09/04/2021 ΑΡΗΣ ΣΕ ΟΨΗ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

ASTROTEAM GUEST
06/04/2021

ΣΤΙΣ 09/04/2021 Ο ΑΡΗΣ ΣΕ ΟΨΗ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΣΤΗ 21º. 44΄

H όψη ολοκληρώνεται στις 09/4/2021, αυξάνεται το άγχος και ο εκνευρισμός και καλό είναι να μη δραστηριοποιηθούμε σε επαγγελματικές και οικονομικές κινήσεις για να αποφύγουμε λάθη.

Προσοχή σε πιθανές εξαπατήσεις γιατί η τάση της ημέρας θα είναι να χρησιμοποιούμε άνομους τρόπους για να καταφέρουμε ένα συγκεκριμένο στόχο.

Επίσης είναι πολύ πιθανό να βρεθούν άνθρωποι που θα επηρεάσουν και θα μπερδέψουν τις απόψεις μας και τις επιθυμίες μας και με έξυπνο τρόπο να μας εξαπατήσουν. Τα αισθήματα και τα γεγονότα βρίσκονται σε μια ανακύκλωση και αυτό που νιώθουμε είναι ανησυχία και αμφιβολία. Πρέπει να αποφύγουμε να πάρουμε σοβαρές αποφάσεις για να μην περιπλέξουμε επικίνδυνα τη ζωή μας, γιατί θα έχουμε ψευδαισθήσεις.

Να αποφεύγουμε να βρισκόμαστε σε κλειστούς χώρους, γιατί θα υπάρχουν φορείς μικροβίων και εύκολη εξάπλωση των μολύνσεων. Τα άτομα που πάσχουν από αλλεργίες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικά. Επίσης ο εκνευρισμός θα είναι αυξημένος και μπορεί να προκληθούν παρεξηγήσεις στο περιβάλλον μας.

Τα άτομα που η όψη τα επηρεάζει θα νιώθουν σωματική και ψυχική κούραση και ένα μικρό φόβο για την υγεία τους, γιατί η όψη στη διέλευσή της μειώνει την ενέργεια και αποδυναμώνει τα άτομα.

Η όψη δημιουργεί συγκρούσεις, ζημιές και πιθανή καταπάτηση ορίων σε προσωπικό και γεωπολιτικό επίπεδο (ιδιαίτερα στη θάλασσα).

Αφορά κυρίως τα άτομα που έχουν γεννηθεί στο τέλος του 2ου δεκαημέρου και αρχές του 3ου, Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες και όσοι έχετε τον Ωροσκόπο σε αυτά τα ζώδια.

Επίσης προσοχή σε κλοπές όλων των ειδών αλλά ιδιαίτερη προσοχή σε αυτοκίνητα, μηχανάκια, ποδήλατα ή θα υπάρξει κάποια βλάβη στα μέσα μεταφοράς. Επίσης τσάντες, πορτοφόλια, κλειδιά, προσοχή να μην τα χάσετε ή σας τα κλέψουν.

Η όψη θα είναι ενεργή από 8 – 11/4/2021.

Από την Ιωάννα Κατσιμάρδου

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα