Αστρολογικά παράξενα της 21ης Μαΐου 2023 | Κώστας Λεφάκης

ΚΩΣΤΑΣ ΛΕΦΑΚΗΣ
25/05/2023

Ξεκινώ με το αστρολογικό παράξενο της ημέρας των εκλογών, υπό την έννοια πως η αστρολογική ανάλυση δείχνει διαφορετικά πράγματα από αυτά που έγιναν και που βγήκαν σαν αποτέλεσμα της διαδικασίας όταν έκλεισε η κάλπη.

Εδώ θέλει μια πιο βαθιά κατάδυση και πιο μεγάλη ανάλυση στη λεπτομέρεια. Η όψη της μέρας εκείνης ήταν δραματική την παρομοιάζω με το σεισμό της Τουρκίας και το ατύχημα των Τεμπών, με όση ανοχή στις λεπτομέρειες των πλανητικών όψεων θα μπορούσαμε να πούμε. Και παρόλο που το αποτέλεσμα έδωσε χαρά σε μια ομάδα ανθρώπων, δε νομίζω ότι βοήθησε το σύνολο, όπως και να το κάνουμε ο Άρης σε αντίθεση με τον Πλούτωνα και ο Δίας στη 0º του Ταύρου που σχηματίζει κάθετο στην αντίθεση αυτή, μας λέει -αν θέλετε φιλολογώντας- ότι η έκβαση των αποτελεσμάτων δεν είναι καλή, ούτε για τη χώρα ούτε και για αυτούς που κέρδισαν. Άλλωστε είχα πει ότι ο Κρόνος στους Ιχθύς στηρίζει τον κο Μητσοτάκη, αλλά θα τον καταπιέσει ετεροχρονισμένα.

Σε κάτι άλλο που στέκομαι, είναι η περιπλανώμενη Σελήνη που ήταν όλη τη μέρα στους Διδύμους και πιστεύω ότι διατήρησε επαμφοτερίζουσα τη διάθεση των πολιτών στην ψήφο, ότι δεν έχει γίνει νοθεία όπως κάποιοι υποψιάζονται, αλλά το κόμμα της ΝΔ, ως Ζυγός του ’74, με Κρόνο στον Καρκίνο, πρέπει να προετοίμαζε πολύ χρόνο πριν το αποτέλεσμα που είχε, δηλαδή δουλεύτηκε πολύ καλά πριν η όλη υπόθεση, κάτι που δεν έκαναν τα υπόλοιπα κόμματα. Και θα προσθέσω και κάτι που είχε ο Στάλιν: «Δεν έχει σημασία ποιον και πόσοι τον ψηφίζουν, αλλά το ποιος μετράει τις ψήφους».

Αφήνω λοιπόν να εννοηθούν διάφορα πράγματα κι από την άλλη να το δούμε αστρολογικά σε λεπτομέρεια ηλιακών μετρήσεων. Η ΝΔ είναι Ζυγός με κυβερνήτη την Αφροδίτη, η Αφροδίτη την ημέρα των εκλογών ήταν στον Καρκίνο η πολυαστρία γινόταν στο ζώδιό της, στον Ταύρο, ο κος Μητσοτάκης είναι Ιχθύς, με Σελήνη στον Ταύρο, βάλτε και τον Δια που μπήκε στον Ταύρο κι έδωσε την υπερβολή και τη διόγκωση, συν τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, οργάνωσε από καιρό το αντίστοιχο παρασκήνιο της προετοιμασίας των εκλογών. Ο Άρης στη 0º του Λέοντα «αποκεφαλίζει» τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τον κο Τσίπρα, που είναι Λέων, το ΚΚΕ που είναι Σκορπιός και ο κος Κουτσούμπας που είναι Λέων άλλου συνδυασμού, ενισχύθηκε από την Αφροδίτη στον Καρκίνο και τον Κρόνο στους Ιχθύς και πάει λέγοντας για να μην μακρολογούμε. Αλλά και πάλι ανακεφαλαιώνοντας, θα πω ότι το αποτέλεσμα είναι μια μορφή «ατυχήματος» για το σύνολο, το οποίο σύνολο περιλαμβάνει όλη τη χώρα και το κόμμα της ΝΔ.

Η μέρα της επανάληψης των εκλογών είναι μπερδεμένη και μυστήρια!…

Η επανάληψη στις 25/6 δε θεωρείται κι από τις καλύτερες μέρες. Στις 25 Ιουνίου ο Κρόνος έχει γυρίσει ανάδρομος, η Σελήνη είναι στην Παρθένο και ο Ήλιος στον Καρκίνο, ο Ερμής είναι πίσω στους Διδύμους, δεν είναι και καλός οιωνός, διότι τετραγωνίζει τον Ποσειδώνα και η Αφροδίτη με τον Άρη σε στενή προσέγγιση στον Λέοντα (δογματισμός και πείσμα) και βέβαια ο Πλούτωνας έχει ξαναγυρίσει στον Αιγόκερω. Τώρα, δίλημμα και ερωτήματα για το τί θα γίνει, εάν συνεχίσει η ΝΔ την αύξηση των εδρών και με τη 2η εκλογή πάμε σε άλλη διάσταση. Η μέρα της επανάληψης των εκλογών είναι μπερδεμένη και μυστήρια, γιατί υπάρχει ασάφεια εξωτερικά και εσωτερικό παρασκήνιο από πολλές πλευρές. Υπάρχουν δύο εκδοχές, ή να πάρει περισσότερες έδρες και να μπούμε στον ολοκληρωτισμό ή να αλλάξουν τα ποσοστά λίγο πολύ σε όλα τα κόμματα και να υπάρχει μια ισορροπία συνεννόησης στο κοινοβούλιο. Οψόμεθα την 25η τα αποτελέσματα θα δείξουν μυστικά και μυστήρια για να κάνουμε εμείς από κει και πέρα προβλέψεις σε βάθος διετίας.

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα