Πανσέληνος στον Τοξότη 23/5/2024 | Διαφοροποίηση, νέες αποφάσεις και προοπτικές!

ASTROTEAM GUEST
16/05/2024

Μια μοναδική ευκαιρία για ενδυνάμωση, προσωπική εξέλιξη και πνευματική ανάπτυξη που απαιτεί προσοχή και σύνεση στη διαχείριση των ενεργειών μας και των αντιδράσεών μας.

Αυτή η Πανσέληνος φέρνει μια σειρά από ενδιαφέρουσες επιρροές στον αστρολογικό μας χάρτη. Ας τα κοιτάξουμε μαζί ένα-ένα:

  1. Μεταβλητός Άξονας Διδύμων – Τοξότη: Φέρνει ανανέωση και ευκαιρίες για ανακάλυψη και εκμάθηση. Μπορεί να σας αναδείξει τη σημασία της επικοινωνίας σε όλα τα επίπεδα.
  2. Σύνοδος του Δία, της Πανσελήνου και της Αφροδίτης στον Ταύρο: Η επίδραση του Δία, που αναδεικνύει την ευημερία και την αφθονία, συνδυάζεται με την αισθησιακή και ερωτική ενέργεια της Αφροδίτης. Αυτό μπορεί να φέρει ευκαιρίες για ευχάριστες και επωφελείς σχέσεις και εμπειρίες ή ευκαιρίες που συνδέονται με την τέχνη, την αισθητική και τα χρήματα.
  3. Θετικές Γωνίες της Πανσελήνου με τον Πλούτωνα και τον Ποσειδώνα: Η σύνθεση αυτής της ενέργειας μπορεί να σας διεγείρει την αντίληψη για την βαθύτερη κατανόηση του ψυχικού και πνευματικού σας κόσμου και να φέρει ευκαιρίες για ολική μεταμόρφωση και ευθυγράμμιση με το βαθύτερο εαυτό και τις εσωτερικές σας δυνάμεις.
  4. Ενεργοποίηση Εκλείψεων από τον Άρη στον Κριό και η σύνοδος του με τον Χείρωνα: Η ενεργοποίηση αυτών των εκλείψεων του Παρορμητικού Σταυρού ενισχύει την θέληση για δράση και μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις και προκλητικές συμπεριφορές. Ενεργοποιεί την ολική Ηλιακή έκλειψη που έγινε στις 8/4/2024 στην 19Οτου Κριού και είναι σημαντικό εδώ να διαχειριστείτε την ενέργειά σας με σύνεση και αυτο-πειθαρχία για να αποφευχθούν συγκρούσεις ή ατυχήματα. Τέσσερις μέρες μετά την Πανσέληνο ο Άρης ενεργοποιεί την έκλειψη που έγινε στην 21ο μοίρα του Ζυγού στις 14/10/2023 και πραγματοποιεί σύνοδο με τον Χείρωνα οπότε, τα Παρορμητικά ζώδια από τα τέλη του 2ου με αρχές του 3ου Δεκαημέρου, θα πρέπει να προσέχουν και να είναι υποψιασμένοι για τυχόν «αρνητικα» καρμικά γεγονότα που μπορεί να τους προκύψουν αυτές τις μέρες.

Μία μοναδική Πανσέληνος στον Τοξότη, μία Πανσέληνος ευθυγράμμισης με τις υψηλές αρχές, την πνευματική εξέλιξη και την αλήθεια. Τα ζώδια που θα αισθανθούν την επίδραση αυτής της Πανσελήνου με μεγαλύτερη ένταση και θα έχουν περισσότερες ευκαιρίες για εξέλιξη και ανάπτυξη είναι του μεταβλητού σταυρού, δηλαδή οι Δίδυμοι, οι Παρθένοι, οι Τοξότες και οι Ιχθύες.

Καλή Πανσέληνο σε όλους!

 

Από τη Μαρί Ελμισιάν

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα