Η Γενέθλη των Διδύμων | 20/5 – 20/6

ΓΙΟΥΛΗ-ΙΛΛΥΤΗ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ
17/05/2024

«Κι όσο ζω, κι όσο μαθαίνω, τόσο νιώθω, αλλοίμονό μου, το βαθύ και το μεγάλο κι απροσμέτρητο κενό μου»..

 Ναπολέων Λαπαθιώτης

Αγαπημένοι Δίδυμοι, Άγγελοι του Θεού, το Γενέθλιό σας, σάς βρίσκει με τις ευλογίες βροχή από το Σύμπαν στην χάρη σας. Έχετε εργαστεί σκληρά και τώρα είναι η ώρα της συγκομιδής. Παρ όλες τις εσωτερικές αντιφάσεις που αντιμετωπίζετε, παραμένετε προστατευμένοι, και η Πανσέληνος στις 23 Μαΐου, είναι ο προάγγελος Ευχάριστων γεγονότων που θα συμβούν στη ζωή σας, κατά την διάρκεια της Γενέθλης σας, αλλά και έπειτα. Η πανσέληνος του Μαΐου λοιπόν, θα δώσει έμφαση στις σχέσεις, και όσον αφορά στις προσωπικές σχέσεις, Θα έχετε την ευκαιρία να βελτιώσετε την επικοινωνία με το ταίρι σας, να εκφραστείτε και να κάνετε μαζί όνειρα θέτοντας νέους στόχους, ενώ παράλληλα κάποιοι από εσάς, θα δείτε να υλοποιούνται οι στόχοι του συντρόφου σας. Η επικοινωνιακή σας άνεση και το ταλέντο, θα ενθαρρύνουν τη δημιουργία νέων επαγγελματικών σχέσεων. Η πρόκληση είναι να αναγνωρίσετε τις ευκαιρίες και να μην τις αφήσετε ανεκμετάλλευτες.

Με το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο σας, ενισχύεται η αυτοπεποίθηση σας, ενώ η είσοδος του Διός, συμπληρώνει την δυνατότητα της προσωπικής σας ανάπτυξης. Και όταν αυτοί οι δυο συναντηθούν σε θετική όψη με τον Πλούτωνα, είναι η ιδανική στιγμή να επιδιώξετε να κάνετε νέα ξεκινήματα. Θα υπάρξει έντονη δραστηριότητα στον επαγγελματικό σας χώρο και προτάσεις για εξέλιξη, χωρίς όμως να λείψουν και οι προκλήσεις, τις οποίες η αέρινη φύση σας μπορεί να αντιμετωπίσει με ευελιξία. Η εφευρετικότητα είναι ένα στοιχείο που σας χαρακτηρίζει και θα μπορέσετε να αντισταθμίσετε εύκολα τα γεγονότα και να ισορροπήσετε τις καταστάσεις. Η πρόκληση είναι, οι επιθυμίες και οι στόχοι σας να είναι ρεαλιστικοί, καθώς και να υπάρχει στρατηγική πίσω από αυτούς. Με τη Νέα Σελήνη του Ιουνίου, μπορείτε να προβείτε σε νέα, δημιουργικά εγχειρήματα, ενώ οι ελεύθεροι επαγγελματίες, ευνοούνται για οικονομικά επικερδείς επαγγελματικές συμφωνίες. Το πέρασμα του Ερμού στο ζώδιό σας, συνηχώντας με την ενέργειά σας, μιας και βρίσκεται στα δικά του εδάφη, ευνοεί τη δημιουργική σας σκέψη, την οποία ενθαρρύνει να κάνετε πλέον πράξη. Η πρόκληση είναι, να μην εκμυστηρευτείτε προς το παρόν τα σχέδιά σας, και την τακτική σας.

Η διεύρυνση του κοινωνικού σας κύκλου, θα αποδειχθεί ωφέλιμη και για την δική σας προσωπική επέκταση, η πρόκληση όμως είναι να φροντίζετε την ψυχική σας υγεία και να μην παραμελείτε τον εαυτό σας.

Η επαγγελματική σας ανέλιξη θα συνοδεύεται και από αύξηση των οικονομικών σας, τα οποία θα πρέπει να διαχειριστείτε με σύνεση, ειδικά κατά το διάστημα 5-10 Ιουνίου. Η ορθή διαχείριση, θα σας εξυπηρετήσει προκειμένου να εξασφαλίσετε τα υψηλόπνοά σας σχέδια, τις φιλοδοξίες σας, αλλά και να επενδύσετε στους μακροπρόθεσμους στόχους σας. Η προσωπική σας πνευματική ανάπτυξη και εσωτερική σύνδεση, θα εξομαλύνει και την οικογενειακή σας κατάσταση, επιτρέποντάς σας να βιώσετε με το ταίρι σας μία περίοδο ανανέωσης. Στους ελεύθερους, θα παρουσιαστούν οι ευκαιρίες να δημιουργήσουν ενδιαφέρουσες σε σχέσεις, κυρίως μέσα από τον κοινωνικό τους κύκλο, και τις κοινωνικές τους δραστηριότητες. Η διεύρυνση του κοινωνικού σας κύκλου, θα αποδειχθεί ωφέλιμη και για την δική σας προσωπική επέκταση, η πρόκληση όμως είναι να φροντίζετε την ψυχική σας υγεία και να μην παραμελείτε τον εαυτό σας. Η υγεία σας θα είναι καλή ενώ, θα βελτιωθεί σε αυτούς που έως τώρα αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα Η περίοδος είναι ιδανική, προκειμένου να υιοθετήσετε έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Μπορείτε να δοκιμάσετε την σωματική άσκηση, το περπάτημα, κάποιου είδους εναλλακτικής άσκησης η θεραπείας τα οποία θα σας βοηθήσουν να εκτονώνετε το άγχος της καθημερινότητας.

Πείτε ναι στις αλλαγές, ενώ λίγο πιο προσεκτικοί σε θέματα υγείας και επικοινωνίας χρειάζεται να είναι οι γεννημένοι των 2 τελευταίων ημερών, για το διάστημα από 17 – 21 Ιουνίου.

Μέσα σε όλην αυτή την ποικιλομορφία ευχάριστων συνθηκών που σας προσφέρονται, υπάρχει μια μεγάλη πρόκληση: η επιπολαιότητα και η αδολεσχία. Η μεταβαλλόμενη φύση σας, προσφέρει την δυνατότητα προσαρμογής και αντιμετώπισης όλων των αντιξοοτήτων, και των προκλήσεων, με ευφυΐα και ευελιξία. Κρατήστε χαμηλό προφίλ και χαμηλούς τόνους, χαλιναγωγώντας την καρχαλέα σας ανάγκη για ανέλιξη και αποδοχή.

Εκμεταλλευτείτε το Θαύμα που σας προσφέρεται στην Γενέθλη σας και κατευθύνετε με σύνεση και σοφία τα βήματά σας, εκεί που επιθυμείτε. Χαρούμενη Ηλιακή Επιστροφή!!!

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα