Κύπρος το επόμενο τρίμηνο | Παραφουσκωμένη οργή!

ASTROTEAM GUEST
07/09/2023

Κύπρος της αγάπης και του ονείρου, γη της αγκαλιάς και της χαράς!

Η ονομασία της Κύπρου, κατά μια εκδοχή, βγαίνει από το ρήμα «Κύω» που σημαίνει φουσκώνω. Ίσως αυτό θα δούμε να γίνεται το επόμενο τρίμηνο, ένα φούσκωμα εντός που θα δώσει ταραχές. Αυτήν την στιγμή ο χάρτης της χώρας μου βάλλεται και από γενέθλιο αλλά και από τα προοδευμένα συστήματα!

Ο γενέθλιος  Ποσειδώνας  βρίσκεται δυστυχώς πολύ κοντά στην έκλειψη του Οκτωβρίου, σε σύνοδο με τον solar arc Πλούτωνα  και θα ενεργοποιηθεί από τις διελεύσεις του Άρη και του Ερμή στον Σκορπιό και στον 5ον οίκο  της χώρας, προκαλώντας παράξενες ψυχικές εμπειρίες, μπερδέματα και απογοητεύσεις. Επίσης θα ενεργοποιηθούν τα μεσοδιαστήματα Ηλίου/Ερμή, Ερμή/Ουρανού και Κρόνου με τους Δεσμούς της Σελήνης στην 15η μοίρα των σταθερών ζωδίων και την ίδια χρονική στιγμή ο διελαύνων Νότιος Δεσμός στον Ζυγό θα βρίσκεται σε σύνοδο ακρίβειας με τον προοδευμένο Ήλιο της Κύπρου κάτι που δείχνει μια αναπαραγωγή συμβάντων του παρελθόντος με ένα ιδιαίτερα καρμικό πρόσημο. Ατύχημα – νευρικότητα – ταραχή –  απώλειες (θυσίες) – δυσάρεστα νέα – διάλυση σχέσεων- αλλά και παρασκηνιακές ενέργειες που σχετίζονται με σκάνδαλα εξουσιών, οικονομικά και πολιτικά. Η εμπλοκή του Πλούτωνα που σχετίζεται  με το μεσοδιάστημα Δια/Πλούτωνα στην 29η μοίρα του Λέοντα και τετράγωνο με ακμή 4ου και 10ου οίκου, θα μπορούσε να δώσει φυσικές καταστροφές, μαζικό πεπρωμένο, έκτακτα μέτρα για την προστασία εδαφών μας αλλά και τα θαλάσσια όρια της χώρας. Σχετίζεται επίσης με τα στεγαστικά δάνεια εφόσον παρατηρούμε  την παράλογη αύξηση των τιμών των  ακινήτων τα τελευταία χρόνια και τις δυσκολίες των κατοίκων να ανταποκριθούν.  Ακόμη ενεργοποιείται πολύ ο 5ος οίκος που έχει να κάνει με την νεολαία και την χαρά, με το χρηματιστήριο και τα  καζίνο, με την απώλεια κοινωνικής θέσης (και όχι μόνο) κάποιου ανώτερου αξιωματούχου, υπουργού ή και αρχηγού του κράτους (Είδωμεν)!

Οικονομικά σκάνδαλα ξεσπούν ή σε νομικές υποθέσεις ή συμφωνίες που επηρεάζουν τα πολιτικά συμφέροντα της χώρας (πρεσβείες, ΟΗΕ, ΕΟΚ, ΝΑΤΟ, δικαστήρια, δικηγόρους).

Το τετράγωνο του διελαύνοντα Ουρανού με τον γενέθλιο  Ήλιο της χώρας, ενεργοποιεί την γενέθλια όψη Ηλίου/Oυρανού που σημαίνει ξαφνικές ανατροπές, παρασκήνιο και αιφνίδια γεγονότα  και κρυφές συμφωνίες (από τον 12ο οίκο) που θα φέρουν  πολιτικές και κοινωνικές αναστατώσεις  με τον αρχηγό αντίθετο από τις προσδοκίες του λαού και  καταστάσεις έντασης! Θα έχει να κάνει με το μεγάλο θέμα των λαθρομεταναστών που θα εξελιχθεί απροσδόκητα! Θα μπορούσε να δώσει ένα ναυάγιο ή να έχει να κάνει με τον θαλάσσιο πλούτο της χώρας! Ο πλανήτης Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον πλανήτη Δια δείχνει την ανικανότητα του λαού να διαχειριστεί το συναίσθημα αλλά και τα εισοδήματα του με σύνεση, προκαλώντας υπερβολικές αντιδράσεις που επηρεάζουν το σύνολο της οικονομίας. Οικονομικά σκάνδαλα ξεσπούν ή σε  νομικές υποθέσεις ή συμφωνίες που επηρεάζουν τα πολιτικά συμφέροντα της χώρας (πρεσβείες, ΟΗΕ, ΕΟΚ, ΝΑΤΟ, δικαστήρια, δικηγόρους).

Η Σελήνη στον Αιγόκερω δείχνει τον λαό να είναι στεγνός και στριμωγμένος, μην έχοντας πολλές επιλογές να διαχειριστεί την ακρίβεια και τον πληθωρισμό που εκτινάσσει τις τιμές των προϊόντων πρώτης ανάγκης στα ύψη! Η δύσκολη όψη που κάνει η Σελήνη με τον Πλανήτη Ουρανό, που κυβερνά την αεροπορία, τον ηλεκτρισμό την ομαδικότητα και τα κόμματα αλλά και που είναι υπεύθυνος για εκρήξεις, εξεγέρσεις, απεργίες και την αναρχία, θα δώσει ένα εσωτερικό φούντωμα στον λαό που ίσως προέρχεται από την λάθος πολιτική του Προέδρου, χωρίς να δίνει σημασία το πως τον βλέπει ο κόσμος! O Λαός ταράζεται, θυμώνει και αντιστέκεται! Με τον πλανήτη Κρόνο να κάνει μια δύσκολη όψη με τον πλανήτη Άρη, ίσως δώσει μια πολιτική πίεση με χρήση βίας, μια έντονη δραστηριότητα του λαού απέναντι στα αυταρχικά και συντηρητικά κόμματα αλλά και δυσάρεστα νέα για εγχειρήματα που εμπεριέχουν σώματα ασφαλείας Με τον πλανήτη Ποσειδώνα να κάνει ένα ωραίο εξάγωνο με τον πλανήτη Πλούτωνα, δείχνει τις ευκαιρίες για την δημιουργία νέων ιδεών που βασίζονται στο εμπόριο! Επίσης έχει σχέση με τα αέρια, τα ναρκωτικά, τα  μυστικά  και το παράνομο κέρδος(μαύρο χρήμα)

Μελετώντας στατιστικά τους άξονες των δεσμών σημειώνουμε ότι το 2005 στους ίδιους άξονες των Δεσμών με προοδευμένους πλανήτες στον Ζυγό,  και με εμπλοκή του Πλούτωνα σε όψεις και μεσοδιαστήματα, ακόμη και σε τρίγωνα) είχαμε το αεροπορικό ατύχημα του Ηλίου. Η ιστορία συχνά επαναλαμβάνεται χωρίς όμως να ακολουθεί το σενάριο κατά γράμμα. Σίγουρα όμως πρόκειται για ένα τρίμηνο αρκετά αναστατωμένο και «παραφουσκωμένο» από γεγονότα και οργή του λαού!

 

Από την Αναστασία Συμεού

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα