πολιτική ηγεσία) εξάλλου και η Σελήνη δέχεται μια αντίθεση από τον πλανήτη Ουρανό που δεικνύει ότι και ο λαός πιστεύει και επιθυμεί την αλλαγή του κοινοβουλίου

Η Σελήνη της χώρας στο ζώδιο του Σκορπιού και στον 5ο οίκο «ανοίγει» ακόμα περισσότερο τις προοπτικές των κοινωνικών δραστηριοτήτων. Περισσότεροι άνθρωποι τείνουν να βγουν προς αναψυχή -αν και με φόβο ακόμα λόγω του σκορπιού- και το θέαμα ανοίγει τις πόρτες του. Θέατρα, και χώροι διασκέδασης αρχίζουν να λειτουργούν δειλά και προσεκτικά με αυξημένη την καχυποψία αλλά σίγουρα με ωφέλειες οικονομικές (επιτέλους μετά από τόσους μήνες). Η αύξηση του ρυθμού των γεννήσεων παρουσιάζει άνοδο και, παρόλα τα προβλήματα στο σύστημα υγείας και εκπαίδευσης, το κράτος δίνει παροχές στους τομείς αυτούς. Ευνοούνται τα εκπαιδευτικά προγράμματα, οι παροχές σε γονείς και αυξάνονται οι αθλητικές επιτυχίες των Ελλήνων σε παγκόσμια κλίμακα. Κάποια σκάνδαλα –ξαφνικά και απρόοπτα– θα αποκαλυφθούν σχετικά με παιδιά και εκπαίδευση (θα συνεχιστούν τα γεγονότα των σεξουαλικών εγκλημάτων που ξεκίνησαν τον Ιανουάριο και προφανώς θα μάθουμε περισσότερα).

Ο Ερμής στους Διδύμους και στο 12ο οίκο της χώρας αποκαλύπτει τις νομοθετικές αλλαγές με θεσμούς σε ότι αφορά πάλι ιδρύματα δημόσιας υγείας καθώς και γύρω γύρω από πτυχές των κοινωνικών μέσων και της ιδιωτικής ζωής. Μυστικές διαπραγματεύσεις -όπως πάντα- και μυστικοί εχθροί ή κατάσκοποι δεικνύονται από την «κρυφή» παρασκηνιακή δράση του Ερμή.

Η οικονομία παρόλες τις προσπάθειες υποφέρει, οι τράπεζες υποφέρουν από συνεχείς απώλειες και το χρηματιστήριο δεν έχει πολλές ελπίδες ανάκαμψης -το αντίθετο μάλιστα είναι πολύ πιθανό. Υπάρχουν επίσης προβλήματα στις εμπορικές σχέσεις και επικρατεί μια «σχεδόν» ψεύτικη, ουτοπική αισιοδοξία για μειωμένη φορολογία που είναι εντελώς ανέφικτη. Οι στρατιωτικές δαπάνες αυξάνονται και υπάρχει εγκλωβισμός της κυβερνητικής δράσης σχετικά με την μείωση αυτών.

Η ανησυχία για την υγεία και την αύξηση της θνησιμότητας μεταξύ των ηλικιωμένων θα συνεχιστεί και αυτό το τρίμηνο, και ό,τι σχετίζεται με την εισροή χρημάτων από οργανισμούς και πιστωτικά ιδρύματα θα κωλυσιεργεί. Συντάξεις και αποζημιώσεις από ασφάλειες αλλά και δάνεια του κράτους σταδιακά θα μειώνονται ή θα απορρίπτονται ολοσχερώς. Αποκαλύψεις σκανδάλων που εμπλέκουν κυβερνητικούς αξιωματούχους. Διαμάχες μεταξύ μελών του κοινοβουλίου αλλά και των ΕΕ κοινοβουλίων μεταξύ τους και κίνδυνος για κανόνες που χάνουν την ισχύ τους και εξασθενούν την εξουσία τους. Κίνδυνος ατυχημάτων για μέλη του κοινοβουλίου ή ξαφνική απομάκρυνση τους. Αλλαγές, εκλογές, ανασχηματισμοί.

Αν και το επόμενο τρίμηνο ξεκινά στις 21 Σεπτεμβρίου θα πρέπει να τονίσουμε ότι θα υπάρξει αυξημένη δραστηριότητα από αρχές του μήνα σχετικά με τα δικαιώματα των παιδιών -θα υπάρχει στροφή και έμφαση στις ανάγκες τους εκπαιδευτικά- και πολλαπλά προβλήματα με το Εθνικό σύστημα εκπαίδευσης με πολλές διαμάχες και αντιρρήσεις μεταξύ του απλού λαού και του κοινοβουλίου/νόμων του κράτους.

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα