ΕΚΛΕΙΨΕΙΣ 2021- Α΄ ΜΕΡΟΣ

ASTROTEAM GUEST
21/01/2021

Το 2021 έχει ξεκινήσει και στη διάρκειά του πραγματοποιούνται 4 εκλείψεις.

Η πρώτη έκλειψη της χρονιάς θα πραγματοποιηθεί στις 26/5. Είναι μια σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Διδύμων-Τοξότη, και συγκεκριμένα στην 5η μοίρα του Τοξότη. Πιο άμεσα αφορά Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθείς του πρώτου δεκαημέρου και όσους έχουν ωροσκόπο εκεί.

Ας δούμε όμως αναλυτικά τι θέματα και αλλαγές προμηνύει για τα 12 ζώδια.

Οι Κριοί που έχουν γεννηθεί γύρω στις 25/3 θα προβληματιστούν για ζητήματα νομικά, σπουδών, ταξιδιών ή συγγενών. Καλό θα ήταν να αποφύγουν τις μυστικές κινήσεις και το παρασκήνιο στους τομείς αυτούς διότι μπορεί να εκτεθούν.

Οι Ταύροι που έχουν γεννηθεί γύρω στις 25/4 οφείλουν να είναι προσεκτικοί σε οικονομικά ζητήματα που σχετίζονται με εφορίες, δάνεια, κληρονομιές ή τα οικονομικά του συντρόφου. Η εμπλοκή φίλων σε αυτές τις υποθέσεις τους μπορεί να τους ζημιώσει.

Οι Δίδυμοι που έχουν γεννηθεί γύρω στις 26/5 θα κληθούν να αντιμετωπίσουν ζητήματα με το σύντροφο ή τους συνεργάτες ή ακόμα και νομικά προβλήματα κυρίως από αμέλεια ή υπερβολές σε επαγγελματικά θέματα. Προσοχή χρειάζεται και η υγεία, κυρίως η ψυχική.

Οι Καρκίνοι που γεννήθηκαν γύρω στις 26/6  θα πρέπει να προσέξουν θέματα υγείας και προβλήματα στην εργασία, στις σχέσεις με συναδέλφους ή υφισταμένους. Αυτά τα προβλήματα μπορεί να προέλθουν από υπερβολικά ανοίγματα ή αμέλεια σε ζητήματα νομικά, σπουδών ή ταξιδιών. Επίσης, όσοι έχουν ζωάκια μπορεί να χρειαστεί να τα φροντίσουν ακόμη περισσότερο.

Οι Λέοντες που γεννήθηκαν γύρω στις 28/7 θα βιώσουν προβλήματα στις σχέσεις με τα παιδιά τους, τον ερωτικό σύντροφο ή σε επιχειρηματικές κινήσεις εξαιτίας υπερβολών σε οικονομικά ζητήματα (πχ δανεισμοί, εφορίες, κληρονομικά, συντάξεις).

Οι Παρθένοι που γεννήθηκαν γύρω στις 28/8  θα έχουν αλλαγές και ζητήματα οικογένειας, σπιτιού, ακίνητης περιουσίας ή και υγείας λόγω αμελειών ή υπερβολών σε σχέσεις και συνεργασίες ή νομικές υποθέσεις.

Οι Ζυγοί που γεννήθηκαν γύρω στις 28/9 θα έχουν προβλήματα με αδέρφια, σπουδές, επικοινωνία, μετακινήσεις που θα σχετίζονται με θέματα εργασίας ή υγείας στα οποία έχουν δείξει ασυνέπεια.

Οι Σκορπιοί που γεννήθηκαν γύρω στις 28/10 ενδέχεται να έχουν μια απώλεια ή μείωση στα οικονομικά τους και μειωμένη αυτοεκτίμηση που θα προκύψει από αβλεψίες σε σχέση με τον ερωτικό σύντροφο, τα παιδιά ή τις επιχειρηματικές κινήσεις.

Οι Τοξότες γεννημένοι γύρω στις 27/11 χρειάζεται να προσέξουν την υγεία τους και τις σχέσεις τους γιατί μπορεί να βιώσουν αλλαγές εξαιτίας υπερβολών ή αλαζονείας σε οικογενειακά ή ακίνητης περιουσίας θέματα.

Οι Αιγόκεροι που έχουν γεννηθεί γύρω στις 27/11 είναι πιθανό να αναστατωθούν ψυχικά ή να αποκαλυφθεί ένα παρασκήνιο που τους αφορά από αμέλεια σε ζητήματα σπουδών, επικοινωνίας, σε σχέση με αδέρφια ή γείτονες.

Οι Υδροχόοι που γεννήθηκαν γύρω στις 25/1 ενδέχεται να έχουν προβλήματα με φιλικά πρόσωπα ή ομάδες στις οποίες εμπλέκονται λόγω οικονομικών θεμάτων που δεν τοποθετήθηκαν σε ρεαλιστικές βάσεις.

Οι Ιχθείς που έχουν γενέθλια γύρω στις 24/2 θα αντιμετωπίσουν επαγγελματικά ζητήματα και αλλαγές λόγω υπεραισιόδοξων εκτιμήσεων, αλαζονείας και αμέλειας.

Από την Χριστίνα Κουρουκλίδη

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα