Άρης στους Ιχθύς – (23/3 – 30/4/24) | «Ο ονειροπόλος»

ASTROTEAM GUEST
21/03/2024

Ο Άρης συνδέεται με την δράση την μάχη και την διεκδίκηση!

Είναι ο πλανήτης που μας σπρώχνει να επιβιώσουμε, να βγούμε στο στίβο της ζωής και να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις της. Συνδέεται επίσης με τη σεξουαλικότητα του ατόμου και τον τρόπο που διεκδικεί το έτερον ήμισυ! Ο Άρης στους Ιχθύς είναι σε περιβάλλον Δία (παραδοσιακός κυβερνήτης ζωδίου) και Ποσειδώνα (μοντέρνος κυβερνήτης ζωδίου). Στον ερωτικό τομέα μας έλκουν άνθρωποι που είναι συμπονετικοί και πονόψυχοι, καλλιτεχνικές φλέβες αλλά ίσως έχουν και εξαρτήσεις ή είναι επιρρεπείς σε εθισμούς. Συναντάμε ανθρώπους που φανατίζονται ή ξεγλιστρούν σαν «χέλια» από τα προβλήματα και η αλήθεια είναι ότι αυτή είναι η συνήθης δράση τους. Αυτό το κάνουν λόγω της τάσης να μην παίρνουν στα σοβαρά τα προβλήματα όταν εμφανίζονται για να μη πληγώνονται και αποφεύγουν τις ευθείς αντιδράσεις ή συγκρούσεις αν κάτι δεν τους αρέσει! Ασχολούνται πολύ με την θρησκεία, την τέχνη, την φιλανθρωπία και τις μεντιουμιστικές τεχνικές ενώ έχουν ένα επιχειρηματικό ταλέντο όπως εκείνου του λαοπλάνου πολιτικού που καταφέρνει να ξεγελά και το πιο δύσπιστο.

Οι όψεις του Άρη στους Ιχθύς

  • Από όταν μπει ο Άρης στο ζώδιο των Ιχθύων θα σχηματίσει τον Απρίλιο τις περισσότερες όψεις με τους υπόλοιπους πλανήτες. Η πρώτη συνάντηση θα γίνει με τον Κρόνο στις 14.40ο των Ιχθύων (10/4). Αυτή όψη δηλώνει τη συμπιεσμένη και καταπιεσμένη δράση. Δεν ξέρουμε πως να διεκδικήσουμε τις επιθυμίες μας οι οποίες μπορεί να δέχονται κοινωνική κριτική ή έλεγχο. Χρειάζεται από μεριάς μας αυτοέλεγχος. Είναι μια όψη σκληρότητας και βίας. Πιθανόν τώρα να δούμε στο προσκήνιο θέματα υγείας, ιώσεων, μολύνσεων ή και θαλάσσια ατυχήματα, απώλειες, ακόμη και ύπουλες ενέργειες.
  • Μια εβδομάδα μετά περίπου (19/4) το εξάγωνο του Άρη με τον Δια στις 21ο Ιχθύων/Ταύρου είναι πιο βοηθητική όψη αφού μπορούμε να δράσουμε πιο άνετα και με υποστήριξη και να πετύχουμε αυτά που θέλουμε. Τελευταία πιο σκληρή όψη είναι αυτή του Άρη με τον Ποσειδώνα στις 28.52ο των Ιχθύων (29/4). Μολύνσεις του υγρού στοιχείου θαλάσσια προβλήτα, διαρροή υγρών/αερίων, ύπουλες ενέργειες, κλοπές, εξαπατήσεις, εξασθένιση του ανοσοποιητικού, έξαρση ιώσεων είναι από τα πιθανά σενάρια που παρουσιάζονται, αποπροσανατολισμός δράσης και στόχων. Περισσότερο πίεση θα νιώσουν τα μεταβλητά του β’ και γ’ δεκαήμερο Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι & Ιχθύες.
  • Ο Άρης στους Ιχθύς θα προ-ενεργοποιήσει κοντά στις 24/4 την έκλειψη του ερχόμενου Σεπτέμβρη που γίνεται στην 25ο Ιχθύων. Θα δείτε γεγονότα που αφορούν τη ζωή σας και τις αποφάσεις που θέλετε να πάρετε όσοι είστε γεννημένοι κοντά στις 16/6, 17/9, 17/12 & 15/3.

Σε ποιο τομέα θα επηρεάσει κάθε ζώδιο – Ωροσκόπο η νέα θέση του Άρη στους Ιχθύς;

Κριός – προσοχή σε ύπουλες ενέργειες, παρασκηνιακές δράσεις στα επαγγελματικά, επιθέσεις «κάτω από τραπέζι», εξασθένιση του ανοσοποιητικού, εμφάνιση ψυχοσωματικών, αναζητήστε θεραπεία ακόμη και εναλλακτικής μορφής.

Ταύρος – εσείς παίρνετε τις όψεις του Άρη σε εξάγωνο και μαλακώνει κάπως η σκληρότητα αυτών! Φυσικά πρέπει να είστε σε επαγρύπνηση με πρόσωπα που συνεργάζεστε, με φίλους και ομάδες που συνδιαλέγεστε για να μην εξαπατηθείτε! Περισσότερο δείτε να μην φανατιστείτε με τις απόψεις σας.

Δίδυμοι – μεγαλύτερη πίεση και μούδιασμα νιώθετε στα επαγγελματικά αφού ο Άρης είναι στη κορυφή του ωροσκοπίου σας. Προσοχή σε συγκρούσεις με ανώτερους και στις διαφωνίες που θα προκύψουν σε αυτό το τομέα. Προσοχή για κλοπές ή παραπλάνηση στα επαγγελματικά.

Καρκίνος – εσάς αυτές οι σκληρές όψεις σας έρχονται με όψη τριγώνου και δεν θα σας φανεί τόσο προβληματική η νέα θέση του Άρη! Φυσικά θα πρέπει να είστε σε θέση να διαχειριστείτε θέματα νομικής φύσεως ή αν ταξιδεύετε να προσέχετε λεπτομέρειες σε έγγραφα και γενικώς οτιδήποτε αφορά αποστολή εγγράφων και την επικοινωνία μέσω του Διαδικτύου, ειδικά αν εμπλακείτε σε διαφωνίες για ιδεολογικούς λόγους.

Λέων – οικονομικούς τριγμούς θα σας φέρει ο Άρης από τους Ιχθύες! Προσοχή σε οτιδήποτε αφορά δάνεια, διατροφές, κληρονομιές και οικονομικά που εμπλέκονται τρίτοι. Στο σεξουαλικό μπορεί να υπάρχει μια διακοπή ή στέρηση ή να υπάρξουν κάποιες παρεξηγήσεις με το σύντροφο σας, δώστε έμφαση αν εμφανιστεί κάποιο θέμα υγείας και μην το αμελήσετε.

Παρθένος – εσείς είστε το επόμενο ζώδιο που σας αφορά άμεσα η διέλευση του «κόκκινου πλανήτη» καθώς ο Άρης κάθεται απέναντι σας και οι άλλοι απαιτούν ολοένα και περισσότερα από εσάς ενώ δέχεστε τη κριτική τους που σε πολλές περιπτώσεις τη θεωρείτε άδικη! Προσέξτε μην εξαπατηθείτε από δική σας προσδοκία να αποδείξτε την αξία σας είτε σε προσωπικό επίπεδο είτε σε επίπεδο συνεργασίας καθώς τώρα μπορεί να βρεθείτε μπλεγμένοι.

Ζυγός – πιέσεις λαμβάνετε στο εργασιακό με τους συναδέλφους σας οι οποίοι δεν λειτουργούν και με το πιο ευθύ τρόπο. Αφήστε τα κουτσομπολιά και ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, φροντίστε την υγεία σας (σωματική και ψυχική) και μην αναλώνεστε σε ανούσια πράγματα!

Σκορπιός – για εσάς η θέση του Άρη είναι σε ένα φιλικό ζώδιο. Η δράση σας αυτό το διάστημα κινείται προς τα ερωτικά και δημιουργικά σχέδια. Φυσικά θα πρέπει να είστε διακριτικοί και όχι τόσο αυστηροί με τα παιδιά σας. Οι επιθυμίες στον έρωτα μπορεί να μπλοκαριστούν προσωρινά αλλά αν είστε ψύχραιμοι θα βρείτε λύσεις! Καλλιτεχνικά ή επιχειρηματικά πλάνα ευνοούνται αν φροντίστε να βάλετε όλη σας τη δημιουργικότητα και φαντασία εκεί.

Τοξότης – είστε το τρίτο κατά σειρά ζώδιο που επηρεάζει αρκετά η θέση του Άρη στους Ιχθύες. Ένταση και ύπουλες ενέργειες συμβαίνουν μες το σπίτι. Παρεξηγήσεις και συγκρούσεις με τα μέλη της οικογένειας ή με πρόσωπα που ενοικιάζετε το χώρο σας. Ασφαλίσετε καλύτερα το χώρο σας, ελέγξτε τις υδρορροές & τα υδραυλικά σύστημα του σπιτιού.

Αιγόκερως – οι όψεις του Άρη βρίσκονται σε εξάγωνο με το ζώδιο σας και μαλακώνουν κάπως τη σκληρή επιρροή τους. Παρ όλα αυτά, προσέξτε πως επικοινωνείτε με τους γύρω σας ή αν έχετε αδέρφια για να μην παρεξηγηθείτε. Δώστε έμφαση στο μεταφορικό, σε ταξίδια ή σε αγορές που κάνετε, δεν είναι η κατάλληλη περίοδος για όλα αυτά.

Υδροχόος – για εσάς ο Άρης στους Ιχθύες θα σημάνει την οικονομική ρευστότητα. Πολλά τα έξοδα και έχετε ανάγκη από έσοδα. Μπορεί να βρείτε μια νέα πηγή εισοδήματος αλλά θα δυσκολευτείτε να κρατήσετε λεφτά. Συγκρούσεις για οικονομικούς λόγους, προσοχή για εξαπατήσεις οικονομικές ή αγορές υψηλού κόστους ειδικά στους γεννημένους στο τέλος του ζωδίου.

Ιχθύες – στο δικό σας ζώδιο γίνονται οι όψεις του Άρη και τώρα είστε πρωταγωνιστές στις αποφάσεις. Εσείς έχετε το μαχαίρι εσείς και το κόκκαλο. Προσέξτε την υγεία, τα νεύρα και τον θυμό καθώς η όψη με τον Κρόνο δείχνει τις πτώσεις σας (ατυχήματα). Ελέγξτε καλύτερα τον εαυτό σας στις αντιδράσεις και τις προκλήσεις που δέχεστε. Η όψη με τον Ποσειδώνα μας λέει ότι η φαντασία σας μπορεί να είναι υπέροχη όταν πρόκειται να δημιουργήσετε κάτι καλλιτεχνικό αλλά καθόλου καλή όταν πρόκειται να πάρετε αποφάσεις που μπορεί να σας μπλέξουν στα επαγγελματικά και προσωπικά ζητήματα, μην πάρετε υψηλά ρίσκα και δώστε έμφαση στην υγεία σας (σωματική/ψυχολογική), αποσυνδεθείτε από κάθε είδους τοξικότητα ή εθισμούς.

 

Από τον Πάνο Ζήκο

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα