ΕΛΛΑΔΑ το επόμενο τρίμηνο – Το απότομο Ξύπνημα!

ΒΑΣΙΑ ΚΟΝΤΗ
08/03/2024

Παραπληροφόρηση και δόλος!

Βασικά θέματα η φτωχοποίηση, κακή υγεία και μεγάλη πτώση των εμπορικών συναλλαγών.

Αναμφισβήτητα ένα έντονο τρίμηνο που θα δώσει τέλος στην ακινησία και την υπνηλία των τελευταίων μηνών. Μην ξεχνάμε και ότι ο Δίας σε ευθεία πορεία πλησιάζει να συναντήσει τον πλανήτη Ουρανόεπαναστάτη και πρωτοπόρο– σε κάθε μορφής φυλάκιση, χειραγώγησης, χαλιναγώγηση και τον βρίσκει απέναντι σε κάθε μορφή εξουσίας ή αυθεντίας. Ευτυχώς, δηλαδή, που υπάρχει κι αυτός ο Επαναστάτης, που αναζητά διαρκώς τρόπους εξέγερσης και ανατροπής, καθότι το υπόλοιπο πλανητικό σκηνικό είναι μάλλον βουτηγμένο στη μυστική προπαγάνδα, την ίντριγκα, την παραπληροφόρηση και το δόλο!

Επιθετικές διαθέσεις έναντι των αρχηγών, των ηγετών και φήμες για τρομοκρaτικές επιθέσεις.

Επαναστατικές κινήσεις – ανταρσία σε πολλούς χώρους και αμφισβήτηση παλαιών προτύπων είναι το μήνυμα που περνά ο Ουρανός το επόμενο τρίμηνο λοιπόν και το ρίσκο που αναλαμβάνει η ανθρωπότητα είναι εξαιρετικά τολμηρό. Οι άνθρωποι θα προσπαθήσουμε να πάρουμε πίσω τις ελευθερίες και τη δύναμή μας από τους λίγους που ηγούνται, κρατώντας δέσμιους τους «πολλούς» για προσωπικά συμφέροντα. Απεργίες και διαδηλώσεις που αφορούν χώρους υγείας, υγειονομικό προσωπικό φάρμακα και ασθενείς είναι πρωταρχικά σημαντικά στην ατζέντα του τριμήνου. Η Σελήνη στον χάρτη της χώρας μας στον 6ο οίκο (όχι και πολύ τυχερό) αποκαλύπτει την κακή υγεία οργανική και ψυχολογική που βιώνει ο Ελληνικός λαός, καθώς και τα τρομακτικά προβλήματα ανεργίας, ακρίβειας, ελλείψεων σε τρόφιμα και φάρμακα. Καθώς όμως ο 6ος οίκος έχει να κάνει και με το στρατό και τις στρατιωτικές μονάδες (μαζί με τον συνδυασμό του Άρη στον Ωροσκόπο), φαντάζομαι ότι τα σώματα ασφαλείας και το υπουργείο δημοσίας τάξης δε θα μείνει αμέτοχο μέσα σε αυτό το σκηνικό. Επιθετικές διαθέσεις έναντι των αρχηγών, των ηγετών και φήμες για τρομοκρaτικές επιθέσεις και εγκληματικές ενέργειες αρχίζουν να ανησυχούν τους κυβερνώντες.

Το μοναδικό φθηνό προϊόν… πόσο θα μείνει φθηνό;

Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Κρόνο στον 1ο οίκο της χώρας και η ακρίβεια να μαστίζει τα νοικοκυριά στερώντας βασικές ανάγκες και επιθυμίες στην κοινωνία, δείχνει να εξαγριώνει τον κόσμο και την εγκληματικότητα να αυξάνεται υπερβολικά κυρίως έναντι γυναικών και παιδιών. Δυσφορία και δυσαρέσκεια από τα οικονομικά προβλήματα οδηγούν συχνά σε κινήσεις απελπισίας, όσο οι ελλείψεις μεγαλώνουν και οι τιμές ανεβαίνουν… Ίσως και το νερό να αποτελέσει μια τρομερή πηγή άγχους για τη χώρα. Όχι μόνο εξαιτίας καιρικών φαινομένων, πλημμυρών κ.λπ, αλλά και γιατί ίσως παρουσιάσει προβλήματα η τροφοδοσία νερού και η αύξηση της τιμής του επίσης (το μοναδικό φθηνό προϊόν… πόσο θα μείνει φθηνό;)

Αξιοπερίεργη κατάσταση παρουσιάζει και ο Ερμής σε αυτό το χάρτη, μια και συνδέεται κυρίως με το εμπόριο και τις εμπορικές συναλλαγές, που μειώνονται δραστικά. Μεταφορές, μετακινήσεις επικοινωνίες, ταχυδρομεία, κούριερ, εκπαίδευση, ειδησεογραφικοί οργανισμοί θα παρουσιάσουν τρομερά μειωμένα έσοδα, ενώ το χρηματιστήριο θα βιώσει ισχυρές διακυμάνσεις. Προσοχή στις απάτες, τις εξαπατήσεις, τις κλοπές, τις απατεωνιές που αυξάνονται τρομερά μέσα σε αυτό το ταραγμένο οικονομικά κοινωνικό καθεστώς. Το διαδίκτυο γίνεται ακόμα πιο επικίνδυνο και οι απώλειες είναι δυσβάσταχτες – ένα cyber attack θα ήταν πολύ πιθανό.

Υπενθυμίζω ότι η Ελλάδα σαν κράτος έχει ισχυρά πατροπαράδοτα πρότυπα/συντηρητικά, όσο δεν πάει άλλο!

Τα εταιρικά συμφέροντα, οι συμβάσεις εργασίας εξακολουθούν να είναι με το μέρος των ισχυρών και τα θέματα νόμου και τάξης εξαγριώνουν τους πολίτες, που για ακόμη μια φορά δεν συνάδουν με τις αποφάσεις των Νομοθετών και των πολιτικών. Αναζητούν δικαιοσύνη και ισότητα, κάτι που φέρνει τεράστια διάσταση μεταξύ του λαού και της κυβέρνησης. Υπενθυμίζω ότι η Ελλάδα σαν κράτος έχει ισχυρά πατροπαράδοτα πρότυπα/συντηρητικά, όσο δεν πάει άλλο, Ήλιος αντίθεση Κρόνος (στον 4ο οίκο της χώρας που σχετίζεται με το κύτταρο της βασικής οικογένειας, αρχές και θεμέλια), ενώ οι κυβερνώντες έχουν προσπαθήσει επανειλημμένα για την ρήξη αυτών των ισχυρών οικογενειακών θεσμών, με τις πρόσφατες νομοθετήσεις περί γάμων, ομοφυλόφιλων ζευγαριών κλπ. και ύστερα από το πέρασμα του Ουρανού από αυτή την ισχυρή παράδοση της γενέθλιας αντίθεσης ΗΛΙΟΥ/ΚΡΟΝΟΥ στο χάρτη της χώρας.

Ο Ουρανός στον 3ο οίκο της χώρας δίνει ακόμα ένα σημάδι κοινωνικής αναταραχής, εξεγέρσεων, απεργιών και έντονων διαδηλώσεων (πολύ πιθανό για θέματα μετακινήσεων και επικοινωνιών), που επιτέλους φαίνεται να τα λαμβάνουν υπόψιν τους πιο σοβαρά και να γίνονται κινήσεις αναβάθμισης των δικτύων. Κλείνοντας να πούμε ότι όλη η ΕΥΡΩΠΗ είναι σε μια περίεργη φάση αναταραχής, εφόσον μετά τις ευρωεκλογές 2024 η Ε.Ε. ολοένα περισσότερο θα επωμίζεται το τίμημα των επιλογών της.

Ιδίως από το 2027 φαίνεται πως έρχονται χειρότερα για την Ε.Ε. με έντονες και πολλές τάσεις αποσκίρτησης κρατών!

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα